YSTÄVÄN DUUNISSA

Ajattelin ystävänpäivän kunniaksi jakaa muutaman kuvan toissapäivältä, milloin olin Vastaisku ankeudelle-blogin Jennyn apuna erään aikakaus...

jennyelsa naamat


elsa jenny


jennyelsa


Ajattelin ystävänpäivän kunniaksi jakaa muutaman kuvan toissapäivältä, milloin olin Vastaisku ankeudelle-blogin Jennyn apuna erään aikakauslehden jumppakuvauksissa. On huippua, että välillä omia ystäviään voi auttaa myös heidän työssään ja hyvän mielen lisäksi siitä saa vielä onnistumisen tunteita itselleen. En olisi ikinä kuvitellut, että musta tulisi jumppamalli ainakaan suurilevikkeisen lehden kotijumppaohjeisiin, mutta jo pelkästään kuvausten nappiin meneminen toi valtavasti potkua loppuviikkoon. Minä kykenin, minä osasin, olimme itseasiassa supernopeasti valmiina ilman sen kummempia takapakkeja. Hyvä me!


Hauskaa oli myös, että vasta kuvausten jälkeen kuulin saavani jumppamallin duunista palkkion. Se oli ihan bonusylläri, koska mulle oli ihan selvää että käyttäisin mielelläni yhden viikkovapaani ihan vain kaverin duunin jeesamiseen, ilman korvauksia. Sitähän varten täällä ollaan, että iloitaan ihmisistä ympärillämme, autetaan lähimmäisiä ja arvostetaan toistemme tekemisiä ja sitä kautta toisiamme. Olemalla kiva ja reilu toisille voi itseäänkin arvostaa enemmän. Tai ainakin minusta tuntuu päivä päivältä enemmän siltä. Mutta mitä sitä jeesustelemaan, kyllä se kuvauspalkkio piristi kummasti myös ;)


Nämä kuvat on siis otettu normivaatteissa ennen kuvauksia, varsinaisissa jumppakuvissa mulla on kyllä urheilullisemmat kuteet päällä. Pitääpä muistutella teitäkin sitten kun lehdet ilmestyvät, jumppaohjeet tuntuivat kyllä todella tehokkaille!


Kuvista kiitos Kirsi-Marja Savolalle! Ja hyvää ystävänpäivää kaikille teille ystävällisille lukijoilleni!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. Ihanat normivaatteet onkin, mistä tuo mekko on?

  VastaaPoista
 2. ellokselta :) Löytyy samaa mallia eri kuoseissa nytkin alepuolelta.

  VastaaPoista
 3. Olet ihan oikeassa, olemalla reilu ja lähtökohtaisesti ystävällinen ihan tuntemattomillekin voi itsekin paljon paremmin. Hirveää nillitystä nykyään joka paikassa, tuntemattomia haukutaan todella rumasti ja muutenkin tuntuu olevan maan tapa, että lähestytään negatiivisen kautta. (no tuohan on just nillitystä, mutta kumminkin)

  Olaan ystävällisiä ja iloisia ja avuksi jos vaan voidaan:)

  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 4. Ihanan hyväntuuliset ja kauniit kuvat!

  Et kyllä varmaankaan tiedä, mutta mistäköhän tuo Jennyn farkkupaita on peräisin. Olen etsiskellyt laiskanpulskeasti (eli ei kovin aktiivisesti, mutta periaatteessa innokkaasti) kivaa keskikulutettua farkkupaitaa, joka on sopivan "farkkupaitamainen", mutta ei liian räikeä alansa edustaja. Ja joka lisäksi sopisi tällaiselle aikuismittasuhteissa asuja etsivälle. Jennyn paita näyttäisi ainakin kuvien puolesta olevan aikas lähellä toiveita...

  VastaaPoista
 5. Hyvää ystävänpäivää vielä sinnekin, nyt on lauantai mutta ainahan sitä voi juhlia!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images