NELJÄ VUODENAIKAA TAMPEREELLA

Kun asuin Tampereella en koskaan päätynyt syömään Kauppahallin 4 Vuodenaikaa ravintolaan . Ei siksi etteikö olisi kehujen takia kiinnostanut...

Kun asuin Tampereella en koskaan päätynyt syömään Kauppahallin 4 Vuodenaikaa ravintolaan. Ei siksi etteikö olisi kehujen takia kiinnostanut, mutta pieni ravintola oli aina ihan tupaten täynnä kun yritin saada osani yhden Tampereen kehutuimman ravintolan listalta. Kuulin, että ravintola olisi saanut lisätilaa sitten omien Tampere-aikojeni ja viimein tänään pääsin toteamaan ettei paikkaa turhaa ole kehuttu, lounas oli loistava.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Söin päivän lounaslistalta naudan jauhelihapihvin perunoilla, jotka oli muussattu voin, sipulin ja mausteiden kanssa. Hieman väritön ulkonäkö ei todellakaan kieli ulospäin mahtavasta mausta, mutta erittäin hyvää oli. Yksinkertaiset ainekset, paljon makua. Seuralaiseni kala-kasvisgratiini oli sekä herkullisen näköinen että lautasen tyhjenemisestä päätellen myös makuinen. Kympin lounaaksi ihan huippu diili molemmilla!


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Lounaan jälkeen poikkesimme seuralaiseni kanssa vielä Kaffilassa, missä en myöskään ollut ennen vieraillut. Vastaisuudessa vierailen kyllä, kahvi oli parasta naismuistiin eikä ihme: paikan päällä jauhettuja luomukahvipapuja ja luomutäysmaitoa latte-muodossa. Jos joskus käyskentelette Tampereen keskustorin ja Laukontorin kieppeillä, suosittelen poikkeamaan myös täällä!


(mies pöydässä kuvausrekvisiittaa)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

7 kommenttia

 1. Kaffila! <3 Parhautta! Käyn siis siellä niin usein kuin mahdollista.

  VastaaPoista
 2. Niin minäkin vastedes! Tuo täysmaitolatte oli parasta kahvia mitä olen maistanut kenties ikinä. Mikä on aika paljon sanottu kun juon kahvia hyvin paljon.

  VastaaPoista
 3. Arkilounaaksi melkoinen Gourmet-elämys! Mistähän saisi parhaan lounasjälkkärin?!

  VastaaPoista
 4. Sulla hyvää rekvisiittaa ;)

  VastaaPoista
 5. No La Famille on kyllä loistava, mutta jos kahvi Kaffilasta ja leivos La Famillesta niin syömisen pitäis tapahtua jossain keskustorilla. Sitten vielä päiväkaljat päälle esimerkiksi plevnassa ;)

  VastaaPoista
 6. Eikös sitä sillä nimellä kutsuta jos ei löydy ravintolan listaltakaan :D

  VastaaPoista
 7. 4 Vuodenaikaa on kyllä ihan paras, kannattaa ehdottomasti kokeilla seuraavalla kerralla kalakeittoa, se vie kielen ja syrämmen mennessään! :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images