KARKKIKELLO RANTEESEEN

Olen nähtävästi sekoamassa. Tämä alkoi kylläkin jo neljä vuotta sitten kun tsiigailin aikani kuluksi Ebayta ja sain päähänpinttymän uudesta ...

Olen nähtävästi sekoamassa. Tämä alkoi kylläkin jo neljä vuotta sitten kun tsiigailin aikani kuluksi Ebayta ja sain päähänpinttymän uudesta Swatch-kellosta. Kaikki muut kolmikymppiset menee ilmeisesti sillä Michael Korsin metallilinjalla ja täällä yksi kasarikakara haluaa muovia ranteeseen. Mulla on ollut pienenä Swatchilta tosi monia kellomalleja, joista rakkaimpana muistan Pop Swatchin, sen nyrkin kokoisen kellotaulun ja kangashihnan. (Ja sen hihnan hajun vuoden käytön jälkeen...)


Nyt Itiksessä pyöriessä kävelin Swatchin kioskin ohi ja taas on muovikellot pyörineet mielessä.


swatch kollaasi


Karkkinauhakello olisi ihan mahtava, mutta liian överi kuitenkin. Swatchin klassikkomalli taas olisi ihan huippu, mutta valinta on hankala! Muistan viettäneeni aina Swatch-ostoksilla hartaasti aikaa ja niin tulen varmasti viettämään vastaisuudessakin jos kellon aion hankkia. Mulla on yksi toimiva maailman tylsin musta Lambrettan rannekello ja yleensä en pidä sitä edes kädessä, koska nahkaranneke ei tykkää kosteudesta ja mä onnistun aina sen kastelemaan. Yksi syy puoltamaan muoviranneketta! Toisaalta juuri muovi materiaalina vähän mietityttää, en haluaisi ehdoin tahdoin imeytyttää kehooni muovimyrkkyjä ihon läpi, vaikka se vähän hätävarjelun liiottelua olisikin.


Mutta onhan nämä hauskoja! Saattaa olla, että seuraavalla kauppareissulla on ihan pakko käydä kyselemässä hieman lisätietoja kellojen materiaalista ja kenties kokeilla istuvuuttakin...


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

 1. mä voisin niin ottaa karkkinauhakellon! tekis ehk vaan mieli syödä noi namit siit :P

  VastaaPoista
 2. Mä haluun, mä haluun!!! Eiku ai niin... mulla onkin jo :D. Ja oli useampi silloin 80-luvullakin. Eli siitä vaan ostoksille, valinta tosin tulee olemaan vaikea, aina.

  VastaaPoista
 3. Mulla oli lapsena tuollainen muovikello. Oli sikamakee kun oli läpinäkyvä mistä näkyi siis se koneisto ja sitä sai pitää uidessakin. Aika jäätävälle kyllä ranne aina haisi illalla kun kellon otti pois ja iho oli sen näköinen että siinä on muoviremmi koko päivän ollut. Ei auttanut sekään jos piti löysällä koska ei se silti liikkunut vaan jumahti nahkeana kiinni. Silloin en pitänyt sitä mitenkään ongelmallisena vaan rakastin kelloa yli kaiken.

  Joitain vuosia sitten ostin Italian reissulta semmosen penisrenkaan näköisen silikonirannekkeisen kellon, on huippu joskaan ei oikein pysy ajassa. Vähän Pendolinolle sukua ehkä.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images