TOIMISTOKISSANA

Meillä on tosiaan Mimmin kanssa toimiston etsiminen parhaillaan vauhdissa. Perjantaina aloitimme soittelun ja jo tunnin sisällä ensimmäise...

Meillä on tosiaan Mimmin kanssa toimiston etsiminen parhaillaan vauhdissa. Perjantaina aloitimme soittelun ja jo tunnin sisällä ensimmäisestä puhelustani olimme Toisella linjalla tutustumassa yhteen erittäin potentiaaliseen vaihtoehtoon. Hakaniemi on yksi mun lempparipaikoistani Helsingissä, ehkä se lempparein. Sinne on helppo tulla kotoa, siellä on ihana tori, hyvä kauppahalli (mistä emme löytäneet kuitenkaan sopivaa lounaspaikkaa!) ja tarpeeksi rento ilmapiiri. En pistäisi ollenkaan pahitteeksi asettua työkoneineni juuri Hagikseen, mutta kyllä me testataan pari muutakin vaihtoehtoa ennen valintaa.


kallion kirkko oi mutsi mutsi elsa

takki: KappAhl, huivi: Becksöndergaard, laukku: Vila, lenkkarit: Merrell (saatu), sukkikset: Norlyn


kallion kirkko becksondergaard huivi kallion kirkko merrell barefootkallion kirkko oi mutsi

t-paita:Ellos, hame: Lindex,koru: Antti Asplund (saatu Eveliinalta!)


kallion kirkko hame


Tuskailin Mimmille tuosta sinisestä takistani, että onko se ihan liian tätimäinen ja näytänkö pikkutytöltä joka on pukeutunut sihteeriksi naamiaisiin. Mimmi tuumasi, että aika hauskaa että olen alkanut miettimään vaatejuttuja enemmän, mikä on itsestänikin kyllä hyvä. Ennen pukeutuminen oli mulle tosi hauska harrastus, mutta jotenkin äitiys sekotti pakkaa niin, etten ole pitkään aikaan inspiroitunut mistään uudesta. Tai en ole inspiroitunut yhtään mistään, jos totta puhutaan. Tietenkään ei voi laskea 1+1, että kaikki äidit lopettavat itsestään ja kiinnostuksistaan välittämisen lasten ollessa pieniä, mutta mulla se kyllä meni juuri niin. Ja siksi en missään nimessä pystyisi olemaan vuosikausia lasten kanssa kotona.


Ja loppuun vinkki: Olette varmaankin huomanneet tuolla yläbannerissa silloin tällöin vilahtavan Biozellin bannerin? Klikkailkaapa siitä itsenne kuukauden mittaiseen hiustenhoitosarjaan, jota Secret Wardroben Anna-Maria kirjoittaa. Ensimmäiset osat eli Biozell uutuuksien (suolasuihke, kiiltosuihke sekä tehonamiot) käyttövinkit löytyvät täältä, hiusten pesuun ja hoitoon liittyvät vinkit taas täältä. Olen superinnoissani Biozell-kampanjastamme, sillä loistavien itsellänikin päivittäisessä käytössä olevien tuotteiden lisäksi sain yhdistää Anna-Marian ja kampaajani Pauliina Rousin (Sydämen pohjasta-kampaamosta) tiedot ja taidot. Pauliina tuli Anna-Marian ja mun kanssa yksi päivä kahville ja saimme kysellä kaiken mahdollisen hiustenhoitoon ja laittoon liittyen, joten  jos hiukset vähääkään tuottavat mietintää, luulen teidän löytävän vastauksia Biozell-kamppiksen yhteydestä!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

  1. Tosi kiva asu! Hakaniemi on kyllä ihana paikka! :)

    VastaaPoista
  2. Hakaniemi on myös mun lemppari. Hakaniemen Lindexiltä löysin myös samanlaisen hameen pari viikkoa sitten. :D

    VastaaPoista
  3. Tykkään uudistuneesta tyylistäsi kovasti! Rentoa, tyylikästä, sinua! :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images