SKIDIT FESTARIT 2014

Kuulin eilen Karoliinalta , että Skidit festarit olisi tosiaankin tänään lauantaina. Miten olikin unohtunut koko juttu! Lähdimme hellepäivä...

Kuulin eilen Karoliinalta, että Skidit festarit olisi tosiaankin tänään lauantaina. Miten olikin unohtunut koko juttu! Lähdimme hellepäivästä huolimatta festareille eikä biitsille, sillä tiesin festareilla hengaavan paljon tuttuja, joita on kiva nähdä.


oi mutsi mutsi skidit tyyli kaamos postimerkkimekkopostimerkkihameurban hiahatwa vaatteet ihaniakolmistaan perhe karoliina fiinu esko

Mulla on viha-rakkaussuhde skidit festaria kohtaan. Olemme käyneet kaikkina kertoina ja tykkään ideasta valtavasti. Edellisinä vuosina kuudennen linjan ja Kuvataideakatemian välinen piha-alue on kuitenkin ollut tupaten täynnä ja yleisön kulku on torpattu poikittain olevalla esiintymislavalla, mikä on tehnyt pihan takaosasta sumpun. Tänä vuonna isoa lavaa ei ollut ja esiintyminen tapahtui kutosen ja Kaiku-klubin terassilta. Myös porukkaa oli edellisvuosia vähemmän, mikä helpotti liikkumista ja aktiviteetteihin osallistumista. Jes!


Vaikka urbaani lastenfestari on ihanassa paikassa, toivoisin silti jotain hieman laajempaa aluetta tapahtumalle, ihan siksi että rattailla mahtuisi liikkumaan ja tekemispisteille olisi enemmän tilaa. Myös hengailualueet vaikkapa sortit-säkeistä tehtyine säkkituoleineen olisi ihana lisä, lapsen kanssa kun pitää välillä voida istahtaa. Eniten kuitenkin pelottaa yhdistelmä vaunuparkki + pieni ulosmenokäytävä. Entä jos jotain tapahtuu? Pääseekö tuhannet ihmiset nopeasti alueelta ulos, kun sisääntulon vieressä on iso vaunuparkki ja mitä luultavimmin ihmiset haluavat ottaa rattaansa mukaan.


No, joka tapauksessa itse festari on tosi kiva ja tarjoaa monenlaista tekemistä lapselle. Pyörimme kirppispöydissä ja teimme pieniä 2nd hand ostoksia, muumitatskoja, etnoliivi ja syömäpuikkosetti. Kaamokselle ostin vielä Murun shortsit, mitkä ristimme anarkistikissoiksi niiden värityksen takia. Shortsit olikin ihan pakkohankinta kun ne yhdet ainoat sopivat ovat jääneet iskän luo ja jouduin jo vanhoista farkuista saksimaan lyhyet, kun huomasin ettemme ehdi hakemaan shortseja isän luota. Toiset shortsit olisin halunnut uudelta Urban Hiawatha-merkiltä, joka käyttää tuollaisia yläkuvassa näkyviä vesivärimaisia kankaita vaatteissaan. Valitettavasti UH:n shortsit olivat loppuneet myyntipöydältä, mitä en kyllä ihmettele. Vaatteet on tosi tosi kivoja, ja kannattaakin tykätä Urban Hiawathan facebook-sivusta, jos haluaa kuulla milloin näitä saisi tilata nettikaupastakin :) Itse liityin jo kyttäyslistalle.


kirppisloydot skiditkaamos oi mutsi mutsi fiinu kolmistaan


Loppupäiväksi saimmekin toisista kavereista seuraa ja vietimme päivän pitkälle iltaan Musiikkitalon edessä Kansalaistorilla auringosta nauttien. Voisi muuten kuvitella, että 1.5 viikkoa pelkästään puistossa istuneena voisi ihosta näkyä merkkejä kesästä. Mutta mitäpä sitä suotta, hienot naiset eivät rusketu ;)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Kävimme ekaa kertaa skidit festareilla. Olimme paikalla heti aamusta ja jäimme kaipaamaan enemmän musiikkia, vaikka sitten "kaiuttimista". Noi kissashortsit on ihanat, ihailin niitä jo paikan päällä. Säkkituolit olisi hyvä idea;)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tälläisiä järkätään, pitäisi kai itse tarttua täällä "syrjemmässä" suomea toimeen ja järkkäillä omia tapahtumia. Niitä on täällä lapsille aivan liian vähän!

  VastaaPoista
 3. Hei
  tuo sun hame on hieno. Mistä se on hankittu, vai oletko ommellut sen itse?

  VastaaPoista
 4. Olihan siinä vaunuparkin vieressä isohko ramppi parkkipaikalle, josta pystyi kävellä pois alueelta. Mekin oltais kaivattu enemmän musiikkia, jotain kivaa lapsille suunnattua. Ihan kivasti kuitenkin viihdyttiin 5 ja 6 vuotiaiden lasteni kanssa.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images