SADEPÄIVÄN KYNSISTUDIO

Vappupäivä ja vappukynnet made by naapurin tytöt. Kävimme aamulla kahvilla naapurissa ja saimme kumpikin manikyyrin yöpukuisilta naapureilta...

Vappupäivä ja vappukynnet made by naapurin tytöt. Kävimme aamulla kahvilla naapurissa ja saimme kumpikin manikyyrin yöpukuisilta naapureiltamme. Minulle sateenkaarenvärejä hopeahileellä, lapselle vihreää.

kynsistudio kynsilakka sateenkaarikynnet vappukynnet 1partioranneke nimirannekamimmi lakkaa kynsia sateenkaarikynnet vappukynnetmimmi lakkaa kynsia sateenkaarikynnet vappukynnet2nimiranneke timantitsateenkaarikynnet vappukynnet 4sateenkaarikynnet vappukynnet 3

Loppupäivästä iskimme sateenkaarisormet multaan, poistimme parvekepuutarhastamme talvesta selviämättömät mansikat ja kylvimme niiden tilalle ruiskaunokkia ja pioniunikkoa. Muut viime kesän kasveista saattoi selvitä talvesta tai sitten ei. Pidämme lakattuja peukkuja ainakin kovasti ylhäällä, nuppuja näyttäisi olevan paljon, herukoissa lehtiä, muutama raparperikin on jo mullan alta tullut näkyviin!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

1 kommenttia

  1. Voi tytärpuolella oli vielä muutama vuosi niin kova into lakata hirmuisen hienot kynnet mulle vaikka kuinka usein, sain ylpeänä esitellä leppäkerttukynsiä sun muitakin työpaikalla :). Teini-ikä tais viedä mun manikyristin, nyt pitää tyytyä omiin näperryksiin.

    Ihanat pikkutytöt. <3

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images