PÄIVÄNKAKKAROITA JA KUOHUVAA

neuletakki: Lindex, mekko: Ivana Helsinki (saatu), kengät: Muhu, hiuskukat:Cubus Vappuaaton kunniaksi meidän talossa tosiaan avattiin kerhoh...

vappuasu 1 oi mutsi mutsi ivana helsinki mekkonordic trickot

neuletakki: Lindex, mekko: Ivana Helsinki (saatu), kengät: Muhu, hiuskukat:Cubus


muhu eesti viro kansallispuku tennaritbarefoot wine oi mutsi mutsi

vappuasu 1 oi mutsi mutsi ivana helsinki mekkonordic trickot2kukkapanta villaneule

Vappuaaton kunniaksi meidän talossa tosiaan avattiin kerhohuoneen ovet, sytytettiin iso kaasugrilli ja kannettiin eväät pihalle. Tykkään viettää juhlapäiviä kotosalla ja me ollaan näiden kolmen viimeisimmän vuoden aikana taidettu olla kaikki juhannukset, vaput ja muut remujuhlat kotona.


Päivällä kävin nopeasti shoppaamassa vappuruokia ja hankin samalla vappunaamarin sijaan itselleni päivänkakkarapannan. Koska pihalla oli aika vilpoisaa, laitoin päälle pitkän mekon ja neuletakin mihin oli ihana kääriytyä.


Ruuat hankin tänä vuonna kaupan tiskiltä, vaikka vihersalaattien lisäksi itse tehty feta-kapris-perunasalaatti kuuluisi ehdottomasti vapputraditioihin. Nyt en vain millään jaksanut pilkkoa ja piipertää ja siksihän kaupasta tuoretiski löytyy, että sitä voi hyödyntää. Nakkien sijaan meillä oli BBQ tuoremakkaraa ja kotitekoisen siman lisäksi yksi pullo Barefoot bubblya, minkä sain blogin kautta taannoin. Barefootin kuohuviini voittaa kyllä suurimman osan kuplivista mennen tullen. Vaikka kuohuva onkin aika makea, se menee kuivan viinin ystävällekin juhlajuomana hyvin. Tämä on ehdottomasti kokeilun arvoinen juoma, vaikka suosittelijana ei nyt olekaan mikään kovanluokan viiniasiantuntija.


Pullo kasivolttista jaettuna usean aikuisen kesken ei onneksi tuo edes hiprakkaa saati vaikuta seuraavaan päivään, joten vappupäiväksi voisi lähteä vaikka kaupungille jos ei sada. Nyt säätiedot näyttävät vähän pahaenteisiltä, mutta eihän sitäkoskaan tiedä vaikka aurinkokin paistaisi!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

7 kommenttia

 1. Ihana kesätyttö <3 <3 Terkkuja sinne!

  VastaaPoista
 2. Ihana panta! Tulee vähän kylmempänäkin päivänä kesäinen olo :)

  VastaaPoista
 3. Oletpa soma vappuneito! Minäkin kaivoin kukkapannan kaapista piristämään tätä flunssa-lookia ja yhdistettynä hyvään ruokaan täällä sairastuvassa on ihan kelvollinen juhlafiilis :) Mukavaa vappupäivää!:)

  VastaaPoista
 4. Nyt kun pihalla sataa rakeita ei kukkapantakaan auta :D

  VastaaPoista
 5. Nää on kyllä sellaisia instant-hyvän mielen tuottajia nämä pannat ;)

  VastaaPoista
 6. Ihan ihmeisiin ei sekään pysty. :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images