EPILAATTORIKISAN VOITTAJA ON...

Sadesää ei paljon naurata, mutta josko jonkun iloiseksi tekisi tämä viime viikon kilpailuvoitto :) Braunin Silk-epil7 SkinSpa Beauty Editio...

braun-silk-epil-7-skin-spa braun-silk-epil-7-skin-spa2

Sadesää ei paljon naurata, mutta josko jonkun iloiseksi tekisi tämä viime viikon kilpailuvoitto :) Braunin Silk-epil7 SkinSpa Beauty Edition epilaattorisetti sisältäen myös kuorintaharjan ja kasvoharjan onkin ainakin epilaattoripostauksen kommenttiboksin vastausten perusteella monelle tarpeellinen vekotin ja itsekin tykkään siitä valtavasti.


Tällä kertaa ihana palkintosetti lähtee nimimerkille Riikkis, joka kommentoi näin:


"Moikkis,


Mulla on aina ollut kovat ennakkoluulot epilointiin, nimenomaan tarinat sen kivuliaisuudesta ovat jääneet mieleen. Nyt oon kuitenkin lukenut kaksi eri blogipostausta tästä laitteesta ja molemmat ovat kehuneet, oispa siis kiva itsekin koklata!


Oon perinteisen sheivauksen nimeen vannova naikkonen, sheivaan jalat, kainalot ja bikinirajan tunnollisesti muutaman kerran viikossa kesällä ja talvella :D Toi 3 vkon väli säärien epiloinnissa kuulostaa siis aika mahtavalta :D"


Saat Riikkis kohta meiliä ja muistahan tulla kertomaan kommenttiboksiin myös omat kokemuksesti epiloinnista! Uskon, että tulet tykkäämään Braunin Silk-epilistä paljon :)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images