JUMPPAMALLINA LUOKSES POMPIN VAIN!

Vähän jo vihjailin, että pääsin hetki sitten jumppamalliksi ja nyt ensimmäiset jumppakuvat ovat julki uusimmassa Fit Laihdu-lehdessä! Pallo...

fit laihdu mallioi mutsi mutsi jumppamallina2 fit lehdessa elsa bellablogit pallojumppa ohjeet fit lehti laihdu oi mutsi mutsi

Vähän jo vihjailin, että pääsin hetki sitten jumppamalliksi ja nyt ensimmäiset jumppakuvat ovat julki uusimmassa Fit Laihdu-lehdessä! Pallojumpan on suunnitellut ystäväni Jenny ja liikkeet testanneena voin suositella tuon yksinkertaisen ja tehokkaan jumpan kokeilua myös kotona. Osa varsinkin loppupään liikkeistä on aika vaativia ja esimerkiksi pallon kanssa punnertaminen ei ollut mikään lempiliike todellakaan. Tää on kuitenkin se helpompi jumppasarja ja tulevaisuudessa samassa lehdessä ilmestyy myös toinen meikäläisen mallijumppaama sarja, minkä nimitin ihan helvetin hirveäksi jumpaksi. No, ehkä sekin menee kun pallojumppailee seuraavan lehden ilmestymiseen asti säännöllisesti :D


Jumppapallo on aivan ihana kaveri, millä olen itse temppuillut vuoden verran säännöllisesti selkävaivojeni takia. Oli muuten ihan huippua kuulla kuvauksissa palautetta kuinka hyvin sain selkäni suoraksi jokaiseen liikkeeseen, olen nimittäin tehnyt aika paljon töitä selkäni eteen vuoden sisällä. Hetki sitten jouduin tilan puutteen takia poistamaan jumppapallostani ilmat ja olen nyt tehnyt selkävenytyksiä pienen joogaan tarkoitetun jumppapallon avulla. Nyt ajattelin kuitenkin täyttää taas ison palloni ja aloittaa muunkin kuin selän treenaamisen. Vyötäröjumppa tekeekin tällaiselle omppukropalle hyvää!


Illan piristykseksi myös Kaamos innostui äidin uusista mallikuvista. Hän tosin väittää, että olen tuo kannen ehkä hieman enemmän jumppapalloa nähnyt äiti. Ja ollaanhan me aika saman näköisiä Vapun kanssa kyllä... nenäkin on ihan samassa paikassa kummallakin.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

10 kommenttia

 1. Ai kun tulin hyvälle tuulelle! Pitää ehkä ostaa lehti. Näytät sekä hyvältä että inspiroivalta!

  VastaaPoista
 2. Hei kiva, meilläkin on jumppapallo mutta ei osata käyttää sitä vielä muuhun kuin heittelyyn ja siihen että harjoitellaan tasapainottelemaan sen päällä jalat irti lattiasta. Hauskaa tosin sekin.

  VastaaPoista
 3. Vautsi, hyvältä näyttää!! :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavaa, että noissa kuvissa ei käytetty valmiiksi tikkulaihaa mallia. Vaikka itsekin olen hoikka niin ei minua inspiroi jumppaamisessa sporttiset ja timmit mimmit, tulee ennemmin olo että äääh musta koskaan tollaseen ole. Tykkään liikkua ja pitää huolta itsestä ja uusimpana kiinnostuksen kohteena onkin superfoodit. Herkuttelen kyllä ja repsahtelen mutta en siitäkään ota stressiä. Liikkuminenkin menee lasten ehdoilla, näin kolmen lapsen yh:na.

  Ja tää blogi uusi suuntaus; keep it!! Tykkään. Olet upea ja fiksu persoona. Myös instagramisi antaa fiksun kuvan sinusta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos! En ole vielä ehtinyt lukemaan lehteä perinpohjaisesti, mutta tuo jumppa on oikeasti tosi hyvä eli kannattaa jo sen takia hankkia. Jenny on niin kokenut jumppavetäjä, että osaa tehdä jumppia jotka sopii niin aloittelijoillekin kuin edenneillekin. Noidenkin liikkeiden vastusta voi säätää itse esimerkiksi jalan asentoa muuttamalla.

  VastaaPoista
 6. Mutta sittenhän tuo jumppaohje on JUST SULLE (ja mulle!)

  VastaaPoista
 7. Mä oon nyt suostunut monenlaisiin "mallikeikkoihin" ihan juuri tuon takia että eihän tavallisuudessa ole mitään noloa. Näissä liikkeissä oli tärkeääkin, että mallina pystyin sanomaan mikä liike on oikeasti ihan liian rankka ja ja esimerkiksi punnerrusliike fiksattiin niin, että se oli kuvassa mulle mahdollinen ja sitä pystyy sitten itse tehostamaan sitten kun voima kehittyy.

  Kiva muuten, että sanoit tästä "uudesta suunnasta". Nämä jututhan on tietenkin mua ihan normielämästä, mutta onhan se aina jännää kun päättää antaa sitä toista puolta itsestään blogiinkin. Kuitenkin nyt tuntuu ettei perhe-elämäpuolesta ole juuta eikä jaata sanottavaa, on aika turhaa alkaa keksimällä keksimään siitä kirjoittamista ja pähkäilemään. Blogi kuitenkin on niin iso osa arkeani ja haluan kirjoittaa (ainakin lähes) päivittäin, joten on aika helpottavaakin kun voi nyt fiilistellä muutakin kuin lapsi/perheaiheita.

  VastaaPoista
 8. Tykkään minäkin tästä uudesta suuntauksesta :) ja toden totta, olen kaamoksen kanssa samaa mieltä siitä, että teissä on paljon samaa näköä Vapun kanssa!

  VastaaPoista
 9. Moi!
  Mä missasin tän keväällä, sillon en omistanu vielä jumppapalloa niin lehtikin jäi ostamatta :P Mut nyt kun omistan jumppapallon, ja pienen hitusen motivaatiota pallotella sen kaa, niin tuli mieleen tää juttu. Niin pääseeks näit ohjeita kurkkimaan enää mistään?

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images