YLPPÄRIASU

It's ready! Viime viikolla esittelemäni liian pitkä vintage-ruusujakku on nyt lyhennetty sopivan pituiseksi ja tykkään siitä paljon! Tos...

It's ready! Viime viikolla esittelemäni liian pitkä vintage-ruusujakku on nyt lyhennetty sopivan pituiseksi ja tykkään siitä paljon! Tosin jakku ei ole tarkoitettu näin konservatiiviseen yhdistelyyn, minkä toteutin ylioppilasjuhlapäivänä, vaan luulen sen toimivan (itselläni) paremmin sillisalaattiyhdistelmänä.


lppariasu vintagejakku


takki: 2nd hand, haalari: Nanso, kengät: Moheda, laukku: 2nd hand, korvikset: Pogostick failure


jakku vintage pogostick failure korubogostick failure korvikset


Jakun alle laitoin Nanson viskoosisen haalarin, minkä kävin ostamassa erään blogin innoittamana. Kappas, sehän olin minä itse, joka haalarista kirjoitti...ilmankos inspiroiduinkin. Haalari sai sen verran kehuja kommenttiboksissa, että en jäänyt aikailemaan. On nimittäin aika ärsyttävää, kun on joskus bloggailut vaatteesta ennen omaa hankintaa ja jäänyt sitten nuolemaan näppejäni. Nyt päätin etten jää.


nanso haalari juhlavaatteenamoheda toffeln ylioppilasjuhlat oi mutsi mutsi puukenka


Haalari on aivan superihana päällä ja sen saa myös helposti pois vessareissuja ajatellen. Alle tarvitsee ehdottomasti topin, ja sen väriä vaihtamalla saakin erilaista ilmettä aikaan helposti. Näkisin kyllä tämänkin haalarin ennemminkin mulla pipo ja tennarit yhdistelmän kanssa, ja siksi juuri kuvautinkin itseni ylppäripäivänä tässä Hyacinth Bucket henkisessä yhdistelmässä ;) Löytyy sitten vertailukohtaa kun on asustettu eri tavalla.


vintage diy takki laukku


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

11 kommenttia

 1. Jeee!Hyvältä näyttää koko kokonaisuus. :) mun on pakko saada samanlainen haalari jonka voi vetäistä päälle kaupunki päivinä. :D

  VastaaPoista
 2. Saanko kysyä, mitä kokoa haalarisi on? Itsellä harkinnassa tuo myös, mutta pähkäilen koon kanssa. Onko miten reilu tuo malli? Mä olen lähinnä mallia päärynä, eli lantiolla pitäisi olla tilaa... mulla on pari Nanson mekkoa, ja niissä on riittänyt M-koko, mutta mahtaneeko riittää housuissa...

  VastaaPoista
 3. Saa kysyä :D Mulla on tässä koko XL, mikä on hyvä. Kokeilin L-kokoakin mikä meni, mutta oli musta hieman kinttana. Luulen, että M-koko on hyvä, sillä tuossa on ihan hyvin lanteilla tilaa.

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvännäköinen kyllä tuo haalari!! Sopii sinulle äärettömän hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Hienosti sopii haalari sulle ja Hyacinth-jakkukin näyttää hyvältä. itsekin alan pikkuhiljaa lämmetä haalareille. Nimi. tulen yleensä trendejä kolme vuotta perässä =)

  Joskus mietin, kun haalareita myydään myös ihan pikkuisille tyttölapsillekin niin miten ihmeessä vanhemmat ehtii saamaan kaksi-neljä vuotiaan ajoissa pisulle, kun yleensä aina on jo valmiiksi kiire eikä muutenkaan meinaa ehtiä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, mä arvelinkin sen olevan nappivalinta mulle :)

  VastaaPoista
 7. Heh, enpä tiedä miten pienillä haalari toimii. Mulla oli yks toinenkin haalari muutama viikko sitten sovittelussa ja se oli niin hankala riisua, että jätin väliin.

  VastaaPoista
 8. Toi haalari näyttää supermukavalta, enkä yllättynyt kun luin että Nansohan se siellä vaatteen takana. Kiitos hyvästä vinkistä! Haalari on niin monikäyttöinen; sillä ei paahdu helteessä eikä joudu jäätymään illan viiletessä.

  VastaaPoista
 9. Menin sitten tilaamaan tuon, riskillä M-koko, saapa nähdä onko se liian pinkeä ja pitääkö vaihtaa isompaan...

  VastaaPoista
 10. Tirpan kaikki kesähaalarit on olleet hittejä, myös viime vuonna kun potalle oli vielä aidosti kiire.. :D Osaa itsekin, ei tarvi aikuisen olla kaks askelta jälessä siellä vessassa.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images