#TUKKAHYVIN #HAIRBIBLE

Sanotaan, että ihmisestä voi tehdä päätelmiä kirjahyllyn sisällön perusteella. En tiedä tästä, mutta kyllä jo pelkkä kirjahyllyn ja kirjojen...

hair bible


Sanotaan, että ihmisestä voi tehdä päätelmiä kirjahyllyn sisällön perusteella. En tiedä tästä, mutta kyllä jo pelkkä kirjahyllyn ja kirjojen omistaminen kertoo ihmisestä jotain. Itse olen ihan kirjafriikki, mutta yritän pysyä aisoissa ja hankkia vain kirjoja mihin tiedän palaavani. Yksi viime vuosien lemppariopuksistani on ollut Mariela Sarkiman Make up Bible, vaikka kyllä te tiedätte etten edes meikkaa usein tai erikoisesti. Se vaan on kiva kirja katsella erilaisia kasvoja ja siinä on jotenkin hyvä fiilis, mikä innostaa kokeilemaan uusia rajauksia vaikka ennen nukkumaan menoa tai laittamaan vähän tummempaa poskipunaa ihan kokeeksi.


Mulla on tosi usein kausia, milloin laittautuminen ei kiinnosta yhtään ja meikki ja hiustenlaitto tuntuvat pakolliselta pahalta, joka vain pitää tehdä koska niin vain pitää tehdä. Siksi on kiva lukea kirjoja, jotka inspiroivat miettimään mitä kaikkia mahdollisuuksia mulla olisikaan ulkonäköni suhteen ja miten voisin piristää itseäni jollakin pikkujutulla. Näitä pikkujuttuja ja isompia inspiksiä tarjoaa myös Mariela Sarkiman tänään ilmestynyt Hair Bible.


mariela sarkima hair bible 11sos tyvivari mariela sarkima hair bibleHairBible_leikittelya


Juhlimme perjantaina Hair Bibleä jo hieman ennakkoon Tres Bonesissa, missä Mariela esitteli uuden kirjansa sekä kampasi samalla kolme ihastuttavaa leidiä bilekuntoon. Ehkänäittekin kuvan Krista Siegfridsista istumassa "kampaajantuolissa" Instagramissani?


Odotin Hair Bible-kirjaa jo kovasti, sillä oma sävynvaihtonihan lähti liikkeelle juurikin Marielan ehdotuksesta ja tiesin kirjasta löytyvän myös color maskeilla tehtyjä muutoksia. Nythän mun tukkani on ainakin omasta mielestäni aivan ihana, kiitos Marielan vinkkien ja huipun Sydämen pohjasta-kampaamossa työskentelevän Pauliinan leikkauksen ja (kesto)värjäyksen. Mutta lisävinkit tulevat aina tarpeeseen ja Hair Bible on niitä täynnä. Itsekin innostuin metsästämään jo uutta suoristusrautaa, kun kun alkoi niin kovasti mieli laittaa hiuksia - mikä on täysin outo mielihalu minulla! Make Up Biblesta otetaan nyt viidettä uusintapainosta ja veikkaanpa ettei Hair Bible jää esikoista paljoa jälkeen, sisältö kun ei ole vanhenevaa sorttia alkuunkaan. Hair Biblen hiusmalleina poseeraa 84 eri ikäisä naista, joille on toteutettu yli 60 leikkaus ja värimuodonmuutosta sekä erilaisia kampaus- sekä muotoiluideoita.


mariela elsa naamat


Hair Bible on nyt yksinmyynnissä Sokoksilla pari viikkoa ja rantautuu sitten muihinkin kirjoja myyviin kauppoihin. Kirjan kannustamana itsekin tulen käyttämään hashtagia #tukkahyvin entistä enemmän, lupaan!


Onko teillä muuten jo tuo yli 13 000 kappaletta myynyt Make Up Bible? Vaikka ette olisikaan meikkihirmuja (tai juuri siksi) kannattaa sekin hankkia omaan kirjahyllyyn samalla kun haette Hair Biblen. Nämä raamatut nimittäin jaksaa lukea ihan alkusta loppuun saakka. Lämmin suositteluni!


(arvostelukappale saatu julkkareista)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

1 kommenttia

  1. Juu tää on Must-opus varmasti! Mulla on Make up Bible, tosin en ole avannut sitä vähään aikaan, aiemmin tuli selattua ahkerammin ja jopa kokeiltuakin aikalailla, sen innoittamana vaihdoin poskipunani pinkimpään sävyyn enkä ole katunut :)

    Hiusjutuissa olen vähän friikki, tosi tarkka ja "hiustietoinen" ja olen kokeillut kaiken a:sta ö:n omassa päässäni ja tiedän kokemuksesta tasan mikä mulle sopii ja mikä ei. Hirveesti myös katselen muiden hiuksia ;D

    Mun mielestä sun uudet hiukset onkin juuri ihanan keväiset ja sopivat! Ja pakko lisätä, että sun hymy tuossa alimmassa kuvassa on niin iloinen, että ylsi piristämään tänne ruudun taa mun vähän nuupeasti alkanutta päivää :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images