EKAT LUISTELUT IKINÄ JA 15 VUOTEEN. PALKINNOKSI PIZZAA! (sis. video!)

yhteistyössä Dr. Oetker ja Bella-blogit Eilen perjantaina avattiin Helsingin rautatieaseman vieressä sijaitsevan jääpuiston yhteyteen Dr. Oe...

yhteistyössä Dr. Oetker ja Bella-blogit


Eilen perjantaina avattiin Helsingin rautatieaseman vieressä sijaitsevan jääpuiston yhteyteen Dr. Oetkerin pop up pizzeria.  Pizzeria on auki 15.3.-23.3 ja sieltä saa luistelun lomassa hakea höyryävää pizzaa ja viileää juomista pientä korvausta vastaan. Tarjolla on uusia Rustica-pizzoja makuyhdistelmillä kinkku-herkkusieni, pepperoni sekä neljä juustoa. Olin todella iloinen päästessäni Bella-blogien ja Dr. Oetkerin pizzakampanjaan mukaan, sillä R-A-K-A-S-T-A-N jo valmiiksi Dr Oetkerin vanhempia juustopizzoja, erityisesti Ristorante Mozzarellaa. Ja tosiaankin, uudessa paksummassa ja isommassa Rustica-pizzassa on myös neljän juuston maku - ei voi mennä vikaan mitenkään.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


pop up pizzeria jaapuistossaOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kuitenkin, koska jääpuistoon mentiin niin oli ihan pakko haastaa itsensä ja laittaa myös luistimet jalkaan. Mulle luistelukerta taisi olla ensimmäinen ainakin 15 vuoteen, Kaamokselle taas ensimmäinen ikinä. Koska itse olin todella onneton luistelija ensimmäiset kerrat vuodet, arvelin ettei luistelu ole myöskään lapseni juttu. Vaan väärässäpä olin, jälleen kerran. Aluksi riisuimme luistimet kerran jo pois, kunnes ne piti laittaa uudelleen jalkaan ja sen jälkeen lasta ei olisi saanut pois radalta ollenkaan. Välillä söimme pizzaa ja sitten jatkoimme taas. Ilta pimeni, me luistelimme. Ja se oli ihan uskomattoman hauskaa, ei vähiten siksi että luistinkentän laidalla oli ravintolapöytiä missä pystyi tankkaamaan luistimet jalassa lämmintä pizzaa. (saisiko saman palvelun myös spinningtunneille, olisin vakioasiakas heti!)


luistimilla oi mutsi mutsikaamos tyontaa – kopiokaamos luistelee – kopioluistelemassa kaamos oi mutsi mutsihenriikan pizzakaamos syo pizzaarustica pixxa logo


https://www.youtube.com/watch?v=wFxw1JSWU74&feature=youtu.be

Dr. Oetkerin facebook-sivuilla on muuten tosi hyvä kilpailu. Kuvaamalla parhaan pitsahetkensä voi voittaa matkan Italiaan ja voittoprosentit ovat tällä hetkellä todella hyvät! Helpointa kilpailuun osallistuminen on tietenkin ulkoistamalla pitsan paistaminen pop up pizzeriaan ja nauttimalla pizza ystävien kanssa keskellä lumista Helsinkiä. Kyllä, meillä on täällä aika paljon lunta!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

13 kommenttia

 1. Ihanan näköistä ja ennenkaikkea kuulostaa että oli tosi mukava reissu mutta ihan pakko vähän heristää sormea; missä on lapsen kypärä???

  VastaaPoista
 2. Videolla on todisteiota kypärän käytöstä! Täytyy myöntää, että kun hypättiin aika monta kertaa pizzapöydän ja luistinradan väliä unohtui kypärä välillä pöytään. Mutta haimme sen kyllä heti kun huomasimme :) Sen sijaan äidillä jäi kypärä kokonaan kotiin, mikä oli MOKA!

  VastaaPoista
 3. Aaa no videota en katsonutkaan, kuvia vaan ;) Mä olen saanut itse aikanaan aivotärähdyksen kun kaaduin jäällä eli ei turha huoli ollenkaan. Ja oma muksu sai komean kuhmun päähän kypärästä huolimatta.
  ..kamala pizzanhimo iski.

  VastaaPoista
 4. Mua harmitti, että unohdin välillä sen kypärän, mutta voit kuvitella kun on Irina esiintymässä, pizzaa pöydässä, taitoluistelua, luisteleva lapsi, paljon tuttuja...ja tietenkin juuri niistä muuten kivoimmista kuvista se puuttui! Mutta suurimman osan ajasta oli kyllä kypärä päässä lapsella ja oikeasti ois kyllä saanut olla äidilläkin.

  Mun lemppari noista Rusticoista on tietenkin se neljä juustoa. Joku raikas salaatti, basilikaa ja tuoretta valkosipulia = taivas! (kävin jo ostamassa itselleni yhden pizzan jemmaan kun tulen tampereelta viikonloppureissulta, haha)

  VastaaPoista
 5. Mutta siis kiva konsepti ja vaikuttaa olleen hauskaa! :)

  VastaaPoista
 6. Heh, kiitos huolenpidosta! Sukkikset on ja vaaleanpunaiset sukat. Ei pitäs kummallakaan näkyä nilkat.

  VastaaPoista
 7. Toi olis niin mun juttu! Harmi etten asu Helsingissä!

  VastaaPoista
 8. Ihana viipotuskuva! :D

  Ja Mozzarellapizzan voittanutta ei vielä olekaan. Mun lempparieines. <3

  VastaaPoista
 9. Kaamoksella vaan jalat kävi kuin sarjakuvahahmolla. Tosi kiva ilta.

  VastaaPoista
 10. Mun myös :D Mutta toi 4 juuston pizza on kyllä toinen hyvä!

  VastaaPoista
 11. Hän kyllä viipotti todella pikkupoikamaisesti :D Oli kiva ilta!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images