ALPPILASSA BRUNSSILLA

Varmasti iso osa helsinkiläisistä on kuullut ylistävää puhetta Alppilan kirkon lauantaisista brunsseista. Saimme Riikan blogin Riikalta ku...

Varmasti iso osa helsinkiläisistä on kuullut ylistävää puhetta Alppilan kirkon lauantaisista brunsseista. Saimme Riikan blogin Riikalta kutsun tulla testaamaan Alppilan kirkon brunssimenu ja tiesin kyllä odottaa hyvää - mutta en niin hyvää mitä pöytiin tarjoiltiin.


Brunssi on kyllä vaatimaton nimitys kolmen ruokalajin päivälliselle, missä myös lapset oli huomioitu mitä loistavimmalla juustohampurilaisannoksella ja aikuisille valinnanvaraa oli jopa kolme eri pääruokaa. Jaoimme ruokaseuran Isyyspakkakuksen kulinaristipariskunnan kanssa ja aina välillä piti oikein varmistaa, että onhan tämä teistäkin hyvää kun musta on ihan tajuttoman hyvää. Ja kaikki oli samaa mieltä, että hyvää oli! Jo pelkällä alkuruokasetillä foccacciaa + vihersalaatti + pirtelö + keitto olisi ollut hyvin tyytyväinen olo, loppu oli jo silkkaa hemmottelua :)


salaatti alppilan kirkon brunssi2


salaatti alppilan kirkon brunssi seurakuntasalissalasten juustohampurilainen alppilaalppilan kirkon brunssi1 sienicanneloniharanhanta alppilan brunssiomenapiirakka alppilan kirkon brunssi


Ainoa ongelma, jos tätä ongelmaksi voi sanoa, oli iso leikkitila ohjaajineen. Ei muuten, mutta eihän pieni lapsi malta syödä rauhassa ja nautiskellen jos mahdollisuus on leikkeihin muiden pienten kanssa :) Oikeasti oli aivan ihanaa, että lapsella oli selvästi hauskaa ja tekemistä, sillä me ihan varmasti tullaan uudestaankin joku viikonloppu brunsseilemaan. Mä voin nauttia ruuasta rauhassa ja näen ikkunan läpi leikkitilaan, missä lapsi leikkii, tällaisen soisi olevan useamminkin mahdollista.


leikkitila alppilan kirkko


kaamos leikki alppilassa


Alppilan kirkon brunssi löytyy myös facebookista. Huippukokit ja huippuruuat irtoaa aikuiselle 15 eurolla (!!) ja lapselle 1e/ikävuosi. Arvatenkin brunssi on suosittu, joten suosittelen ilmottautumaan jo näin keskellä viikkoa ettette missaa tätä elämystä.  Seuraava brunssi launtaina 5.4. Kattaukset kello 11.00 - 12.30 ja 13.00 - 14.30. Sitovat ilmoittautumiset ja maininnat erityisruokavaliosta pe kello 14 mennessä filip.muhonen@evl.fi.


Kiitos vielä kerran Riikalle kutsusta!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

  1. Tää pitäisi kyllä kokeilla, kun melkein kulmilla asutaan. Ajatus siitä, että voisi istua pöydässä syömässä samalla kun joku muu katsoo lasten perään, kuulostaa kyllä melkein liian hyvältä ollakseen totta.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa loistavalta! Harmi kun meillä ei täällä Turussa ole moista mahdollisuutta..

    VastaaPoista
  3. Hei, kiva kun kävitte ja vihdyitte! Nähdään taas :) T. lastenhuoneen Anu-tätsy.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images