VIRON BLOGIEN TOP 5 AIHEET

Terveisiä tällä kertaa siis Virosta! Ajattelin aloittaa reissuraportointini siitä, mikä virolaisissa lifestyle-blogeissa on tällä hetkellä p...

Terveisiä tällä kertaa siis Virosta! Ajattelin aloittaa reissuraportointini siitä, mikä virolaisissa lifestyle-blogeissa on tällä hetkellä pinnalla. En ole lukenut virolaisia blogeja ennen reissuani, sillä yrityksistä huolimatta niitä ei ole montaa löytynyt. Nyt tärppäsi ja kahlasin muutaman viikon jutut läpi paikallisilta bloggaajilta pysyäkseni perillä mikä nyt on in Virossa. Meininki tuntuu virolaisissa blogeissa olevan sama, mikä Suomessakin eli kaupallisuus on ihan normaali osa suosittua blogia. Tosin täällä blogeihin tuntuu pääsevän vielä helposti pelkällä tuotelahjalla tai bloggaajatilaisuudella, Suomessa kun monilla suosituilla bloggaajilla ei oikeasti aika riittäisi jokaiseen tilaisuuteen saati siitä bloggaamiseen (eikä lukijoilla ymmärrys!). Tässäpä kuitenkin in-juttuja Virosta:


karolin kook


Karoliin Kuusik for Siison


Virolainen muotisuunnittelija Karoliin Kuusik on julkaissut viime viikolla uuden mallistonsa, mikä on tehty yhteistyössä Siisonin kanssa. Kuusikille tunnusomainen peura (?) hyppii nyt hieman folkkihenkiksissä vaatteissa ja pakko myöntää, että hieman jo tsekkailin toimittaisiko Siison Suomeen... koko mallisto täällä!


la muu jaatelo.jpg


La Muu-jädebaari Virukeskukseen


Suosittu virolainen ekojäätelömerkki La Muu on avannut ensimmäisen kahvilan Viru-kauppakeskuksen 3. kerrokseen. Jäätelön lisäksi paikalta saa tietenkin kahvia sekä myös lounasta.


seppala aeyeshadow


Seppälän meikit


Aika moni bloggaaja tuntuu nyt innostuneen Seppälän uudistetuista meikeistä, ja mikäs siinä jos niitä kotiin ilmaiseksi kannetaan ;) En ole muuten lukenut Suomesta yhdestäkään blogista Seppälän uudesta sarjasta, mutta täällä siitä on kirjoittanut aika moni! Itseäni kyllä harmittaa että yhteistyö MsChicin kanssa on Seppälällä ohitse, tykkäsin merkin poskipunista paljon! (kuva: http://www.annaelisabeth.net/)


10273558_738779282839746_3067964900542767317_n


River Island


Jo hetki sitten avattu River Island puhuttaa bloggaajia Virossa paljon. Tämäkin liike löytyy Viru kauppakeskuksesta ja kun siihen yhdistää vielä Suomesta puuttuvat Bershkan ja Massimo Duttin liikkeet, alkaa Tallinnasta tulemaan haastaja päivä Tukholmassa-shoppailijoille. Ja sietää tullakin, muutaman tunnin merimatkan lusii ainakin yksin matkustaessa mieluummin kuin seilaa yön yli Tukholmaan.


vestiga verdant


Vestige Verdant


Vestige Verdant on täysin orgaaninen bioaktiivinen naamio, jota kaikki kehuvat! Myös nettisivut ovat pätevät, vain yksi tuote ja paljon kehuja. Harmittaa hitosti, etten ostanut tätä syväpuhdistavaa kosteuttavaa, nuorentavaa, verenkiertoa vilkastuttavaa, aknea lievittävä, kuona-aineita poistavaa, ihoa parantavaa ja tasoittavaa ihmeainetta mukaani. Ehkä pitää tilata purkki kotiin, kun ylistävät sivutkin on myös suomeksi. TÄTÄ ON PAKKO SAADA!


Virolähettiläs kiittää ja kuittaa! Huomenna takaisin Suomeen :)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

14 kommenttia

 1. Vestige verdant laitettu muistiin muutaman viikon päässä olevaa Viron matkaa varten. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Hehee, hauska ja mielenkiintoinen postaus. River Islandista olen suomalaisista blogeistakin lukenut (ja itse kävin siellä kans pari viikkoa sitten Tallinan-reissulla), mutta muut olivat uusia juttuja. Hassua, että Seppälän meikit ovat saaneet hehkutusta blogeissa. En näkisi sitä tapahtuvan Suomessa.

  VastaaPoista
 3. Hei, jotain tuttua oli tässä Vestige Verdantissa, sillä siitä tulee ensimmäisenä mieleen hoitoturve, jossa on samat ominaisuudet.
  Kotimaassa myytävät, puhtaasti vain hoitoturvetta sisältävät pakkaukset eivät kyllä ole yhtä myyviä ulkoasultaan, mutta huomattavasti riittoisampia. ;)

  VastaaPoista
 4. Söin itsekin keväällä Tallinnassa noita La Muun jätskejä. Tilattiin jotain, jonka nimeä tarjoilija ei tiennyt englanniksi, sanoi sen olevan perinteinen virolainen maku. Ja sehän oli ihan selvää talkkunaa. :) Tosi hyvää!

  VastaaPoista
 5. Kiva katsaus. Ulkomaisia blogeja on kyllä hauskaa välillä lukea, saa ihan eri tavalla tuntumaa siihen, mikä on pinnalla ja miten ylipäätään blogeja pidetään. Mä selasin pitkästä aikaa taas ranskalaisia blogeja ja yllätyin kun tuntui, että ne on kaupallistuneet aika lailla, sivupalkit oli täynnä sellaisia "tämä blogi tykkää merkistä x" -linkkejä. Kovasti kutkuttaisi tietää, millainen raha niissä liikkuu, kun kyseessä on kuitenkin paljon isompi näkyvyys kuin yksittäinen postaus ja bloggaaja sitoo maineensa merkin palvelukseen.

  VastaaPoista
 6. Ole hyvä, mä hainkin omani sitten viime tingassa Kaubamajasta :)

  VastaaPoista
 7. No joo, noi Seppälän meikit ei oikein vakuuta edes ulkoasultaan mua. Mutta voisiko olla, et blogibisnes on vielä sen verran hiljaisempaa että virolaisissa uutiskynnyskin on pienempi?

  VastaaPoista
 8. Pitäisi testata tuota hoitoturvettakin! Saako sitä mistä?

  VastaaPoista
 9. Talkkuna on kyllä outo maku jäätelössä:D Mua olisi houkuttanut tuo raparperi, mutta en ole nyt kuukauteen syönyt sokeria niin en viitsinyt sitten sortua.

  VastaaPoista
 10. No mutta toisaalta, mitä sillä hintatiedolla tekee? Ei vaikuta ainakaan mun palkkaukseen mitenkään vaikka ranskattaret saisivat omaisuuksia mainoksistaan :)

  VastaaPoista
 11. Hei. Laittaisitko joku päivä listaa näistä naapurimaan blogeista? Kiinnostaisi tutustua niihin itsenikin. :)

  VastaaPoista
 12. Juu ei, mua kiinnostaa ihan uteliaisuudesta, että millä hinnalla siellä myydään isoa näkyvyyttä blogissa.

  Mutta niin kuin tuossa alapuolella toivottiin, niin laita ihmeessä joku lista näistä, mulle ei ole tullut mieleenkään, että virolaisiakin blogeja voisi kielen puolesta selailla.

  VastaaPoista
 13. Huippupostaus! Joka kerta Tallinnassa käydessä rakastun kaupunkiin aina vaan enemmän ja enemmän, eli kaikki Viroon liittyvät asiat pistää kovasti silmään. Katsoin Karolin Kuusikin malliston Siisonista ja mun on ihan pakko tilata ainakin yksi mekko. Sormet ristiin, että se tulee sopimaan, sillä mekolla ois tarkoitus juhlia kahdet häät tänä kesänä. Kerro toki, jos itse meinaat tilata Siisonista/Karolin Kuusikilta jotain.

  VastaaPoista
 14. Uteliaisuuttani kysyn löysitkö jostain listauksen blogeista?
  Itse etsiskelin syksyllä virolaisia-blogeja mutta en löytänyt kuin muutaman. :/

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images