PERUSHYVÄ YLIOPPILASLAHJA

Eilen oli tehtävä ratkaisevia liikkeitä naapurin Annikan ylioppilaslahjaa varten. Olin udellut lahjatoiveita, mutta oikein mitään toiveita e...

Eilen oli tehtävä ratkaisevia liikkeitä naapurin Annikan ylioppilaslahjaa varten. Olin udellut lahjatoiveita, mutta oikein mitään toiveita ei ollut. En halunnut lahjoa rahalla ja lahjakorttikin oli vähän tylsien lahjojen listallani. Lopulta tein niin, että kävelin Ison roban OVVN-kauppaan ja hankin jotakin perusvarmaa: Uhanan pisarat.


korvikset ylioppilaalle

Myyjä OVVN:ssa kertoi, että pisarat ovat olleet ihan kevään hittilahja. Korviksien kaveriksi ostin tuon Sail away mother fuckers-kortin, mikä ei liittynyt onnitteluihin oikeastaan mitenkään. Tuoreen ruusun sijaan paketista löytyi myös Urtekramin ruususaippua, mikä tuo ruusun tuoksua vielä kauan ylioppilaspäivän jälkeenkin.


Tämän pienen lahjapostauksen lopuksi toivotan onnea ihan jokaiselle koulunsa päättäneelle! Ja olkaahan nätisti illalla:)


 Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. Ny iski paniikki - mä en löydä mun Sail away motherfuckers -kassia. Viime kesän luottokassi ja oon laittanut sen paikkaan x... Fök. By the way - loistava lahja! :)

  VastaaPoista
 2. Huikee lahja! Oon haaveillut Uhanan Pisaroista, mutta mä oon niihin liian vanha, enkä yhtään trendikäs.

  Tuo korttihan on niin sopiva ylioppilaalle, vähän rosoa siihen perinteiseen "Onnea ja myötätuulta!" -toivotukseen. :) Minä haluan kans Sail away mf! -kassin. Mistä?

  VastaaPoista
 3. Kyllä se löytyy - viimeistään seuraavassa muutossa!

  VastaaPoista
 4. Höpöhöpö,ei pisaroihin ole ikärajaa ja sähän oot tosi trendy! Mä en usko, et niitä kasseja enää saa mistään :(

  VastaaPoista
 5. Hahhaa, kiitos Elsa. Mutta fuk, nythän siitä kassista tuli pakkomielle!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images