UNELMAFILLARI YSTÄVÄNPÄIVÄKSI

Ystävänpäivä lähenee ja tällainen paatunut sinkkuihminenhkin heltyy katselemaan maailmaa vaaleanpunaisten silmälasien läpi kuin vahingossa. ...

Ystävänpäivä lähenee ja tällainen paatunut sinkkuihminenhkin heltyy katselemaan maailmaa vaaleanpunaisten silmälasien läpi kuin vahingossa. Tallinnassa kävellessä huomasin erään kaupan ikkunassa ihan överihienoja laukkuja Oilily-merkiltä. En ollut kuullut koko merkistä, mutta as you can see, mä rakastan överiä ja niinpä merkki jäi mieleen myös kotiin saakka. Sanon suoraan, että Oililyn tyyli voi järkyttää monia minimalisteja, sillä värejä ja kuvioita ei ole säästelty. Luulen silti etten ole ainoa jonka sydän jättää kerran (ihastuksesta) lyömättä nähdessään tämän pyörän...


oilily bicycle2

Vitsi mikä fillari! Onneksi noita ei taatusti saa Suomesta ja saan rauhassa jatkaa matkaani kierrätyskeskuksesta napatulla mummo-Tunturillani. Siihenkin kyllä pitäisi katsella tuollainen etuteline kesää varten, jotta saisi rantsukamat paremmin kyytiin.


Tietääkö kukaan muuten mistä saisi ostaa vanhaan Tunturiin varaosia Helsingistä? Mä tarvisin ohjaussarveen sellaisen muovinupikan mikä on käden alla, miksi ihmeeksi niitä sanotaankaan. Se toinen tippui viime kesänä jonnekin ja haluaisin kyllä käsien alle muutakin kuin rautaa. Kaikki tiedonmuru otetaan kiitollisena vastaan. Tiedän nimittäin että jossain on olemassa vanhojen pyörien varaosiin erikoistunut liike. Mutta missä?


Ja loppuun vinkki jos satut olemaan tosi kiva, huumorintajuinen, boheemi ja mielellään sekavatukkainen mieshenkilö ikähaitarilla 30-37, mulle voi laittaa ystävänpäivätreffikutsuja tulemaan. Iso maha ei ole este, iso ego on. Moikka!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. Fillarilellari Annankadulla!

  VastaaPoista
 2. Tässäpä muutama vaihtoehto jotka on aika samanlaisia ja ihan suomesta saatavilla.

  http://www.crescent.fi/classic-py%C3%B6r%C3%A4t/sunnan

  http://www.crescent.fi/classic-py%C3%B6r%C3%A4t/lotta

  http://www.crescent.fi/kaupunkipy%C3%B6r%C3%A4t/lisa

  VastaaPoista
 3. I-h-a-a-a-a-a-a-na pyörä!! Tuijottamaan jäin.

  ps. mun mies vastaa sun kuvausta, mut noh, ei valitettavasti ole lainattavissa ;) Toivottavasti tärppää :D

  VastaaPoista
 4. Ihana, tykkään! Tulee ihan mieleen Hollanti tuosta pyörästä :)

  VastaaPoista
 5. herranjumala mikä pyörä! tarkotus olis kevääksi joku "mahdollisimman halpa ja nätti pyörä" hommata mutta... vois vaihtaa vaihtoehdoksi "varmasti kallis ja aivan super nätti" , mun sydän karkas ton pyörän mukana. Herttileijaaaaa!!!

  VastaaPoista
 6. Ensimmäinen hajuveteni oli Oilily-merkkinen. Valitsin sen ala-asteikäisenä pääosin ulkoasun perusteella mutta tuoksukin oli ihana. Kukkakuosinen puteli säilyi pitkään, kun sitä laitettiin vain diskoon tai juhliin. Tuoksumieltymys on muuttunut sitten lapsuuden, mutta överikoristeille ja kukille lämpenen yhä:)

  VastaaPoista
 7. Pelagolla on tollasia etutartseja mutta en tiiä saako niitä kii sun fillariin ja yhen sellasen hinnalla saa pari mummofillaria..

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images