SADEPÄIVÄN JUTTUJA

Ajattelin aamulla, että tästä päivästä tulee varmasti surkein ja harmain kesäpäivä, missä ei ole mitään hyvää. Joskus vain tuntuu siltä. Enn...

sadetakki reppu kollaasi

Ajattelin aamulla, että tästä päivästä tulee varmasti surkein ja harmain kesäpäivä, missä ei ole mitään hyvää. Joskus vain tuntuu siltä. Ennen kuin ehdin duuniini, olin kääntänyt moodini aurinkoisemmaksi ja vaikka työpöydälläni tuntuu olevan to do-tilassa sata ja tuhat asiaa, kahvikupin jälkeen päivä alkoi tuntua jopa huippuhyvälle.


Lounastunnin sijaan päädyin naapuritoimistomme Ekopharman kosmentologien koulutustilaisuuteen kuuntelemaan lahtelaisen perheyrityksen tuotteista ja loppupäivästä oli kaupungilla muutamia tosi kivoja tapaamisia töihin liittyen. Toisesta paikasta sain jopa kaksi reppua mukaani ja voin vihdoin viimein luopua hajoamispisteessä olevasta päivärepustani. Repuille tulikin käyttöä heti samana päivänä, kun raahasin puolet toimistosta mukanani kotiin (laiskanläksyjä) ja toisessa Kaamos kantoi tomaatteja ja juustoa kaupasta kotiin.


Nyt Kaamos katsoo sadepäivän kunniaksi Viirua ja Pesosta ja minä hieman näpyttelen tätä blogitekstiäni odotellessani pitsataikinan kohoamista. Luvassa on aika arkista pikaruokaa, margaritapitsaa. Parvekkeen basilikatkin ovat kasvaneet sen verran suuriksi, että basilikaa on todellakin käytettävä, ettemme kohta hukkuisi siihen :D


Nyt kun tässä kirjoittelen, niin tulipa mieleeni Aknestikin Sadepäivä-biisi ja taidankin laittaa suomipopit soimaan kun alan kaulaamaan tuota pitsataikinaa. Mukavaa tiistai-iltaa sinne ruudun puolelle!


sadetakki: saatu Nansolta


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Ihana sadetakki! Olispa muuten tosi paljon kätsympi kuin sateenvarjo, enpäs ole tullut aiemmin edes ajatelleeksi. Mun sadetakkikäsitys on nimittäin peruja euron kertistakeista festareilta ;)

    VastaaPoista
  2. Tämä on ihanan pomomme kautta saatu blogilahja, viime syksyltä :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images