APPELSIINIMEHUA KASSISSA

Takki: h&m, mekko: Seppälä Great Girls,sukkikset Norlyn, maiharit: Dr. Martens, aurinkolasit: Cheap Monday/ Specsavers (saatu) ja kassi:...

bobo choses orange juice laukku bag

Takki: h&m, mekko: Seppälä Great Girls,sukkikset Norlyn, maiharit: Dr. Martens, aurinkolasit: Cheap Monday/ Specsavers (saatu) ja kassi: Bobo Choses


elsa kiilan portailla vaakakuva elsa yo zenorange juice bobo choses laukku

Kevät tuli, kevät meni. Eilen viipotin pitsimekossa ja tänään kaivauduin takaisin untuvatakin uumeniin. Sellaista se on Suomen kevät.


Ostin pitsimekkoni viime käväänä Seppälästä, mutta se jäi vähälle käytölle. Tiedän syynkin: tuo helma vaan on vähän outo. Eikai pitsimekoissa vuorikankaan kuulu lerpattaa noin, vai pitääkö? Toisaalta ribbisukkisten ja maihareiden kanssa se ei niin haittaa,mutta kovin juhlava tuo ei minusta kyllä ole. Arkimekoksi kelpaa kyllä.


Appelsiinikassikin on viime kesältä ja sarjassamme päättömimpiä ostoksia ikinä: sitä ei saa muka pestä! Kaikille Bobo Chosesin ystäville tiedoksi, että kyllä sen voi. Juuriharhalla vaan kylppärin lattialla puhtaaksi :)


---


Jos ette ole huomanneet, niin blogi taitaa luoda nyt uutta nahkaansa. Kuten jo kerroin, olen täysin kyllästynyt äitiys- ja perheasioista kirjoittamiseen ja totesin jo tammikuussa että eiköhän kolme vuotta sitä ollut ihan tarpeeksi. Perhettä tai äitiyttä ei saa minusta pois, mutta kun elämässä on paljon muutakin! Olen huomannut, että säännöllinen bloggaaminen on huomattavasti kivempaa jos siitä voi jotenkin oppia uusia juttuja. Eilen opin, että neuletakkia ei kannata laittaa muutamalla napilla kiinni ellei halua näyttää tätiltä. Se on musta tällä hetkellä paljon mielenkiintoisempi tiedonmuru kuin se kuinka kasvatetaan bébé. (Myöhäistä sitä paitsi, ei tullut bébéä vaikka kirjan omistankin)


Onkohan tämä lapsen kolmansien syntymäpäivien odottelu saanut samankaltaisia ajatuksia päähän? Että nyt saa riittää tämä taaperokoomailu ja ulos ja eloon kiitos :) Mä vähän luulen etten ole ainoa...


kuvat: plusmimmi


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

14 kommenttia

 1. No et ole! Meilläkin juhlitaan kolmatta syntymäpäivää ensi kuussa, ja vaikka lapsiaiheista edelleen tulee kirjoiteltua, niin esimerkiksi kesäloman matkasuunnitelmat, tanssiminen ja Kentin uusin sinkku kiinnostavat tällä hetkellä paljon enemmän kuin uudet lastenvaatekuosit (puhumattakaan siitä, että uskaltaisin edes ajatella lähiakoina ryhtyväni vaipparumbaan uudestaan!).

  VastaaPoista
 2. toi sun tukka on kyllä niin hyvä!!! <3

  VastaaPoista
 3. Siis voi tota sun ledaa....se sopii sulle aivan täydellisesti <3

  VastaaPoista
 4. Annika/ Karkkipurkki3. huhtikuuta 2014 klo 1.46

  Mulla oli hetken tuo sama, ettei lapsiaiheet oikein kiinnostaneet, mutta nyt lähdettiin uudelle kierrokselle ja taas kiinnostaa! :D

  VastaaPoista
 5. Poikani sanoi: tossa on mun äiti.
  Meissä on jotain samaa näköä.

  VastaaPoista
 6. Kassi + parka, on ihan huippuyhdistelmä! Nahkanluonti rules, täälläkin kolme täyttävä nuorimmainen ja äitiä kiinnostaa enemmän omat uudet kesäfarkut ja kynsilakat...no kyllä mä sinne lapsimessuillekin meinaan mennä, mutta lapset jätän mummulle hoitoon ja menen yksin :D :D

  VastaaPoista
 7. Vaalea pitsimekko on jo selvä kesän odotuksen merkki! Se vuori on helppo lyhentää jos pituus häiritsee.

  VastaaPoista
 8. Tein saman neuletakkihavainnon joku aika sitten :D Meillä lapsi on jo 4-vuotias, ja tosiaan oma pukeutuminen kiinnostaa aiempaa enemmin.

  VastaaPoista
 9. Oo, mistä saa noin herkullisen värisiä sukkiksia?

  VastaaPoista
 10. Ah, ja nyt luin kuvatekstitkin, huups. =)

  VastaaPoista
 11. Ompelijan vinkkinä, kannattaa vähän kaventaa sitä vuorin helmaa. Muttei liikaa, muuten se kipuaa reittä pitkin :D

  VastaaPoista
 12. Miksi oi miksi minä en oo tajunnut ostaa tuon värisiä sukkiksia??!! Jos ei olis tajuton flunssa niin ryntäisin markettiin heti huomenna tarkistaan onko tuollaisia myynnissä. Nyt joutuu vähän odottaan :)

  VastaaPoista
 13. Mä oon edelleen kotona, joten vaikka lapsi on yli 3, on löytynyt ihan uusia juttuja jotka innostavat bloggaamaan. Kasvatukseen kun tulee ihan uudet haasteet, kun en voi odottaa että lapsi oppis päiväkodissa jotain perusjuttuja. Mun pitääkin itse selvittää sellaisia asioita kuin mikä on oikea ote saksien käyttöön ja miten keksiä lapselle tekemistä koko päiväksi... Niistä kyl löytyy sit bloggaamiseenkin aiheita. Mut kyllä munkin blogissa myös muita aiheita on alkanut vilahdella :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images