KEVÄINEN ALBATROSSI

Nämä kuvat on joko eilen tai syksyllä otettuja. Sama takki, huivi, farkut, tukan väri, tukan pituus, laukku, korut ja kaikki niinkuin aina e...

kevattyyli oi mutsi mutsi vintagelaukku

joutsen takki kevat ylioppilastalo vanha

Nämä kuvat on joko eilen tai syksyllä otettuja. Sama takki, huivi, farkut, tukan väri, tukan pituus, laukku, korut ja kaikki niinkuin aina ennenkin. No yksi asia paljastaa kuvan tähän hetkeen, olisiko nuo uudet Karhun lenkkarit joita olen yrittänyt kehujen toivossa laittaa joka toiseen postaukseen viikon ajan? ;)


karhu albatross 21


Nyt mulla olisi kaino pyyntö: Voisitteko etsiä jonkun 35.5 kokoisen jalan omistavan ihmisen käsiinne, koska Busstopissa on nuo samat kengät viimeinen pari 24 eurolla. Mua hermostuttaa kun kukaan ei ole niitä löytänyt ja minä en ole löytänyt ketään noin pienijalkaista, mutta nuo lenkkarit on pakko pelastaa sieltä kaupasta kevätkaduille. Eli joku pliis? Maailman ihanimmat lenkkarit, täältä, hakekaa.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

18 kommenttia

 1. Ihanat stiflat :) satutko tietämään onko karhun tuotanto Suomessa?

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat, hö koko liian pieni;). Mulla pyörii se kevätkappale koko ajan päässä ja kiitos vielä muistutuksesta. Löytyi vanha levykin, voi niitä aikoja...

  VastaaPoista
 3. Puolta numeroa isommat, niin tilaisin heti!

  VastaaPoista
 4. Kengät on tehty siellä missä kaikki muutkin lenkkarit - kiinassa. En usko että Karhulla on mitään tuotantoa edes suksi/tekstiilipuolella Suomessa, liekö edes suomalaisomistuksessa koko brändi. Puhtaasti tyylikysymys miksi halusin kengät.

  VastaaPoista
 5. niinhän se taitaa nykyisin olla että kiinasta tulee kengät..mulle karhu herättää brändinä vaan niin vahvat suomi finland fibat :) ehkä toivon salaa että täällä olisi paikallinew lenkkaritehdas ?! :-)

  VastaaPoista
 6. Se oli kyllä hyvä bändi, kävin kattomassa useilla keikoilla 2000-luvun alussa kun laulajana oli Ville Tuomi. Se tuotanto on enemmän mua kuin toi vanhempi Jounin laulama :)

  Mut toi first spring day on kyllä hyvä!

  VastaaPoista
 7. taitaapa olla vähän liikaa kontrastia laitettu kuviin :D

  VastaaPoista
 8. Ihanat!! Lenkkarit on täälläkin haaveissa, mutta valitettavasti kavioni ovat kokoa 38... Näytät muuten hirmuisen pirteältä... Vitamiineja? Rakkaus? Poskipuna? Kevät? ;)

  VastaaPoista
 9. Höhhh. Täällä ois ollu sopiva jalka, mutta joku oli ne jo ehtinyt ostaa! No toisaalta, säästyipähän rahat johonkin muuhun sitten. :D (Mitenkä niin helposti ylipuhuttavissa kenkäostoksille?)

  VastaaPoista
 10. Luin just kommentit läpi, että jollei kukaan muu oo vielä sanonut niin mä sanon: Näytät tosi hyvältä näissä kuvissa.

  VastaaPoista
 11. Mistä nuo farkut ovat? Näyttävät ihanilta!!

  VastaaPoista
 12. Ihanasti sopivat nuo lenkkarit sun huiviin :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images