KESÄN VIRALLINEN LASTENVAATEPOSTAUS

Iloisia uutisia lastenvaatepostauksia toivoneille! Vihdoinkin on jotain uutta näytettävää, kun olemme tehneet vaateinvistä ja uutta vaatekaa...

Iloisia uutisia lastenvaatepostauksia toivoneille! Vihdoinkin on jotain uutta näytettävää, kun olemme tehneet vaateinvistä ja uutta vaatekaapin täytettäkin on ilmaantunut ja nyt ne on tipotellen saatu kuvattuakin.


Mulla on yksi uusi lemppari lastenvaatemerkkikin löytynyt kevään aikana, kun törmäsin Busstop Clothingissa livenä ruotsalaisen Anive for the minorsin vaatteisiin. Netin kautta vähän tylsiltä vaikuttaneet luomupuuvillavaatteet olikin hypisteltäessä aivan ihania. En vielä Raumalla hankkinut mitään, mutta sitten kotona tuli fiilis että shortsit on saatava. Edelliset lempparishortsit olikin ostettu kaksi kesää sitten ja ne olivat kokoa 86 cm. Ihan hyvä aika siis uusia shortsivarastoa ;) Ostin muuten aika isohkon koon, 116 cm, ja hyvin pysyvät päällä, näillä siis toivottavasti pari kesää mennään.


Riikalle terveisiä, että se ihana raitamekkokin on lisätty valikoimiin!


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Rauman reissulla meillä oli mukana silloin uunituoreet Papulta saadut, myöskin luomupuuvillaiset vaatteet. Legginssit ja etenkin toppi ovat olleet kovassa käytössä, hupparin aika koittanee sitten vasta syksyllä. Näistäkin on valittu isot koot, 110-116cm, sillä pidän löysistä vaatteista lapsella ja myös siksi, että ne kestäisivät pidempään. Taitaa olla makukysymys pitääkö lastenvaatteen olla täsmälleen oikeaa kokoa vai kasvun varalla, mä tykkään kasvunvarasta ja pitkästä käyttöiästä. Papujakin saa Busstopista täältä ja siellä taitaa olla vielä ilmaiset postikulutkin, joten kannattaa hyödyntää tarjous :)


papu toppi oi mutsi mutsi busstop clothing papu toppi oi mutsi mutsi busstop clothing3papu toppi oi mutsi mutsi busstop clothing2busstop papu oi mutsi mutsi rauma


Viimeisenä vielä muutama ostos Sokoksen lastenosaston -40% poistomyynnistä, raitapaita ja tennarit. Kaamoksen huhtikuun lopussa hankitut tennarit on jo nyt ihan pienet! Vaikka tykkäsin H&M:n farkkutennareista, ne olivat loppujen lopuksi aika hankalat laittaa jalkaan ja joku päivä päiväkodissa ei oltu edes saatu niitä lapselle! Kun tyyppi sitten lämpimällä ilmalla oli lainakumppareissa pihalla, ymmärsin että nauhalliset kengät on ehkä parempi vaihtoehto ja siksi nämä seepraconverset hankittiin. Kun H&M:n tennarit koossa 26 on liian pienet, on nämä Conversen 27 tennarit hieman liian suuret. Ojasta allikkoon.


marimekko converse lastenvaatteet marimekko converse lastenvaatteet2


Tähän listaan on tulossa vielä sen verran lisäystä, että tilasin vielä muutamia villavaatteita syksyä ja talvea ajatellen, mutta ne eivät ole vielä tulleet. Nyt ei tarvitse toivottavasti puoleen vuoteen hankkia yhtään mitään lastenvaatetta, pidän peukkuja että talvikengät olisi se seuraava juttu. Mutta ehkä palaan vielä villavaatteisiin jossain vaiheessa, nyt kiitti ja kuitti!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

10 kommenttia

  1. Mieletön tuo huppariposeeraus! :) <3

    VastaaPoista
  2. Mä en saa pois mielestä sitä raitamekkoa.. Se nanso ei istunut mulle, nyyh.. Mutta puukkarit ovat löytyneet;) täytyy ehkä tilaa se mekko;) nyt nukkuu apua..

    VastaaPoista
  3. Kesävaatteet on kyllä parhaita, kun niitä tosiaan voi käyttää monta vuotta. Meillä on kaikilla lapsilla viime kesän shortsit käytössä, vaikka mittaa on tullut lisää melkein kymmenen senttiä, vähän vaan lyhyemmät lahkeet ja vyötäröltä hiukka löysättiin. Kaksosilla itse asiassa on samat shortsit jo kolmatta kesää. Ja mekot, topit ja t-paidat menee tietysti myös paljon pidempään kuin pitkähihaiset paidat, kun ostaa alunperin vähän isompaa kokoa niin, että helmassa pituutta riittää.

    VastaaPoista
  4. Ihana tyyppi näissä kuvissa. Suloinen :)

    VastaaPoista
  5. Mä olen myös Anïve fani! Meillä on molemmilla tytöillä ja on ihan huippua. Pitäisi yhdet pieneksi jääneet pisaraleggarit laittaa eteenpäin ja Busstop on <3

    VastaaPoista
  6. meilläkin on edelleen ne popin 86 cm shortsit käytössä. Naurattaa kun ne jalassa opeteltiin myös kävelemään :D

    VastaaPoista
  7. Meillä ei ole kuin nuo shortsit saas nähdä pärähdänkö ihan kunnolla.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images