UUDET ALUSVAATTEET <3

Viime lauantaina Tampereella kaupungilla liikkuessani eksyin Sokoksen alusvaateosastolle ja päätin, että nyt on oikeasti ihan pakko hankkia ...

Viime lauantaina Tampereella kaupungilla liikkuessani eksyin Sokoksen alusvaateosastolle ja päätin, että nyt on oikeasti ihan pakko hankkia uudet rintaliivit. Olen käyttänyt viime ajat pelkästään urheilurintsikoita, koska kaarituelliset ovat tuntuneet kurjilta päällä, mutta urheiluliivit taas typeriltä mekkojen alla. Suuren kuppikoon puolesta valinnanvaraa on yleensä ollut mustat, valkoiset ja kenties jotkut puuteriset ja siksi olinkin positiivisesti yllättynyt että alusvaateneuvoja toikin sovituskoppiin vähän erilaisen vaihtoehdon Freyalta.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Eihän tällaisia rintsikoita edes oleolemassa :D Tai ainakaan F-kupissa! Kun mallikin osui vielä nappiin, kiikutin kassalle elämäni räväköimmän alusasusetin. Kyllä kelpaa ottaa kesää vastaan näissä ja toisissa hieman maltillisimmissa Freya-liiveissä mitkä samalla hankin. Vuoden hankalimmat hommat on siis hoidettu kun uudet istuvat rintsikat on hankittu. Seuraavalla kerralla taidan kävellä suoraa Freyan hyllylle, siellähän on kokoja K-kuppiin saakka joten luulisi löytyvän jatkossakin hyvät!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

26 kommenttia

 1. Juuri eilen tuskastelin rintsikkakaupoilla! Ei löytynyt sopivia. Tahtois just tollaset ohkaset, läpinäkyvät. Mieluiten jonkun väriset!

  VastaaPoista
 2. Freya on niin mun luottomerkki (tosin elän vaarallisesti ja ostan Freyani nykyään Ebaysta, siis kun tiedän koon ja mallin, niin silloin nettiostoksiltakin saa sopivia, motivaattorina hinta kun nuo on Suomessa noin 50 euron luokkaa, niin mun suosikkimallia löytyy 20 punnalla postikuluineen). Toinen juttu on kans, että en jaksa metsästää mua kiinnostavia malleja livekaupoista (vihaan sitä että löytyy ihana malli, mutta oma koko on loppu), joten siksikin netti...alusvaatteissakin :D

  VastaaPoista
 3. Järjettömän hienot! Tykkään värikkäistä alusvaatteista, omat suosikkini on jostain rintaliivikutsuilta ostetut fuksian väriset liivit.

  Ja iso kiitos vinkistä, läheiseni käyttää aivan vääriä ja liian pieniä liivejä ja valittaa ettei viitsisi aina ostaa erikoisliikkeestä ja päätyy ostamaan jostain sovittamatta mitkävaan-tyylillä. Nytpä tiedän mihin neuvon hänet!!

  VastaaPoista
 4. Freyat on parhaita liivejä mitä olen itse ostanut. Itsekin huitelen tuolla f- ja g-kupin välissä ja Freyat antaa hyvin tukea ja kestää mulla ainakin n. vuoden hyväkuntosina. Pitäis itekkin lähtee rintsikkaostoksille...

  VastaaPoista
 5. Mä oon niin b-kuppini kanssa harmitellut, että Freyalla on vaan isoja kokoja! Onneksi niiden bikinit myydään ala- ja yläosa erikseen, niin olen voinut ostaa kivan alaosan ja siihen mätsäävän yläosan sitten jostain henkkamaukalta. Kahdesti tämä on onnistunut :) tosin silloin ei voi valita mitään hurjia kuvioita, mutta niitä en oo kaivannutkaa, mua on tykästyttänyt yksityiskohdat, kuten vyöt yms.

  VastaaPoista
 6. Suosittelen myös vierailemaan Figleaves- nettikaupassa. Itse olen ostanut alusvaatteeni ja bikinini tuolta jo useamman vuoden ajan. Kokoja löytyy ja hyviä malleja myös iso rintaisille. Oma suosikkini on tällä hetkellä Pour Moi?.

  VastaaPoista
 7. Vau, eihän noiden päälle rasksi enää paitaakaan pukea. :) Mulla ei ole edes hankalasti löydettävää kokoa tekosyynä, mutta kaksosten jälkeen koko on kuitenkin muuttunut entisestä niin että pitäisi kyllä mennä ajan ja asiantuntijan avustuksella sovittamaan, tällä hetkellä käytössä on tasan kolmet huonosti istuvat rintsikat, ankeeta on.

  VastaaPoista
 8. Pakko sanoa, että olin itse niin tyytyväinen Sokoksen asiakaspalveluun että mieluusti maksoin vähän enemmän liivistä. Mutta onhan se totta, että Suomessa merkkiliivit on todella hintavia :(

  VastaaPoista
 9. Juu, kannattaa ainakin testata Sokoksen valikoimat :) Tosin kyllä Freyaa löytyy myös niistä erikoisliikkeistäkin, samaan hintaan.

  VastaaPoista
 10. Hyvä tietää ettei ollut hutiostos myöskään laadullisesti!

  VastaaPoista
 11. Kerrankin näin päin, yleensähän meille isopovisille ei löydy kaupoista kuin jotain mummoliivejä.

  VastaaPoista
 12. Mä en vaan viittisi ostaa sovittamatta liivejä ja sit lähetellä edes takaisin. Tiedätkö myydäänkö tuota merkkiä Suomessa?

  VastaaPoista
 13. Joo, kyl mä työpaikalla näitä aika estottomasti esittelinkin maanantaina :D :D

  VastaaPoista
 14. Ahhah oot niin ihana. :D <3 Sopii sulle loistavasti tuo väriloisto! Mua tälleen a-kuppisena aina mietityttää, että miten kauheeta teidän - anteeksi vaan - vuorenkokoisilla ulokkeilla varustettujen on olla yhtään huonoissa tai vääränkokoisissa liiveissä, kun itseänikin jo ärsyttää, jos on mikään kohta vähänkään huonosti.

  VastaaPoista
 15. No toki siihen tottuu että edessä on paljon painolastia mutta on sillä ihan todella iso merkitys millaisissa kannattimissa se painolasti on. Urheillessa olen huomannut että jännitän ihan eritavoin yläkroppaani kun olen tottunut suojelemaan rintojani. Siksi juoksukin on vaihtunut takaisin sauvakävelyyn missä kädet on automaattisesti rennommin. Ja nyt kun olin niin kyllästynyt kulkemaan vain tukevissa urheiluliiveissä (mitkä nekään ei tue tarpeeksi juostessa!) oli tosiaan pakko hankkia ihan uudet rintsikat.

  Mutta en mä valita - oon miettinyt et miten miehet juoksee ja kävelee kun eihän niillä ole alushousuissa mitään mainittavia kuppeja mitkä pitäs heilumisen aisoissa ;)

  VastaaPoista
 16. Oon miettinyt ihan samaa miesten kohdalla ja kysyinkin tätä kihlatulta! :D Kuulemma alasti juostessa heiluu häiritsevämmin, mutta kalsareista on kuitenkin vähän jeesiä, etenkin kun on tottunut.

  VastaaPoista
 17. Mahtavaa, että uskalsit laittaa kuvaa! Tästäkö riemu repeää keskustelupalstoilla. ;)

  Entäs kun ongelma on ynpärysmitan pienuus? Harvalta merkiltä löytyy 60-65 ympärysmittaa. :/
  Tissiäkään ei ainakaan liikaa ole. :D

  VastaaPoista
 18. Juurikin tuolla Freyalla on myös pienen ympärysmitan liivejä. Itsellä käytössä koko 65D:).

  VastaaPoista
 19. Kiitos vinkistä. Changen liivejä olen käyttänyt, joissa myös pientä ympärysmittaa, mutta niitä tulee aina yksi tai kaksi kappaletta, joten niitä ei ole juuri koskaan jäljellä.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images