ÄITI KONEELLA

Ai kamalaa, toivottavasti kenelläkään perheasioihinkin näppinsä tunkeneella bloggaajalla ei ole jäänyt väliin edellinen Siskonpeti-jakson bl...

Ai kamalaa, toivottavasti kenelläkään perheasioihinkin näppinsä tunkeneella bloggaajalla ei ole jäänyt väliin edellinen Siskonpeti-jakson bloggaajasketsi. Jos näin on, korjataan virhe nopeasti youtube-pätkällä.


https://www.youtube.com/watch?v=o_5OtsdBBIg

Nauroin ihan pissat housussa jälleen kerran (ja ei Tena, en halua siltikään ilmaisia näytteitä), sillä on ihan mahtavaa päästä äitibloggaajana sketsiaiheeksi. Pakko myöntää, että meillä ainakin illat on joskus ihan kaoottisia ja lapsi hyppii selkäni päällä mun tehdessä jotain toudella tärkeitä matkakuvakollaaseja. Mutta tuskin noin harmonista kuvaa olen muutenkaan antanut, mitä videon leidi? Tuohan on varmaan enemmän sellainen vauvapalstojen mielikuva bloggaajista, mutta kyllä mä rehellisesti sanottuna epäilen muutaman perhebloggaajan toimivan vähän saman tyylisesti...no names ;) Osui ja upposi siis!


Jos Siskonpeti on vielä vieras, käyhän ihmeessä Yle Areenasta etsimässä jo julkaistut jaksot. Huippua naishuumoria ja vielä Yleltä!


Kuka muu tykkää sarjasta?


 Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

12 kommenttia

 1. Hahaa, myönnän sortuneeni jokaiseen kohtaan ainakin kerran elämässäni. Mutta vain kerran (yeah right). Mutta oli hauska!! :-D

  VastaaPoista
 2. Haha, tää oli kyllä ihan paras :D Siskonpeti onkin täysin tuntematon, mutta tämän innoittamana täytyy ehdottomasti tutustua!

  VastaaPoista
 3. Hahhaa, näin tästä vain lopun aiemmin, ja luulin, että kyse oli Fb-päivityksestä, mutta sehän sittenkin bloggaa ;). Siskonpeti on kyllä ollut huippu, harmi ettei sitä ole tehty enempää :)

  VastaaPoista
 4. Tää on hyvä! Kiitos, kun jaoit. Jäi viimeisin jakso katsomatta.

  VastaaPoista
 5. Me naurettiin yksi ilta tätä katsoessa ihan pissat housussa ja mietin kun näin tuon pätkän leikattuna ja jaettuna aamupäivällä facebookin uutisvirrassa, että pitääpä blogata aiheesta, mutta ehdit ensin :D

  VastaaPoista
 6. Tää oli niin helmi! (Ja kiitos Tena että lähetit tuotenäytteen samana päivänä kuin kuopuksen kouluunilmoittamislapu tuli. Mieleni yleni aivan.)

  VastaaPoista
 7. Tää oli kyllä aivan loistava. Mä en välttis itseäni tuosta tunnistanut, mutta mieheni heti nyökytteli vieressä et jep jep, perus blogimeininkiäE. et noinkohan joku osatotuus tuossa minunkin osalta ;)

  VastaaPoista
 8. Hahaa osui ja upposi tosiaankin! Kiitos tästä :D <3

  VastaaPoista
 9. Hah hah, tää on ihan loisto :D Mies on kans nauranut tälle täällä (en myönnä että kuvastais mitenkään tilannetta meillä...) :D

  VastaaPoista
 10. Siskonpeti on huippu! Eikä todellakaan vain naisille vaan ihan kaikille. Mua nauratti myös superavuton perhe eksyneenä metsään ja moni muukin juttu.

  VastaaPoista
 11. :DD Tuo oli kyllä huippu hihihhi

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images