OI MUTSI MUTSIN MENOVINKIT TALLINNAAN! OSA 1.

Melko paljon olisi mielenkiintoisia paikkoja suositeltavana Tallinnasta, mikä sai kyllä kahden yön reissulla ihan uudet kasvot. Lähdin hiema...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Melko paljon olisi mielenkiintoisia paikkoja suositeltavana Tallinnasta, mikä sai kyllä kahden yön reissulla ihan uudet kasvot. Lähdin hieman soitellen sotaan, sillä tein laivavarauksen ms Finlandialle muutamaa päivää ennen juhannusta, vaikka alkuperäinen tarkoitus oli lähteä koko porukan voimin Kokemäelle jussiksi. Sain kuitenkin Eckerölineltä kesätervehdyksen laivalippujen muodossa juuri juhannusviikolla, joten sehän oli kuin merkki että nyt tarvitaan hieman lomaa ja yksinoloa.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Laivalla mulla oli mennen tullen oma hytti, mikä tulikin tarpeeseen. Nukuin molemmat lahden ylitykset vällyjen alla ihan vain puhdasta arkiväsymystäni pois ja jaksoin sitten Tallinnassa kierrellä vähän siellä ja täällä. Ensimmäinen etappi oli käydä syömässä ja painua siitä viinilasillisen jälkeen kampaajalle. Suosittelen Sushihousea herkullisien sushien ja nopean palvelun takia, eikä hintakaan ole paha. n. 8 eurolla saa jo ison lautasellisen erilaisia herkkupaloja mahan täytteeksi. Eckerölinen ja Viking Linen satamasta katsottuna lähin Sushi house sijaitsee Rotermannin korttelissa, ihan vanhankaupungin ja keskustan tuntumassa.


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kampaajaksi valitsin ihan fiilispohjalta kauneussalonki Cherien, mikä olikin aivan ihana paikka! Vastaanotossa istui suomea puhuva omistajatar, joka kommunikoi kampaajani kanssa ja pääsimme helposti yhteisymmärrykseen asiasta, leikkaus ja raidat maksoivat yhteensä 50 euroa. Ainoastaan hiusmallista meillä tuli hieman vääntöä, kun kampaajani olisi halunnut leikata eteenpäin pitenevän polkan ja musta se malli on jo aika nähty. Ei kuitenkaan kieltäytynyt tavallisesta polkasta, mihin olinkin oikein tyytyväinen.


Kampaajan jälkeen kipaisin vielä nopeasti Rotermannin Reedessa tsekkaamassa eikö ne edelleenkään haluaisi myydä mulle Henrik Vibskovn reppua esim viidellä kympillä. Eivät halunneet :D Reede on kyllä kiva kauppa, mikä myy merkkivaatteita kuten se Henrik Vibskov ja Vans, Herschel, Cheap Monday ja The Quiet Life.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Tästä lähdinkin jo majapaikkaani, mistä kirjoitin eilen! Lisää Tallinnan menovinkkejä on tulossa vielä tällä viikolla, joten jos olette pienen lomamatkan tarpeessa, kannattaa tsekkailla viimeistään loppuviikosta loput Tallinna suositukset. Mukana on myös hyvä vinkki siitä miten toimit jos sinulta varastetaan jotakin Tallinnassa...Krhm. No siihen seuraavalla kerralla!


Ps. Onko noissa yllä olevissa suosituksissa jonkun teistä suosikkeja?Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. Tosi kiva kun kirjotat näitä vinkkejä just nyt! Aion elokuussa lähteä yhden (äiti) kaverin kanssa Tallinnaan kahden ja jätetään lapset isien hoitoon. Tosin ollaan menossa vaan päiväristeilylle mutta mulle se on eka pitkä erossa olo tytöstä joka on syksyllä jo kaksi vuotias.
  Ja Tallinnassa en oo käyny kun säälittävät kaksi kertaa, lapsena ja viinanhaku reissulla ennen häitä. Mitään en siis tiedä ja kaikki on uutta.
  Jossain sun vanhemassa postauksessa taisikin olla menovinkkejä lapsen kanssa. Pitää sekin vielä kokea :)

  VastaaPoista
 2. http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/category/matkustus/ täältä matkustustägin alta pitäisi löytyä juttuja Tallinnasta! Ollaan muistaakseni käyty Tallinnassa kaksi tai kolme kertaa Kaamoksen kanssa, kerran ollaan oltu yötäkin!

  Tässä jotain juttujani Tallinnasta!

  http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/2014/02/16/afrikkalaisia-herkkuja/

  http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/2014/02/11/miia-milla-manda/

  http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/2014/02/08/vanha-kaupunki-kylppari-ja-kirja/

  http://oimutsimutsi.bellablogit.fi/2013/10/18/terkkuja-tallinnasta/

  VastaaPoista
 3. Voi ei tuon varkauden kanssa. :/

  VastaaPoista
 4. No, onneksi ei lähtenyt muuta kuin puhelin.

  VastaaPoista
 5. Nyt pitää kysyä vähän tämmönen tyhmä kysymys, mutta millä kielellä sinä asioit Tallinnassa? Muualla maailmalla reissatessa käyttää suvereenisti englantia, mutta jotenkin tuntuu oudolta käyttää sitä Tallinnassa, vaikka ihan ok se varmasti onkin. :D Suomea puhuessa taas tulee suomituristi olo... (Ei hyvässä mielessä..)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images