MEIDÄN HIRVIMAKKARAKEITTO

  Kävimme viime sunnuntaina ulkona syömässä. Teimme ensin yhdessä makkarakeittoa, minkä pakkasimme hedelmäsalaatin, keksien ja juomisten...

 bmx pyorailija lapsi lapsi leikkii lammikossamakkarakeitto kassi lounas pihallamakkarakeitto tomaattinen sipulirouhe makkarakeitto paahdettu sipulisipulisilppua kasissakaamos syo makkarakeittoa pihallahedelmasalaatti pihalla marat kintaat pop


Kävimme viime sunnuntaina ulkona syömässä. Teimme ensin yhdessä makkarakeittoa, minkä pakkasimme hedelmäsalaatin, keksien ja juomisten kanssa tukevaan kassiin ja kannoimme pihalle. Kuuma keitto ehti jäähtyä sillä aikaa, kun kevään ensimmäiset pyörätemput veivät Kaamosta mukanaan ja sitten ruoka maistuikin tosi hyvin.


Helppoon ja hyvään makkarakeittoon laitoimme
 • perunoita

 • hirvimakkaraa

 • porkkanaa

 • paseerattua tomaattia

 • suolaa, pippureita, basilikaa, paahdettua sipulia päälle


Keittoja olemmekin syöneet viime aikoina todella paljon. Kun kyselen mitä ruokaa olisi mukava syödä, on vastaus useimmiten makkarakeittoa tai kalakeittoa. Kyllä muukin ruoka tietenkin maistuu, mutta nuo ovat lapsen tämän hetkiset lempparit ja tykkään kyllä itsekin perinteisistä keitoista. Keitoissa maku vaan paranee muutaman lämmityskerran jälkeen ja usein seuraavana päivänä se on vieläkin parempaa. Oletteko huomanneet saman?


Ja ulkoilun jälkeen ruoka vaan maistuu moninkertaisesti paremmalle!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

7 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää ja etenkin nuo hedelmät, ihanan raikkaita:)

  Meilläkin lapset on ihan keittohulluja, mutta sehän on vaan hyvä. Lämmitettynä ne tosiaan ovat vaan parempia ja alun alkaenkin niin nopeita pyöräyttää. Toiseksi vanhin tilaa tosiaan aina keittoa tai parsakaalia, jos häneltä toivetta tuoan suhteen kysellään:)

  VastaaPoista
 2. Siis oletko sä vienyt pöytäliinan puistoon :D?

  Keitto näyttää hyvältä! Miksei talvellakin vois joskus syödä ulkona tosiaan.

  VastaaPoista
 3. Näyttää kyllä herkulliselta ja mukava idea evästää ulkona. Silmiin pisti nuo lasiset säilytysastiat. Mitä ja mistä ne ovat? Kannet ilmeisesti muovia?

  E

  VastaaPoista
 4. Meillä ei kyllä parsakaali maistu kummallekaan :) Mutta keitot ja hedelmät on ihania!

  VastaaPoista
 5. Juu, otin tuollaisen vahakankaisen liinan kun tiesin että nuo pöydät on ihan hiekkaisia ja mukavampi syödä puhtaalla liinalla :)

  VastaaPoista
 6. Hei, ne on Wean Green-säilytyskippoja. Tykkään tosi paljon niistä, sillä salaatti pysyy tosi hyvänä, samoin hedelmät ja vaikka tuo sipuli. Löytyy mm täältä http://www.bigsmallshop.com/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20111019-11092-64345-1 muutamalla setillä selviää jo pitkälle!

  VastaaPoista
 7. Kiukutteleeko poikasi ikinä? Hän näyttää niin herttaiselta ja sopuisalta! Minulla on suunnilleen samanikäinen poika ja välillä tuntuu ettei mikään onnistu....
  ps. Kiitos ihanasta blogista ja sen antamista inspiraatioista! :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images