KAKULLA KANNISTOSSA

Hakaniemessä, ihan työpaikkani vieressä on kiva Kanniston Leipomon kahvila. Olen kävellyt monta kertaa ohitse ja viimein poikkesin vii...

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hakaniemessä, ihan työpaikkani vieressä on kiva Kanniston Leipomon kahvila. Olen kävellyt monta kertaa ohitse ja viimein poikkesin viimein sisälle ostamaan mysliä. Pikkukaveri siristeli rattaista silmiään huomaten kakkuhyllyn ja koska Kaamos on ollut nyt pitkään kipeänä, annoin hänen valita itselleen kakkupalan. Samahan se on sairaana mitä syö, kunhan syö. Söi sitten Red velvet-kakkua.


Itse hankin pussin mysliä ja nyt harmittelen, että myös Levain-leipä olisi ehdottomasti pitänyt pistää ostoskoriin. No, hyvä puoli harmittelussani on se, että nyt on hyvä syy palata Kannistoon mahdollisimman pian Levain-ostoksille. Nyt rouskutellaan kuitenkin Kanniston mysliä, maustamatonta jogurttia ja torilta löytyneitä herkullisia donitsipersikoita kunnes palaan uudelleen Hakaniemeen leipää hakemaan :)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

  1. Mä niin rakastan tätä leipomoa <3 <3 <3

    VastaaPoista
  2. Meillä yksivuotias vetäisi donitsipersikoita ja -nektariineja vaikka koko puolen kilon laatikon kerralla jos antaisi :)

    VastaaPoista
  3. Myslini teen mieluiten itse, mutta nuo kanniston leivät on NIIN parhaita! Se Levain on ihanaa <3

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images