TOKOINRANNASSA

Naapurin Annen facebookstatus sai hymyilemään: "Päivitystenne perusteella olen ainoa ihminen Suomessa, joka ei ole tänään pessyt pyykki...

Naapurin Annen facebookstatus sai hymyilemään: "Päivitystenne perusteella olen ainoa ihminen Suomessa, joka ei ole tänään pessyt pyykkiä, siivonnut, juossut maratonia, istuttanut puutarhaan yrttejä ja vihanneksia, ruokkinut Afrikan nälkäänäkevät, käynyt kaupungilla, käynyt anopilla ja haudoilla, maalannut taloa, pessyt ikkunoita ja ratkaissut elämän tarkoitusta."


Me käytiin Hakaniemessä Tokoinrannassa retkellä.


potkupyora tuptup ipanainen kalastajapapat hakaniemi merrel coretex barefoot tokontaranta oi mutsi mutsi tokoinranta vene retki tokoinranta kaamosretkijogurtit tokoinrantatokoinranta auto lavapitkansillanrantaovi rautaportti hakaniemihakaniemi kauniit talottokoinranta kevat jaat ahtee


En ole ihan varma oliko reissu niin idyllinen, mitä Annen muiden kavereiden retket ja tekemiset. Lähdimme hieman epärealistisin odotuksin pitkälle potkupyöräretkelle ja ensimmäiset itkupotkuraivarit tulivat hississä alas. Pikkuhiljaa etenimme kuitenkin kohti Hakaniemeä ja loppujenlopuksi reissusta tuli oikein mukava. Vähän kaupasta evästä ja jogurtit pihalla. Lopulta retki kesti päälle neljä tunti ruokakaupassa käynteineen ja kotiin saapui kaksi päiväunille valmista reippailijaa.


Nyt ollaan vietetty ilta muumimaratonin parissa. Parin päivän aikana on tullut katsottua tosi monta jaksoa muumeja yhdessä ja luulen että maratoni saa vielä jatkoa. Meissä on kummassakin jumittajan vikaa ja kun joku vaihe pyörähtää käyntiin, ei sitä niin vain lopetetakaan. Se olisi siis minttukastiketta ja muumeja tiedossa ensi viikollakin!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

9 kommenttia

 1. Kuvasta pääten olette kolkutelleet ystäväni alaovea. :D

  VastaaPoista
 2. Meidän vakkaripuisto. Tokoin ranta on ihana, etenkin silloin kun ei tuule.

  VastaaPoista
 3. Tokoinranta on ihana! Me ollaan päädytty syömään tähän asti eväät siihen vieressä olevaan aidattuun puistoon poukkoilevan pojan vuoksi, mutta viimeistään kesällä voisi elää vähän vaarallisemmin :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä paikka ja muumien koukutuksen ymmärrän;) seuraavaksi Suokkiin? Ootte niin hyviä retkeilijöitä. Nyt pitäisi taas ryhdistäytyä täälläkin. Kolmen kanssa ei niin helppoa. Ja sitten vielä kamera.. Kirjapiirille paikka ja laitan sulle tiedot..
  No nyt nukkuu..

  VastaaPoista
 5. ÄÄh, ei saa. Kevät on se aika jolloin eniten kaipaan Helsingissä asumista. Juurikin tällainen arkinen kuvaus, ai ai... Täällä lapissa on vielä talvi niin täysin. Aamulla -11, parkkipaikka töihin lähtiessä niin jäässä että olisi paremminkin tarvinnut luistimet ja untuvatakki ei ollut yhtään liikaa.

  Onhan täälläkin aurinkoista ja tavallaan keväistä, päätiet ovat sulat ja kaupungilla suurinosa teistä myös, mutta talvi silti, joella voi hiihtää ihan reippaasti vielä ja kaupungin ulkopuolella reippaasti pulkkailla.

  VastaaPoista
 6. Tosta vähän matkan päässä on sellanen pieni puinen silta joka menee junaradan yli. Se on mun lapsen lempipaikkoja, idyllinen paikka katsella junia :)

  VastaaPoista
 7. Teidän eväsretket näyttää aina niin kivoilta, ehkä munkin pitäisi vain löytää sisäinen zen-mestarini ja tuudittautua siihen, että ne haalarit on kuitenkin pestäviä eikä haittaa mitään, vaikka kaikki kolme vetäisi jogurtit päälleen. Tai lähteä eväsretkelle pelkän keksipaketin kanssa. :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images