LEMPIBÄNDIN PALUU

Olen ennenkin kirjoittanut siitä, kuinka lopetin vauvavuoden aikana musiikin kuuntelun lähes tyystin. Vauvavuoden jälkeenkin on ollut aika h...

pmmp-629x230

Olen ennenkin kirjoittanut siitä, kuinka lopetin vauvavuoden aikana musiikin kuuntelun lähes tyystin. Vauvavuoden jälkeenkin on ollut aika hektistä, eikä mulla ole ollut energiaa pysyä kärryllä mitä levyjä on julkaistu, ei siis oikeastaan ole kiinnostanut ollenkaan. Ja yhtäkkiä nyt työhuoneen Hakaniemeen muuttamisen jälkeen joku musiikkilukko aukesi ja olen taas nauttinut musiikista sillä samalla tavalla, kuin ennen lasta. Saaden siitä paljon.

Hauskaa tässä on, että osa lempibändeistäni on julkaissut aika monta levyä kolmen vuoden sisällä, osa lopettanut toimintansakin. Pmmp:n kanssa meillä on ollut aika pitkä historia, joka alkoi kesällä 2003, jolloin yksi juhannus istuin järven rannalla pikkumankka koko ajan auki odottaen Rusketusraitoja. Leskiäidin tyttäriä taas odotin kaverini Lassen kanssa jatkohiprakassa julkaisupäivän aamuna Anttilan edessä ja rahojen ollessa lopussa ostimme sen puoliksi. Kaikki levyt ovat olleet tärkeitä, paitsi Rakkaudesta-levy on jäänyt täysin kuuntelematta. Ja nyt on ollut sen aika!


Tykkään Pmmp:n musiikista tietenkin ihan yleisestikin, mutta jotenkin bändin kappaleiden ja omankin olemuksen välittämä naiskuva miellyttää edelleenkin. Etenkin tyttölasten äitinä soittaisin varmasti Pmmp:tä ihan kasvatusmielessä eikä se pikkupojillekaan pahaa tee. Diggailen kiiltokuvamaisuuden puutteesta, sillä blogimaailmassa paljon hengaavana sitä saa yliannostukseen asti nähdä. Samalla nostan hattua, kuinka Pmmp on edennyt, muuttunut ja elänyt myös sinä aikana, kun bändiläiset ovat saaneet lapsia.


On jotenkin huojentavaa nähdä muiden äitien työn tuloksia, sillä vaikka alamme on täysin eri, on tilanne ajankäytön kannalta varmasti kaikilla yhtä haastava. Koska aikaa on kaikilla ihmisillä se 24 tuntia vuorokaudessa, olen ainakin itse tehnyt valintoja saadakseni tehdä sekä työtä että elää täysipainoista lapsiperhearkea ja siksi esimerkiksi kaikenlaiset bloggaajien skumppabileet ja muut tässä elämäntilanteessa turhat ajantappajat on jääneet suurimmaksi osaksi väliin. Ehkä samasta syystä näitäkään naisia ei ole näkynyt jokaisen naistenlehden seurapiiripalstalla, siinä on myös yksi asia miksi heistä kovasti tykkään.


https://www.youtube.com/watch?v=7zrS7kbLFss

kuva: pmmp.fi


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Huh, mä jo pelkäsin että meinaat kertoa lempibändisi olevan Modern Talking, joka juuri ilmoitti comebackistaan - ei olis sopinut siihen kuvaan mikä mulla sinusta on. PMMP sopii hyvin :-)

    VastaaPoista
  2. EI MODERNTALKINGIA MULLE!! Se on musta ehkä kauheinta ikinä!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images