HAALARI ASUSTEINEEN, MÄTSÄTTYNÄ KAHVIKUPPIIN

haalari: Junarose, laukku: Rouva Manner Vintage, koru: Muka va (saatu Busstopista), sandaalit: Birkenstock Tämä oli oikeasti ihan täysi v...

junarose haalari kaupungilla


haalari: Junarose, laukku: Rouva Manner Vintage, koru: Muka va (saatu Busstopista), sandaalit: Birkenstockjunarose haalari keep cup mukava junarose haalari punavuoressa birkenstock keepcup oi mutsi mutsi kaupungilla junarose birkenstock oi mutsi mutsi junarose mukava koru


Tämä oli oikeasti ihan täysi vahinko! Junarosen haalari valkkautui päälleni viileän kesäsään takia, turkoosit ja violetit asusteet mieltymysten mukaan, mutta Keepkupin mätsäävää väritystä en huomannut aamulla ollenkaan!


Haalarista taas tuli mieleeni, että olen lukenut blogeista aika paljon harmitteluasiitä ettei haalarit sovi pyöreille, vaan pelkästään pitkille ja langanlaihoille. Melkein väitän, ettei nämä harmittelijat vaan ole uskaltaneet kokeilla haalaria, sillä ainakin itselleni haalarit on mitä parhain vaate! Se ei tietenkään kavenna, kun kyseessä on tarkoituksella löysä vaate. Mutta en ihan ymmärrä sellaista ajatusta, että vaatteen pitäisi muuttaa vartalon mittasuhteita. Jos olet lihava, pitää hoikentaa. Jos olet normaalipainossa, pitää siltikin etsiä joku ruumiinosa mitä häivyttää. Vaatteita päärynävartalolle, vaatteita omenavartalolle, eikö voisi olla vaan vaatteita ihmisille, jotka haluavat pitää haalaria? Vaatteita niille, jotka tykkää käyttää hameita ja vaatteita t-paitaihmisille ilman sitä peittelymeininkiä.


Tottakai jotkut vaatteet imartelevat enemmän tiettyjä vartalotyyppejä, mutta itselleni tulisi aika vaikea olo vaatteessa kuin vaatteessa, jos valitsisin vaatteita peitelläkseni jotain. Esimerkiksi se valitseeko haalarin vai jonkun "oikeasti" vartalolle sopivan vaatteen voi vaikuttaa päivän fiilikseen paljon! Haalarifiilispäivänä pukeudutaan haalariin ja kannetaan se haalarin sisus ylpeänä kotiovesta ulos ;)


Junarosen haalarin nimi on Dagmar ja pienellä googlettelulla kaikkia kokoja 42 eteenpäin pitäisi löytyä kaupoista, esimerkiksi Aukialla on vielä hyvin kokoja jäljellä :)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

14 kommenttia

 1. Sä olet niin ihana! Just tässä eräänä päivänä mietin, että miksi ihmeessä ihan tavallisen näköiset naiset tuhlaa mielettömiä määriä energiaa sen murehtimiseen, onko joku osa heissä just täydellinen vai ei. Menkää ihmiset ulos ja nauttikaa kesästä! Talvella saa sitten kuitenkin peittää ja piilottaa korvannipukoita myöten itsensä, niin ei taatusti näy mahamakkarat ;)
  Toi haalari näyttää sun päällä just hyvältä. Munkin kaappiin vois muuttaa joku vastaava tänä kesänä!

  VastaaPoista
 2. Mie oon tänä kesänä luopunut vartalonmallikriiseilystä. Aikaisempina kesinä olen tunnollisesti välttänyt polvimittaa lyhyempia hameita, pitkiä hameita/mekkoja ja räikeitä kuvioita. Mutta jos kerran mieli tekee pukeutua neonväriseen afrikkakuosiseen maksimekkoon vaikka joka päivä, niin mikskäs ei? ;) Ja se on kyllä ihan luottovaate, vaikka sen pitäisi olla minulle niiiiiiiin väärä.

  VastaaPoista
 3. Hei jes, asiaa! Mietin jo silloin, kun sait mielipiteitä himoitsemastasi mekosta, että mikä ihmeen pakko vaatteella on olla "imarteleva"? Näytät NIIN hyvältä, näytit sitten "pyöreältä" tai "solakalta". :D Pukeutumisessa itsevarmuus, tyytyväisyys ja Oma Tyyli tekevät paljon puhuttelevamman vaikutuksen, kuin imarteluun piiloteltu epävarmuus tai itseinho. Ja siis se mekko oli mun mielestä upea, samoin haalari. Ja sun tukka, hymy ja asenne. :)

  VastaaPoista
 4. Hieno on tuokin ja just niin!!

  VastaaPoista
 5. Hyvin puhuttu! Mäkin olen joskus miettinyt ihan samaa: jokaikiselle vartalotyypille on omat niksit millä ominaisuuksia häivytetään tai korostetaan, mikä ihme se siis lopulta on mihin pyritään? :D Mä uskon että ihminen näyttää parhaalta niissä vaatteissa missä viihtyy.
  Mahtava mätsäys tuo keepcup! Lämmintä loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
 6. Eiköhän ne vaatteet näytä hyvältä päällä silloin, kun ne ovat mieleiset ja tuntuvat päällä hyvältä.

  Mä olen mietiskellyt paino-asioita paljonkin viimeisen vuoden aikana. Laihduin 15 kg ja olen pohtinut onko se ollut minulle tarpeellista. Minulle se oli, koska tuosta 15 kg aiheuitui terveydellisiä vaikutuksia minulle, laihdutus "korjasi" terveysongelman. Lisäksi itsestäni tuntuu miellytävämmältä nyt kevyempänä. Ulkonäkö oli ihan tois sijainen juttu, vaikka siihenkin toki tuli muutoksia. En nytkään ole mikään laiheliini, "normaalipainon" ylärajalla ja tämä on mulle OK. Koska kuitenkin tykkään hyvästä ruuasta. ;)

  Mielestäni se, että ihminen viihtyy nahoissaan ja vaatteissaan, näkyy positiivisena ihmisen ulkonäössä. Kun on hyvä olla ja mieleiset vaatteet, niin kyllä silloin ihminen on kaunis. Niinkuin sinä!

  VastaaPoista
 7. Se on varmaan myös persoona- ja elämäntyylikysymys, että pitääkö kaikki olla vimpan päälle. Mulla ei tarvitse olla ja voin siksi hyvin olla murehtimatta ulkonäköasioista, useimmiten :)

  VastaaPoista
 8. Ja mistä sä ton oot keksinyt, ettet voisi pitää tuollaisia mekkoja? Varmaan joku näin pukeudut oikein-ohjeistus on sua vaan hämännyt!

  VastaaPoista
 9. Niin joo, mekkohan ei imarrellut mua ollenkaan :D Se on silti ollut yksi kesän parhaista vaatteista, joita oon käyttänyt todella paljon.

  VastaaPoista
 10. Juu, tämä oli ensimmäinen haalari mutta polyesterinen materiaali on vähän kurja :(

  VastaaPoista
 11. Mä en tunne montaakaan ihmistä, joilla olisi "niin iso" tai "niin pieni" joku paikka kropasta, et sitä pitäs väen vängellä lähteä piilottamaan. En toki suosittele nakkimakkaramekkoa kaltaiselleni omppuvartalolle, mutta jos siltä tuntuu niin voihan senkin laittaa päälle.

  VastaaPoista
 12. Ja kuinka moni meistä ajattelee toisia ihmisiä vastaan tullessa, että onpas tuolla kroppaansa nähden epäimartelevat vaatteet. Yleensä jos vaate on sopivan kokoinen, ollaan jo tarpeeksi lähellä ideaalia vaatetta, ja jos siinä vielä viihtyy niin jes!

  VastaaPoista
 13. Niin ja siis mä viittasin tuolla imarteluasialla jonkun toisen kommentoijan mielipiteeseen, MUN mielestä se oli pelkästään ihana ja sulle just hyvä. :)

  VastaaPoista
 14. Koru on muuten MOIMOI:n, ei Muka va:n. Mulla on tehokäytössä samannäköiset korvikset, niin pisti silmään ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images