MEILEJÄ JA PAKETTEJA RAUMALTA

Pitkät pääsiäislomat alkaa olemaan lopuillaan ja kyllä me olemme nauttineetkin joutenolosta. Torstaisen Tampereen reissun jälkeen olemme vai...

Pitkät pääsiäislomat alkaa olemaan lopuillaan ja kyllä me olemme nauttineetkin joutenolosta. Torstaisen Tampereen reissun jälkeen olemme vain nauttineet hyvästä ilmasta, katselleet paljon muumeja ja syöneet hyvin sekä kaksin että hyvässä seurassa. Olen myös suunnitellut muutamaa pientä kesälomareissua, joista ensimmäiselle lähdemme toukokuun puolivälissä. Pääsemme siis tutustumaan Raumalle 12-vuotiaaseen Busstop Clothingiin ihan paikan päälle, yksi kivoimmista blogiyhteistöistä ikinä!


Olen viime viikkoina saanut meilejä myös muualta Raumalta ja meidät on kutsuttu esimerkiksi kahteen museoon vierailulle! Sekä Rauman taidemuseo että Rauman merimuseo nimittäin lähestyivät kutsuillaan ja olen todella otettu kutsuista. Mietinkin onko blogillani raumalaislukijoita, jos mentäisiin vaikka yhdessä museoon kun reissumme aika on? Olisi hauskaa saada seuraa museoreissulle ja vaikkapa kahville :)


Busstopista tuli myös pikkupaketti sopivasti ennen pääsiäislomia ja nyt olen iltaisin lapsen nukkuessa lukenut sekä Huilia että Kidd.Oa kaikessa rauhassa. On muuten aika kätevää, että nettiputiikista voi tilata myös yksittäisiä lehtiä kotiin muun tilauksen yhteydessä, meillä kun ei esimerkiksi Huilia lähikaupasta löydä. (On kyllä niin hyvä lehti, että pitäisi tehdä lehtitilaus pikimmiten). Paketissa oli vähän muutakin kevätpiristystä:


busstop pakettibusstop clothing kiddo huili rh korvakorut kruunu busstop clothingrh korvakorut kruunu busstop clothing2fyran vihko busstopterveisia busstopista

Huili,Kidd.O, R/H korvakorut, Fyran muistikirjat


Busstop taitaakin olla ihan käsite Raumalla. Ja hauskaa, että heillä on nyt vuoden verran ollut verkkokauppa, mistä itsekin olen tilannut vaatteita lapselle, esimerkiksi Bobo Chosesin maitohousut (esim täällä postauksessa) löytyivät loppukesästä juurikin Busstopista. Heillä on valikoimissa myös kylmemmille ilmoille oivallisia latvialaisen Paade Moden merinovaatteita, mitä ei mielestäni paljon muualta Suomesta saakaan. Lastentuotteita löytyy myös esimerkiksi ANIVE for the minorsilta, Papulta ja Vimmalta. Aikuisten puolelta löytyy muun muassa Samujia ja R/H:ta sekä paljon muuta.


Hauska sattuma oli, että uusimmasta Kidd.O:sta löytyi juttua Busstopin kauppiaspariskunnasta Tuijasta ja Jannesta, jotka ovat kenties koko Turun ja Porin läänin tyylikkäin pariskunta. Se, kuka tämä mulle kortinkin kirjoittanut Jaakko on, on vielä hieman hämärän peitossa, mutta eiköhän sekin selviä viimeistään toukokuussa :) Palataan siis asiaan!


ps. Busstopissa on nyt ilmaiset postikulut Suomeen!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

 1. Mikä tämä huili on? Kiinnostaa!!!! Ja Busstop on ihana.

  Mä haluisin tulla sinne Raumalle teidän kanssa hillumaan, mutta se taisi olla sama viikonloppu, kun Lupiini perheineen tulee Turkuun.. En ole varma?
  Lennulla olisi vielä t-paitakin, jossa lukee "Kyl Raum on ain Raum"!

  VastaaPoista
 2. Huili on vuosia vanha ekolifestyle-lehti, mikä joskus tuli mulle sähkösopimuksen mukana asiakaslehtenä. Mutta on nyt yksityinen lehti, mielenkiintoisia juttuja.

  VastaaPoista
 3. Onhan täällä Raumalaislukijoita. Busstop huippupaikka. Mulla on KIDDO:kin vielä ostamatta ihan vaan siksi, että ehdottomasti haluan sen hankkia ennemmin busstoposti kuin marketista.
  Tervetuloa Raumalle näin kevään tullen tuntuu, että lapsiperheiden määrä on kaupungissa ainakin triplaantunut. Aurinko saa ihmiset liikkeelle.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images