KARHUT JA KÄÄRMEET

mekko: Lindex, sukkikset: Norlyn, huivi: Becksöndergaard, lenkkarit: Karhu Viime viikko meni pukeutumisen osalta aika perusmeiningillä, aam...

kaarmehuivi snake scarf becksondergaard oi mutsi mutsi oi mutsi mutsi karhu lenkkarit karhu originals


mekko: Lindex, sukkikset: Norlyn, huivi: Becksöndergaard, lenkkarit: Karhu


oi mutsi mutsi karhu lenkkarit karhu originals2


Viime viikko meni pukeutumisen osalta aika perusmeiningillä, aamuisin kiireellä ylös ja jotain ensimmäiseksi käteen sattuvaa päälle. Viikot ennen lomaa taitavat olla aina tällaisia.


Sain hetki sitten pakkomielteen Karhun mintunvihreistä kukkaisista muumilenkkareista ja yritän nyt päästä siitä yli käyttämällä noita lähes saman sävyisiä Karhuja päivästä toiseen. Vaikka uskon monien "pakko saada" juttujen kohdalla, että pelkkä ihailu kaukaa riittää, näiden kohdalla en vain saa iskostettua päähäni sitä, että kukkalenkkarit ei todellakaan ole elintärkeä juttu.


Tälle viikolle mulla alkaakin työt vasta tiistaina ja olen buukannut tälle maanantaille kosmetologiajan. Olin ihan varma aluksi, etten ole koskaan käynyt kosmetologilla iho-ongelmien takia, mutta muistin sitten lähes 20 vuotta sitten käyneeni toteamassa, että akneiho vaan paheni kosmetologilla. Nyt lienee ihan hyvä aika tsekata kosmetologi uudelleen, ties vaikka olisi aineet ja metodit kehittyneet 20 vuodessa ;)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

10 kommenttia

 1. Voi v... Sinne taitaa mennä mun lomarahat :D MUST HAVE KUKKALENKKARIT!

  VastaaPoista
 2. Joo, voikko ostaa koon 40.5, että se lähtisi Busstopin valikoimista pois enkä vahingossakaan noita ostaisi?

  VastaaPoista
 3. Sori mut ne ei pysyis jalassa! Jos toi 37 (ainoa joka oli ees lähellä oikeaa kokoa) on liian pieni, voin myydä sulle toisen niistä koristeeksi ;)

  VastaaPoista
 4. Kosmentologi... ? Eiks ne oo ihan vaan kosmetologeja? :D

  VastaaPoista
 5. Niin on? Tarkennatko mikä oli kommentin pointti, kun en ihan ymmärtänyt?

  VastaaPoista
 6. Eiku jaa, siis kirjoitusvirhe :D haha, mietin eka ettämitä hittoa. Pitääpä korjata, niin ne taitaa olla ilman n-kirjainta :D Selkeästi siis hyvä aika mennä kosmetologille, ihan jo sen takia että oppii kirjoittamaan sen oikein!

  VastaaPoista
 7. Oon käynyt 2x hyvällä arvostelutulla kosmetologilla (siis eri ihmisillä molemmilla kertaa silti, mut hyviä kehuja saaneilla jne) ja molemmilla kerroilla mulla on ollut tuloksena järkyttävä iho :O

  Mulla on vielä oikeasti hyväkuntoinen iho. Pintakuiva on ja näppyjä silloin tällöin, mutta ei sen enempää. Herkkä ilmeisesti vähän, koska vääristä voiteista ärtsyyntyy nopeasti.

  Nuo kerran menin kun ekalla kertaa oli kavereiden 10v hääpäiväjuhlat edessä. No ei oo minusta kuvia sieltä. Toisella kertaa menin kun mietin et jospa se eka kerta oli vain jotenkin huonoa tuuria tai väärää mönjää tmv. No ei.

  Enää en vain uskalla :/

  VastaaPoista
 8. Katsotaan miten mulle käy. Tosin nyt kun poistettiin 20 vuodessa kertyneet komedot raudalla, niin iho taatusti on herkkänä. Mutta tästäpä teenkin jutun illaksi, aion nimittäin siirtyä takaisin luonnonkosmetiikkaan.

  VastaaPoista
 9. Mulla on ollut aikuisiän akne. Kävin aluksi useilla eri kosmetologeilla, joilla mun iho paheni ja ärtyi huomattavasti. Jokaiselta olis pitäny ostaa eri aineet (kalliilla) ja osa vielä haukkui hoitaessaan, että on tää sun iho kyllä ihan hirvee hoitaa ja kai sä tajuut, että tyynyliinaa pitää sitten välillä vaihtaa, muuten bakteerit aiheuttaa tällaista aknea... (Wtf??) Olin jo luovuttaa, kunnes sitten menin sky-opistolle Helsinkiin. Kävin siellä vuoden ajan hoidattamassa ihoani noin puolentoista kuukauden välein. Mitään ei ollut pakko ostaa, opettajat arvioi hoidon ja tarvittaessa teki itsekin ja mulla kävi niin hyvä tuuri, että sain vielä saman, tosi taitavan tytön tekemään mun hoidot. Eikä tullut kalliiksi. Voin suositella sitä lämpimästi!

  VastaaPoista
 10. Mun kosmetologi on kans valmistunut tuolta. Uusimmassa postauksessa esittelen ne aineet mitä nyt testaan puoli vuotta ja hauskaa siinä on, että sky-opisto on ottanut nämä itselleen käyttöön syksystä alkaen. Siellähän käytetään aina todella laadukkaita sarjoja ja suomalainen EKoPharma on nyt se toinen merkki, toinen onkin ollut talossa jo yli 30 vuotta...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images