YKSIN JUHANNUKSENA!

Pieni reppu alkaa olemaan pakattu ja mukaan ei tule paljoa. Yöpuku, hammasharja, passi, hajuvettä ja vähän saippuaa. Tärkeimpänä kirja, jonk...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pieni reppu alkaa olemaan pakattu ja mukaan ei tule paljoa. Yöpuku, hammasharja, passi, hajuvettä ja vähän saippuaa. Tärkeimpänä kirja, jonka aion lukea kahdessa illassa, jotka vietän yksin Tallinnassa. Välillä käyn kuumakivihieronnassa ja sitten jatkan lukemista. Syön ehkä sushia ja juon valkoviiniä kertakäyttömukista.


Mukaan lähtee toki myös kamera, joten palaillaan juhannukseeni kun sopiva hetki tulee. Mukavat jussit kaikille!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

11 kommenttia

 1. Ei yhtään hullumpi suunnitelma! Mullakin ois muutamia kirjoja, jotka mielelläni lukisin alusta loppuun lähes kerralla, irtiotolla arjesta! Rauhallista Juhannusta!

  VastaaPoista
 2. No kuulostaa hyvältä! Kivaa lomaa! :)
  Me lähdetään huomenna mökille palelemaan. ;)

  VastaaPoista
 3. Oi, kuulostaa NIIN hyvältä! Itse olen fiilistellyt autioituvaa kaupunkia, jossa tuntuu ääntä pitävän enää tuo yksi kolmevuotias vesirokkopotilas. Nyt sekin on nukkumassa, joten juhannuksen suunnitelmissa on dekkari, villasukat, viltti (ah tätä Suomen kesää!) ja illan jalkapallot. Jospa tuo tauti tästä hellittäisi, niin päästäisiin vielä jossain vaiheessa juhannusta maallekin!

  VastaaPoista
 4. Rauhallinen juhannus takana, toivpttavasti sullakin!

  VastaaPoista
 5. No ei Tallinnassakaan järin lämmin ollut :)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti sait dekkarin luettua. Mä sain juuri omani loppuun!

  VastaaPoista
 7. Mitä tykkäsit - siis kirjasta?
  Majatalo näytti ihanalta!

  VastaaPoista
 8. Se oli kyllä hyvä, viihdyttävä, mutta odotin ehkä ensimmäisen kirjan takia enemmän jännitystä. Olin viimeksi ihan kuset housussa sen haulikkohomman kanssa, nyt oli iisimpi.

  Kielihän tossa on hyvää ja lukeminen mukavaa, eli tosi hyvä, mutta sais olla hieman enemmän dekkariksi sitä jännitystä.

  VastaaPoista
 9. Oon ihan samaa mieltä! Musta se ykkösosa oli enemmän kansainvälisten trillereiden tasoa, tämä toinen oli pliisumpi. Toivotaan, että aikanaan ilmestyvä kolmas yltää ygösen tasolle :)

  VastaaPoista
 10. Joo toi oli enemmän sellasta Outi Pakkasen dekkaritasoa, kiltti ja aika kesy. Mut se loppu tiettyine elämänmuutosvihjauksineen voisi olla aika hyvä juttu jatkoon, vaikka en tiedä tulisko siitä entistä enemmän sellanen naisten dekkarisarja. Tahtoisin ehkä Feketeen enemmän inhimillisyyttä ja käänteisiin enemmän jopa kauhua kontrastiksi.

  VastaaPoista
 11. *Nyökkäilen innoissani* Kyllä!! Jotain vähän samaa tyyliä kuin vaikka Nesbön Lumiukossa. Se olisi mahtavaa!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images