KAHVIA JA LÄNKKÄRITYYLIÄ

Aurinko vetää villiksi ja olenkin hiihdellyt tämän päivän katuja Riitta Väisäseltä inspiraationsa saaneessa hameessa ja nahkahapsut korviss...

aurinko sivuprofiili aurinkoinen kontulaalppilan iso talohelsinki book and atiquestennarit jalassa kevaalla

nespresso koulutus ihana baarimikkonespresso koulutustullamore dew books andantiques

Aurinko vetää villiksi ja olenkin hiihdellyt tämän päivän katuja Riitta Väisäseltä inspiraationsa saaneessa hameessa ja nahkahapsut korvissa heiluen. Loppupäivästä käväisin vielä muutamalla drinksulla todella ihanassa Books & Antiques baarissa, missä oli Nespresson järkkäämä drinksukoulutus. Sattumalta sain vielä länkkärihatunkin päähäni koulutuksen ajaksi. Täydellinen Väisänen!


Books & Antiques on naamioitu hemmetin hyvin osoitteeseen Malminrinne1, se on siis yläkuvassa näkyvä hyljätyn divarin näköinen mesta, mikä oli todella miellyttävän näköinen sisältä niin sisustukseltaan kuin krhm...muutenkin. Lausetta tuskin tarvitsee avata enempää?


Mukana koulutuksessa oli mm Makuja.fi:n toimittaja Petra, jonka kanssa tuossa taituroimme drinksua sheikkeriin. Nespresson kahveista sai ihan superhyviä drinkkejä, joiden ohjeet saan vähän myöhemmin meiliini. Voisinkin pyöräyttää muutamat kahvidrinksut blogiinkin kunhan ohjeet saapuvat. Pitää vain pyörähtää viinakaupan kautta, ei ole cocktailvarastot ihan iskussa tällä hetkellä :D


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Oiettä!! Mä kävin myös tuolla samaisessa hämyisessä baarissa muutama viikko sitten ja kröhöm....tiedän todellakin mistä puhut.... ;)
    Aivan ihana paikka ja mitä drinksuja sieltä sai!!

    VastaaPoista
  2. Uuh miten komea mies siellä vääntämässä drinksuja kanssasi :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images