KULISSIEN TAKANA

Pitkästä aikaa Instagram-tilini satoa! On se vaan kätevä, kun tällainen lahopää voi palata säännöllisesti menneisyyteen tarkistamaan mitä o...

instakollaasi oi mutsi mutsi

Pitkästä aikaa Instagram-tilini satoa! On se vaan kätevä, kun tällainen lahopää voi palata säännöllisesti menneisyyteen tarkistamaan mitä on tullut tehtyä ja ehkä keksiä välillä postausaiheitakin omista instakuvistaan.


Yksi viime viikon hauskimmista jutuista oli kyllä tuo Pepin vanhan sängyn kantaminen Sörnäisistä Hakaniemeen. Kuumana päivänä kaksin Mimsun kanssa kannettiin jämerää runkopatjasänkyä pitkin Hämeentietä ja välillä pysähdyttiin lepuuttamaan milloin käsiä ja milloin jalkoja (kenties myös päätä). Kävin kesken roudauksen myös kirppiksellä ostamassa tuon kuvissa näkyvän hedelmäkassin ja Mimmi istui yksin Fidan edessä muina naisina.


Monet tällaiset hetket ovat vähän liian sekavia blogiin laitettavaksi, vaikka juurihan näistä tässä kirjoitan. Mutta istagramtililtäni löytyy aika paljon sitä muuta elämää, kalakeittoa, voikukkia ja sekalainen setti muuta mukavaa. Jos et vielä seuraa, niin etsihän käyttäjä nimeltä oimutsimutsi ja ala seurata! Suoraa instaprofiiliini pääset tästä!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

1 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images