GTIE: SWEET CHILD OF MINE

Rokkihenkisistä aikuisten asusteista, erityisesti kaulavaatteista tuttu gTIE on julkaissut viimein myös lasten asustemalliston . Ihastelin J...

Rokkihenkisistä aikuisten asusteista, erityisesti kaulavaatteista tuttu gTIE on julkaissut viimein myös lasten asustemalliston. Ihastelin Jenni Ahtiaisen lapsille tehtyä Batman-nahkahuivia jo aiemmin ja luulen, että seuraaviin juhliin se melkein pitää hankkia.


Juhlapukeutuminen on hankala juttu lapselle ja siksi otankin ilolla tämän malliston vastaan. En halua ostaa muutamaksi kerraksi mahtuvaa kallista juhlavaatetta enkä oikein pidä niistä juhlapukuprintatuista vaatteistakaan. Joku jippo juhlatyylissä kuitenkin pitäisi olla, ja nyt vaikkapa mustat pillit, valkoinen paita ja jonkinlainen kaula-asia hoitaa homman kotiin helposti. Pillejä ja paitaa voi sitten käyttää muutenkin ja kaula-asuste pysyy hyvänä useita vuosia. Mahtavaa!


gtie boy

Omia lemppareita oli tietenkin enemmän nuo arkisemmat versiot, yhdeltä lemppariartistiltani Danzigilta nimensä lainannut vaaleapohjainen huivi, peace-merkin ja pääkallon yhdistävä selkämerkki sekä etenkin tuo poronnahkainen Batman-reikähuivi ovat ihan huippuja! Meidän tyyli on ehkä enemmän folkkia ja retroa, mitä rokkia ja siksikin nämä asusteet innostavat. Näillä kun saisi eroteltua sen juhlatyylin erkityylistä niin helposti.


gtiekollaasiteksti Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images