PAADE MODEN FOLKKI SYKSY

Viime talvena löysin ihanan latvialaisen Paade Moden vaatteet. En raaskinut tilata, mutta haavelin kovasti etenkin villahousuista lapselle....

Viime talvena löysin ihanan latvialaisen Paade Moden vaatteet. En raaskinut tilata, mutta haavelin kovasti etenkin villahousuista lapselle. Nyt kesällä villavaatteita saikin merkin oman nettikaupan outletista todella edullisesti ja pistin parit merinohousut sekä alpakka-villatakin tilaukseen syksyä varten. Merkin facebook-sivuilta löytyy myös kuvia tulevan syksyn ja talven Paade Mode mallistosta ja aivan ihania, hieman folklorevaikutteisia lastenvaatteita olisi taas tulossa.


paade mode fall winter 2014 2015 fh paade mode fall winter 2014-2015paade mode fall winter 2014 2015 bpaade mode 2014 2015 fall winter2


Etenkin nuo tyttöjen villalegginssit jonkinlaisella sifonkipäällisellä ja leveällä vyötäröresorilla varustettuna on aivan ihanat. En tiedä onko nuo housut myynnissä sellaisenaan, vai olisiko kyseessä vain stailaus. Ihanan juhlavat villahousut kuitenkin ovat ja sifongin kanssa entistä ylellisemmät vaikka Paade Moden materiaalit ovatkin aina ylellisiä. Mallistossa on paljon muitakin juhlavia vaatteita ja esimerkiksi pikkutakkeja, mistä en itse niin innostunut.


Omassa elossamme villavaatteet ovat niitä, mitä käytetään paljon niin syksyllä ja talvella kuin kesäiltoinakin. Siksi hamstrasinkin Paade Moden alesta muutamaksi vuodeksi eteenpäin. Laadukas villavaate ei koskaan ole yhden sesongin juttu, vaan klassikko jonka viehätys kestää käyttäjältä toiselle.


Mitäs te tykkäätte? Lisää seuraavan sesongin asukuvia täältä!


Kuvat: Peter Schultz/ Catwalk Oictures / Paade Mode facebook


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

6 kommenttia

 1. Hei huippua! Kiitos vinkistä, eipä oo näitä ihania ja eettisiä vaatteidentarjoojia vielä liikaa tiedossa :)

  VastaaPoista
 2. Just samoja pöksyjä olin tulossa kommentoimaan et kelpais ihan mullekin! Tosi kiva!

  VastaaPoista
 3. Hei, miten tilasit Paade moden sivuilta? Ymmärtämäni mukaan sieltä ei voi suoraan tilata ulkomaille, vaan pitää ottaa ensin yhteyttä heihin sähköpostilla. Lähetin postia noin viikko sitten, enkä ole saanut vastausta.

  VastaaPoista
 4. mä kyllä tosiaan vaan meilasin, he lähettivät muistaakseni mulle invoicen paypaliin ja sitä kautta :) Meilaa uudelleen?

  VastaaPoista
 5. Yritän uudelleen! :) Onko pikavinkkiä vielä koosta. Tyttö käyttää nyt kokoa 98. Millaista mitoitusta ovat?

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images