HYVÄNTEKEVÄISYYSMUOTINÄYTÖS VANHALLA (SIS. ARVONTA)

Sain eilen Kolmistaan-blogin Karoliinalta haasteen, mihin halusin ehdottomasti osallistua. Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri...

Sain eilen Kolmistaan-blogin Karoliinalta haasteen, mihin halusin ehdottomasti osallistua. Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ja Uusi lastensairaala 2017 hankkeen tukiyhdistys järjestää tiistaina 13.5. Helsingissä hyväntekeväisyysmuotinäytöksen, minkä tuotto menee MLL:n perhekummitoimintaan sekä Uuden lastensairaalan rakentamiseen. Näytöksessä malleina toimivat muun muassa Ninja Sarasalo, Jussi 69, Armi Toivanen, Anna Puu, ja Tomi Björk. Lisätietoa tapahtumasta täällä.


mll hyvantekevaisyys


Karoliina toivoi, että me bloggaajat ottaisimme osaa näytökseen ostamalla lipun ja kirjoittamalla tapahtumasta. Näytöksiä on kaksi, kaikille sopiva klo 17-18 (12.5 eur) ja k-18 näytös klo 19-21 (45.5 eur). Varasin lipun tuohon k-18 cocktail-näytökseen ja kävin lunastamassa sen tänään. Iltajuhlassa esiintyy lukuisien tunnettujen mallien lisäksi Musta barbaari, Janna Hurmerinta ja Angelika Kias ja tarjolla on kuohuviiniä, pientä purtavaa sekä Lumenen tuotelahja osallistujille.


Mä kuitenkin saan käydä aika paljon juhlissa jo työnikin puolesta, joten ajattelin lahjoittaa tänään ostamani 45.5 euron arvoisen cocktail-näytöslipun jollekin teistä. Pistetään siis arvonta pystyyn! Koska tapahtuman pitää saada paljon näkyvyyttä ja osallistujia, sovitaan näin: kaikki arvontaan osallistuvat bloggaajat linkkaavat vaikkapa postauksensa lopussa osallistuneensa tähän kilpailuun. Kaikki muut osallistujat kertovat ainakin yhdelle pääkaupunkiseudulla asuvalle kaverilleen tapahtumasta. Ja kaikki jotka aikovat osallistua tapahtumaan ostamalla itse lippunsa ottavat kuvan lipustaan ja kertovat sosiaalisessa mediassa tapahtumasta hashtagilla #mllhyväntekeväisyysmuotinäytös. Kuva lipusta on tärkeä, ettei asia jää puhetasolle.


Oma haasteeni on siis muokattu versio Karkin haasteesta. Alkuperäisen haasteen näet täältä ja toivonkin, että seuraavat bloggaajat ottavat osaa joko Karkin haasteeseen tai tekevät siitä oman sovelluksensa: Riikan blogi, Mehukekkerit, Isyyspakkaus, Esmeralda's ja Lilla Tirlittan.


mll lippu


Haluatko siis tekemään puolestani hyvää Vanhalle ylioppilastalolle 13.5. klo 19-21? Cocktail-näytösrvonta on voimassa keskiviikkoon 7.5. saakka ja lippu lähetetään voittajalle perjantaina ykkösluokassa. Olethan siis tarkkana torstaina, jotta saan voittajan kiinni!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. Hyvä Elsa! Ihana sovellus (vaikka olisinkin halunnut nähdä sut kekkereillä ;)!

  VastaaPoista
 2. Mulla on aika kiireinen viikko tuolloin ja Kaamos on kotona,en mielelläni hanki lapsenvahtia kovin usein. Toisaalta ajattelin, että joku muu voisi saada mukavan illan, mutta näyttää siltä että ihmiset taitaa ostaa omia lippuja :) Mikä on siis hyvä! Mut jos lippu jää täällä ilman omistajaa, annan sen kyllä jollekin hyvälle tyypille jos arvontaan ei jostain syystä tule osallistujia!

  VastaaPoista
 3. Blogia ei ole, joten muutamalle kaverille kerrottu.

  VastaaPoista
 4. Hienoa Elsa, että olet panostanut hyväntekeväisyyteen ja ostanut ihan itse kisapalkinnon! Harmi etten voi osallistua, mutta iso peukku tästä haasteesta ja palkinnosta! :)

  VastaaPoista
 5. Ah tämmöset kekkerit olis NIIN tervetulleet opiskelijabudjetilla ja näin rankan koulutusviikon jälkeen!
  Todella hieno ja kunnioitettava asia, että olet itse ostanut lipun ja tukenut lapsia ja nuoria! He ovat todella lähellä omaa sydäntä, kun entisessä työpaikassa 4:n vuoden ajan työskentelin lasten kanssa. Voi kun on ikävä niitä Anna-tädin mussukoita! :')

  VastaaPoista
 6. Riikka/Riikan blogi14. toukokuuta 2014 klo 0.10

  voi ei anteeksi, unohdin tän ja nyt kun palasin huomasin että oli jo myöhäistä.. tuhma minä!!! yritän auttaa jollain muulla keinolla.
  La 17.5 mulla kirppis Cillasin edessä (viipurinkadulla) ja tuotoista lahjoitan osan hyväntekeväisyyteen. Lapset myyvät jätskiä ja leluja laatikosta ja minä pieniä vaatteita. Tulkaa ihmeessä piipahtaa.. jos kerkeette ;)..
  Voidaan tarjota jätskit ja Kaamos voi tutustua lapsiin..

  Lomaa odotellessa ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images