MEKKOKARNEVAALIT

Kävin tänään lounastunnilla mutkan keskustassa, kun Ivana Helsingiltä lainatut mekot ja asusteet piti viimein palauttaa takaisin. Ovelasti p...

10154499_10152061639987129_2560204697345562916_n


Kävin tänään lounastunnilla mutkan keskustassa, kun Ivana Helsingiltä lainatut mekot ja asusteet piti viimein palauttaa takaisin. Ovelasti päätin palauttaa mekot juuri samana päivänä, milloin Uudenmaankadun myymälässä alkoi mekkokarnevaalit ja pääsin ensimmäisten joukossa penkomaan mallikappaleita ja mallistojen viimeisiä mekkosia. Malleja ja kokoja oli runsaasti, mutta luulenpa etteivät ne silti pitkäksi aikaa riitä. Mulla oli ajatuksissa, että jos rekistä löytyisi sekä arkeen että juhlaan sopiva mekko huokeaan hintaan, hankkisin sen naapurin Annikan ylioppilasjuhliin.


Ja kyllähän sieltä yksi sopiva yksilö löytyikin 49 euron hintaan. Ei ehkä se kaikista kesäisin värivalinta, mutta jatkokäyttöä varten varsin passeli. Sitä paitsi kangas on ihanan ohutta ja ilmavaa, ja kuka sanoo ettei kesällä saisi kulkea mustissa? Mabel-mekko on viime syksyn ja talven Rotterdam-mallistosta.


ivana helsinki mabel mekko rotterdam 13 ivana helsinki mabel mekko kengat sokos sininka koru pinkki puinen etsy suomalainen


mekko: Ivana Helsinki, kengät: Icon/Sokos, sukkikset Norlyn, koru Sininka (saatu)


Nyt kun torstaina 24.4. vietetään Vaatevallankumous-päivää, Ivana Helsingin liikkeessä jaetaan erityisen kattavasti tietoa vaatteiden tuotannosta. Iso osa Ivana Helsingin oman merkin vaatteista tehdään Suomessa ja olen itsekin päässyt vierailemaan Helsingin Arabiassa tilassa, missä esimerkiksi mallikappaleita vaatteista ommellaan. Valikoimassahan on kuitenkin myös muun muassa 100% suomalaisia neuleita ja niiden sekä muiden vaatteiden tuotannosta saa enemmän tietoa tuolloin torstaina. Jos vaatevallankumous ei ole tuttu, siitä löytyy hyvä artikkeli esimerkiksi Huilin nettisivuilta :)


Kävikö teistä joku tekemässä löytöjä Ivana Helsingillä jo ensimmäisenä mekkokarnevaalipäivänä?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Ihana mekko! Taas sopii sulle tosi hyvin ja tumma käy pirteiden asusteiden kanssa myös kesällä :) Harmi kun kaikki tollanen kiva tapahtuu siellä pk-seudulla. Täällä Porissa ei oo edes Pop:ia!! Mut kuhan toi uus kauppakeskus avataan ja sinne kuulemma tulee paaaljon vaatekauppoja niin tänne saadaan varmasti ihanuuksiakin ;D

  VastaaPoista
 2. No uskallankohan sanoa että nettikaupasta löytyy myös alemekkoja...

  VastaaPoista
 3. Ostin itse eilen sieltä mekkokarnevaaleilta samanlaisen mekon, ja ajattelin kyllä käyttää sitä tässä kevään mittaan ennen kuin tulee ihan hehkuhelteet, kesäkuumalla polyesteri voi olla vähän tukala valinta. Suunnittelin yhdistää tuohon vielä leveän vyön, niin a vot!
  Eikö muuten ole ihanaa, että joku suunnittelija valmistaa nättejä vaatteita, joiden mallit toimivat "jopa" koossa 44 - hirmu monilla designmerkeillä kun 40 on suurin koko.

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä! Ja Ivanalla kokoja on 46 saakka ja useissa malleissa menee isommillekin kun ovat a-linjaisia <3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images