TURHAA MUTTA NIIN IHANAA FOLKSYSTÄ

Iltaisin kun ei nukuta, tulee välillä surffailtua nettikaupoissa etsiskellen... ei mitään. Yksi lempparipaikoistani on Folksy , missä on vie...

Iltaisin kun ei nukuta, tulee välillä surffailtua nettikaupoissa etsiskellen... ei mitään. Yksi lempparipaikoistani on Folksy, missä on vietetty yksi jos toinenkin uneton yön tunti ihaillen milloin mitäkin. Vain pari henkaria on tarttunut haaviin, mutta hienoja juttuja on kyllä Folksyssä paljon. Tässä muutamia lemppareitani.


folksykkollaasi1


Meillä Red hand gangin henkarit ovat käytössä korutelineenä ja toisessa on milloin mitäkin. Tomaattikuvioiset lasinaluset olisi himolistalla ihan kärkipäässä, mutta olen jo ymmärtänyt ettei meillä käytetä lasinalusua. Pitäisiköhän kokeilla? Liberty-kankaiset pussukat on aivan ihania, mutta pussukoita en ainakaan tarvitse! Laserleikatut timantit taas ovat ihanan värisiä, ehkä sitten kun kyllästyn suomalaisiin puutimantteihini. Syksyksi tarvitsen kyllä kashmir/mohair huivin.... en edes uskalla etsiä kuinka monta ihanaa löytäisin Folksystä.


redhandgang hanger

Suosittelen lämpimästi tutustumaan Folksyyn, mutta omalla vastuulla!

Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

  1. Mä en lue tätä juttua.... mä en lue tätä juttua.... no en ainakaan klikkaa tonne... en klikkaa..... :D

    VastaaPoista
  2. Wau! Mulle koko Folksy on ihan uusi tuttavuus. Iik, mitä tuotteita.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images