TUKKARAAMATTUJUHLAT

Olin eilen pitkästä aikaa ulkona tyttöseurueessa, kun kävimme Pauliinan kanssa juhlistamassa (vielä kerran) Hair Bible-kirjaa Ahjossa. Marie...

Olin eilen pitkästä aikaa ulkona tyttöseurueessa, kun kävimme Pauliinan kanssa juhlistamassa (vielä kerran) Hair Bible-kirjaa Ahjossa. Mariela Sarkima teameineen oli järkännyt sellaiset bileet, että tuntuu kyllä vieläkin otsalohkossa :D Aloitimme Pauliinan kanssa kuitenkin hänen työpaikaltaan Sydämen pohjasta kampaamosta, missä Pauliina laittoi mun tukkani sekä tietenkin omansa juhlakuntoon. Ennen lähtöä nappasimme vielä kuvat ennen Hair Bible-bileitä. Tässä siis itseni lisäksi myös Pauliinan iltalookki :)


ivana helsinki mekko ei tarvitse silittaa


glitter panta kupari ivana helsinki kengat tukka hyvin clitter hiuspantapauliina moderni twiggypauliina moderni salmiakki manifesto


Mulla oli päällä Ivana Helsingiltä lainattu juhlamekko nimeltä Friia, sekä saman merkin mallikappalekorkkarit, jotka myöskin on showroomilta lainassa. Sain mielettömän mahdollisuuden lainata Ivana Helsingiltä kolmea eri mekkoa kevään juhliini, joista tämä Friia on nyt ensimmäinen. Mekko on viime syksyn mallistoa ja kokoa 44, mikä oli täydellinen päälleni. Hintaa mekolla on 198 euroa ja mulla on kyllä fiilis, että saatan ostaa tämän itselleni. Päässäni taas kuparinen köynnöspanta Glitterin uudesta mallistosta (saatu), minkä jossain vaiheessa yötä lahjoitin Mikko Rasilan päätä koristamaan, luoja tietää miksi. Pakko hakea uusi ensi sijassa, tuohan on ihan mahtava!


Pauliinan tyylin ristin moderniksi Twiggyksi, niin ihanan graafinen ja menneisiin vuosikymmeniin viittaava tuo asukokonaisuus oli. Erityisen ihanat on nuo Nudgesta löytyneet Salmiak studio-nahkakorvakorut.


Loppuilta menikin kuvien osalta melkoisen sekavaksi, syystä minkä ehkä arvaatte. Ja jos ette arvaa niin seuraava kuva kertonee loput.


kuohuviinia satalasiaippari challengehair bible bileetmagnum sampanja jaastelopauliina ja katriina


Viimeisessä kuvassa Pauliina ja Katriina näyttävät mitä jokaisen itseään kunnioittavan baarin listalta pitäisi löytyä: Magnumin uutta sampanja-jätskiä! Kun ihmisiä on paljon yhdessä ja tunnelma tiivis, ei mikään ole parempaa kuin pieni (tai no pieni ja pieni...) viilennys jäätelön muodossa. Muistikuvieni mukaan tuo jätski oli kaiken lisäksi hyvääkin ;)


Oli kyllä kivaa, mutta melkein pelottaa miten sitä jaksaa taas ensi viikolla lähteä ulos. Ensi viikonloppunahan on oikea blogigaalasuma, mutta onneksi rajani tiedostaen olen ilmoittautunut vain yksiin kemuihin mukaan. Onneksi siksi, että glamourin iltaelämän vastapainona on valitettavasti usein varsin karu seuraava päivä särkylääkkeineen. Niin nytkin oli ;)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

14 kommenttia

 1. Huh huh kuinka kauniita naisia! Tais tulla muutama Magnumi päänsärystä päätellen otettua liikaa? ;)

  VastaaPoista
 2. Jep. Lissu tossa ohimennen laittoi illalla viestiä et oonko hengissä :D Mun magnuminsietokyky on aika tunnettu juttu nykyään....

  VastaaPoista
 3. Wau, mitä naisia! Ja yyh, Pauliinan hiukset aiheuttivat kaipuun omia lyhyitä hiuksiani kohtaan..just kun oon saanut kasvatettua ne kohtalaisen pitkiksi! Hiuspanta on muuten todella kaunis, kuinka mukava se on päässä? Monta kertaa tuollaiset vaan on sen verran epämukavia, että se päänsärky johtuu hiuskoristeista ^_^!

  VastaaPoista
 4. Toi hiuspanta on tooosi ihana, sopis niin hyvin mun mekkotyyliin.

  VastaaPoista
 5. Hänhän ihan hehkuu! Mahtista. :)

  VastaaPoista
 6. Sun look on hyvällä tapaa tyttömäinen :) Vai K-18 magnumia, itse epäilen tuota hyvää makua kyllä vahvasti :D mutta en ole kyllä vielä maistanut :)

  VastaaPoista
 7. Kiva mekko ja kengät. Hyvä ivana ja tykkään kovasti;)

  VastaaPoista
 8. No ei se mikään maailman mukavin panta kyllä ollut, siis metalli vasten otsaa...mut ei sitä muutaman skumpan jälkeen niin muistanut ;)

  VastaaPoista
 9. Glitterissä on nyt paljon pantoja, käys katsomassa!

  VastaaPoista
 10. mun mielestä se jäde oli kyllä tosi hyvää, ainakin mikäli muistikuviin on uskominen ;)

  VastaaPoista
 11. Ivana Helsingille siis kiitos lainasta, ehkä nuo kengät oli hieman hankalat mun tennarijalkoihini :) En oo muuten "ehtinyt" vastaamaan sun meileihin, mutta...

  VastaaPoista
 12. Heh, oli ihan pakko googlata Ahjoa. Mulle tuli nimittäin mieleen Keravan Ahjo, kaupunginosa, jolla ei ehkä ole niin hyvä maine. Taisitte kuitenkin olla jossakin muualla...

  VastaaPoista
 13. […] illan kemuissa päälläni on Ivana Helsingin Anita-trikoomekko, lainakalustoa kuten edellisenkin viikon pikkumusta. Nyt vaan puuteri pikkulaukkuun ja […]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images