LEMPIMEKKO TUNIKANA

takki: Lindex, mekko: Nanso, legginssit: Marimekko, tennarit: Ethletic, kassi: Marimekko Yksi viime aikojen vaatelemppareistani on ollut Nan...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki: Lindex, mekko: Nanso, legginssit: Marimekko, tennarit: Ethletic, kassi: Marimekko


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi viime aikojen vaatelemppareistani on ollut Nanson viskoosinen Minttu-trikoomekko. Sähäkkä sininen on mukavan räväkkä, mutta silti turvallisen sininen. Mekko on Katri Niskasen suunnittelema ja sen kyllä huomaa noista kangaspoimuista ja rypytyksistä helposti. Kiristän yleensä mekon vyöllä arkisemmaksi tunikaksi, mutta leggarit ja tennarit sukkiksiin ja korkkareihin vaihtamalla se muuntautuu helposti veistokselliseksi mekoksi.


Nansolla olisi nyt mallistossa aivan ihana trikoohaalarikin. Joku päivä pitäisi Mikonkadun Nanson myymälään tehdä täsmäisku, sillä tämä xl-kokoinen mekkoni on vähän liian iso ja en viitsisi tilata haalaria siksi sovittamatta. Tietääkö joku muuten myydäänkö noita Nanson "fiinimpiä" vaatteita jossain marketeissa, vai onko se todellakin vain Nanson oma liike mistä yöpukuja juhlavammat vaatteet tulee hakea?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

14 kommenttia

 1. Pakko käydä nansolla kurkkaa toi haalari. Näyttää hyvältä ja siis vielä Suomessa tehty?

  VastaaPoista
 2. Lahdessa ainakin Sokos myy Nanson vaatteita, ei siis pelkkiä yöpaitoja.

  VastaaPoista
 3. Nansolla on käsittääkseni Tammistossa on myymälä. Itse asun Järvenpäässä ja autottomana täältä on suht hankala päästä mihinkään Nanson myymälään. Joskus olen tosin käynyt vanhempieni mökiltä Haminassa Penkolassa joka myy Nanson tuotteita ja on Outlet. Useimmiten olen tilannut Nanson omasta netti-kaupasta, koska siellä on ollut paras valikoima, ja satunnaisesti myös alennuksia. Nansolla ainakin omasta kokemuksesta mitoitus tuntuu pitävän kutinsa, jos tietää mikä koko Nansolla yleensä on sopiva, niin kyllä sillä hyvin uskaltaa tilata myös netistä. Yöpuvuistakin netissä parempi valikoima kuin perus kaupoissa.

  http://nansoshop.com

  VastaaPoista
 4. Nanso tekee Suomessa ja Virossa, en tiedä kummassa maassa juuri toi on ommeltu.

  VastaaPoista
 5. Mä mietin lähinnä Prismaa ja Citymarkettia, mutta samalla vaivalla käyn kyllä Mikonkadullakin :)

  VastaaPoista
 6. Juu, Tammistossa on myymälä myös. Mulla varmaan L-koko ois se sopivin,toi XL on peffasta ehkä hieman liian löysä.

  VastaaPoista
 7. Päivän asulle tykkään-peukutus ja tuo haalari näyttää tosi hyvältä. :)

  VastaaPoista
 8. Siis onko Marimekolla legginssejä? Hienot! Miksköhän mä en oon tiennyt tommosista? Onko niillä kauankin ollut? Mäki haluun!

  VastaaPoista
 9. Tosi hauska tuo haalari! Tekisi mieli käydä sovittamassa miten se istuu päälle.

  VastaaPoista
 10. Nää oli viime syksyn mallistoa, eli en tiedä onko nyt leggareita. Mut jos satut Marimekon tehtaanmyymälään joskus, sieltä saa ostaa trikoota ja voi ommella itse/ompeluttaa.

  VastaaPoista
 11. Mäkin haluaisin kyllä mennä sovittamaan, varmaan menenkin :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images