NAISEN IHOLLA DOKUMENTTI

Viime vuonna näihin aikoihin kaverini Jenny Belitz-Henriksson julkaisi työryhmänsä kanssa  tatuoituja naisia käsittelevän kirjan  Naisen iho...

OLYMPUS DIGITAL CAMERAViime vuonna näihin aikoihin kaverini Jenny Belitz-Henriksson julkaisi työryhmänsä kanssa  tatuoituja naisia käsittelevän kirjan Naisen iholla. Tälle keväälle Naisen iholla-projekti saa jatkoa saman nimisen Ansa filmsin tekemän dokumentin muodossa ja pari viikkoa sitten julkaistu dokkaritraileri näyttää suorastaan herkulliselle. Tiedotteen mukaan dokumentti on visuaalisesti vahva kertomus rohkeista naisista, jotka jakavat katsojille tarinansa kehotaiteen kautta. Siltä se trailerin perusteella näyttääkin ja odotan kovasti että pääsen katsomaan lopullisen dokumentin myöhemmin keväällä.


- Yllättävintä on ollut huomata, miten vahvoja tarinoita ja kokemuksia naisilla on tatuointiensa takana. Tulevassa elokuvassa esiintyy mm. pappi, asiakaspalvelussa työskentelevä myyjä sekä sairaanhoitaja. Kaikki elokuvassa esiintyvät naiset ovat upeasti tatuoituja ja rohkeita jakaessaan meille tarinansa, kertoo dokumentin ohjaaja-käsikirjoittaja Tommi Viitala.


Ajattelimme Jennyn ja Tommin kanssa, että arvomme myöhemmin keväällä muutamat liput myös blogini lukijoille dokumentin ensi-iltaan. Nyt ei ihan vielä ole arvonnan aika, mutta fiilistelkäähän tekin tuo traileri läpi!


http://vimeo.com/86543000

Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images