LEMPIMEKKONI NYT ALESSA

Eilisissä kuvissa näkynyt kellomekko on yksi lempivaatteistani. Laadukasta puuvillaa, hyvä yksinkertainen leikkaus, oikea pituus ja naiselli...

kellomekko ellosEilisissä kuvissa näkynyt kellomekko on yksi lempivaatteistani. Laadukasta puuvillaa, hyvä yksinkertainen leikkaus, oikea pituus ja naisellinen ulkomuoto. Monesti kun käytän mekkoa päälläni multa tullaan kyselemään mistä samanlaisen mekon saisi hankkia ja eilenkin kommenttiboksista löytyi sama kysymys. Tässäpä siis koordinaatit nostalgisen kellomekkosen metsästäjälle.


Mulla on kaksi samanmallista mekkoa, sinipilkullisena ja punaruudullisena, ja ne on kumpikin tilattu Ellokselta. Tälle aamulle kun kävin tätä postausta varten etsimässä tämän hetkisiä kuoseja, pistin vielä tuon vaaleansinisen yksivärisen mekon tilaukseen - 12 euron hintaan. Suurin osa kuvan malleista on siis nyt vielä hyvässä n. 30%-70% alessa, ja löydät mallit täältä ja outletpuolelta täältä. Kokoja löytyy 34-52 väliltä eli eiköhän suurimmalle osalle kyseliöistä löydy oma mekkonen :)


kellomekko ellos elsa oi mutsi mutsi


kuva: Kirsi-Marja Savola


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

10 kommenttia

 1. Ihan kiva, että mekko on alessa - tosin iso koko maksaakin melkein 35 euroa eli sitä ei saa tuolla hinnalla :( *ei enää halua mekkoa*

  VastaaPoista
 2. Mä en tsekannut kun ton oman tilaamani mekon, minkä hinta oli 12 euroa vaikka koko onkin iso. Musta 35 euroakaan ei ole paha eikä edes tuo 50 euroa hyvästä mekosta. Eihän tuolla normihinnallakaan saa mistään liikkeestä pluskokoisia mekkoja kunnon materiaalista tehtynä.

  VastaaPoista
 3. Olin tilaamassa punaista mekkoa, mutta kesken ostosten hinta pomppasi 14,70 -> 49 €. Vähän sama fiilis tuli, kun aikoinaan Zalandon kanssa... En sitten tilaa, niin paljon en halua kun raskauden takia nyt en saa mitattua todellisia mittoja enkä ole ihan varma koosta.

  VastaaPoista
 4. tuo on kyllä tyhmää! harmi etten tajunnut että ne on vain tietyt koot mitkä on alessa. Paitsi ilmeisesti tuo vaaleansininen on aina 12 eur, senhän itse tilasin sillä hintaa.

  VastaaPoista
 5. Ei ollut edes koosta kiinni, aluksi 38 näytti hintaa 14,70, mutta ostoskorissa olikin 49 €, samoin kuin kaikki muutkin punaiset. Myös mustapilkkuiset vaihtuivat kesken ostostelun -70% alesta -30% aleen, ihan joka koko.

  VastaaPoista
 6. no olipas tyhmää. jotenkin noi isot nettikaupat on just tollaisia ettei koskaan kannattaisi vinkata aleista, kun ne ei kuitenkaan sit toimi :( onneksi ite sain tosiaan oman alehinnalla just oikeassa värissä mulle. tarvin tuollaista vähän hillitympää versiota omaan työvaatekaappiini.

  VastaaPoista
 7. Sama kävi mulle, kävin katsomassa kun ihastuin tuohon raidalliseen mekkoon. Aluksi näytti 17 euroa hinnaksi ja kumminkin ostokorissa hinta oli 49 euroa.

  VastaaPoista
 8. mä kyllä suosittelen ihan normihintaankin noita, mutta postauksen pointti katosi kun toi ellos huijailee hinnoissa noin :(

  VastaaPoista
 9. No mutta vaaleansininen oli kyllä ihan oikeastikin 12 euroa, mä tilasin sen!

  VastaaPoista
 10. Nyt täytyy kyllä kiittää tästä vinkistä. Tilasin tuollaisen mustan mekon valkoisilla pilkuilla (hinnaksi tuli 14,50 € koolle 38) ja se on aivan ihana <3 pienemmän koon olisi ilmeisesti saanut tuohon 12 € hintaan, mutta ei 14,50 ollut ollenkaan paha hinta. Todella hyvä ja monikäyttöinen mekko :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images