#IHANAMIES JUHLAT

Coca-Cola light ja Bella-blogit kampanja Tässä blogissa harvemmin mennään pintaa syvemmälle tapahtumiin missä blogini puolesta käyn. Coca-Co...

Coca-Cola light ja Bella-blogit kampanja


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Tässä blogissa harvemmin mennään pintaa syvemmälle tapahtumiin missä blogini puolesta käyn. Coca-Cola lightin #ihanamies -teeman juhlat saakin olla poikkeus, sillä sain pitkästä aikaa myös oikean aikuisten vapaa-illan samaan syssyyn. Blogissanihan oli kilpailu, missä muutama lukijani sai myös Cokis lightin sponssaamat liput Rock The Ballet-esitykseen ja loppujen lopuksi kävimme lukijoideni Hannan ja Merin kanssa rokkibaletin lisäksi myös hampurilaisilla ja bissellä! Olen viime aikoina tavannut aika paljon blogini lukijoita ihan extempore, viimeksi Imatralla viikonloppuna. Ja aina tuntuu kuin vanhan kaverin tapaisi, se on muuten aika jännä juttu :D


Harmittelin koneella, että vaikka mulla oli mukavaa bloggarivapaata seuraa, kamerani kuvissa poseeraa tutusti Minttu ja Mimmi! Sitä on niin tottunut valitsemaan kuvattavikseen bloggaajia, että rajaa blogittomat automaattisesti pois, kun oletusarvo on, ettei kukaan halua esiintyä blogissani. Taitaa olla oma päähänpinttymäni tämä!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Vaikka illan aikana tuli puhuttua aika paljo ihanista miehistä ja etenkin rockbaletin jälkeen koodinimet kuten "se punahousuinen" ja "se vähiten lihaksikas mutta tosi lihaksikas silti" tulivat tutuiksi, mieleen jäi jotenkin parhaiten ne ihanat naiset joita avecikseni sain. Pitäisi melkein aina lukijan kohdatessa ottaa instagramkuva hashtagilla #ihananainen, niin mukavia lukijoita mulla kyllä on.


Olen nyt aloittanut Oi mutsi mutsin muissa somekanavissa, lähinna facessa ja instassa pienimuotoisen ja satunnaisen lukijoiden lahjonnan. Karkilla saa kavereita jne ;) Viime viikolla lukijani Terhi sai hakea toimistoltamme vähän uusia vauvatarvikkeita facebookista bongaaman kuvan perusteella ja maanantaina lahjoitin imatralaiselle instaseuraajalle Jonnalle kasan ylimääräisiä leikkipaikkalippuja paikalliseen touhulandiaan. Yritän jatkossakin aina välillä muistaa somessa teitä jollain kivoilla pikkuylläreillä, ja jättää isommat arvonnat sitten useaksi päiväksi tänne blogiin.


Kiitos siis Coca-Cola lightille näin bloginkin kautta ihanasta illasta ja mahdollisuudesta tavata taas kerran muutamaa lukijaa :)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images