MAINIO CLOTHING <3 <3 <3

Olen ihan superinnoissani! Nyt nimittäin löytyy Suomesta ihan uusi lastenvaatemerkki, mikä menee just eikä melkein makuuni. Murretut sävyt, ...

Olen ihan superinnoissani! Nyt nimittäin löytyy Suomesta ihan uusi lastenvaatemerkki, mikä menee just eikä melkein makuuni. Murretut sävyt, ruudukot, rennot leikkaukset, vanhanaikainen fiilis mutta moderni toteutus, mä oon ihan pähkinöinä! Kiitos Mainio Clothing että olette olemassa ja teette näitä! Olisin jo tehnyt tilauksen, mutta keltaista ruutuhaalaria ei vielä löytynyt uudesta nettikaupastanne. Mutta säästäkää mulle yksi kun niitä tulee! (sanokaa että niitä tulee myös koossa 110?)


Nää on niin meidän tulevan kevään vermeitä, mites teidän?


mainio clothing 4

mainio1

mainio clothing 7

mainio clothing

mainio clothing 3

mainio clothing 5

mainio clothing 2

Mun sukat pyörii jaloissa! Tuo keltainen ruutukuosi on ihan huippu! Ja minttu-ruskea tasku t-paita ja viininpunaiset housut ja ja ja.... nyt on pakko laittaa lotto vetämään.


Mainio kertoo nettisivuillaan näin itsestään:


"Mainio syntyi halusta luoda rentoja ja ajanhenkisiä lastenvaatteita, joista pitävät sekä lapset että heidän vanhempansa. Mainio on helposti innostuva ja seikkailunhaluinen. Me teemme sitä vaistonvaraisesti, siksi se on niin aito.


Inspiraation lähteenämme ovat kiinnostavat ilmiöt, arjen oivallukset ja katumuoti. Meitä kiehtovat villit, jopa oudot väriyhdistelmät. Mitä erikoisempi miksaus, sitä parempi lopputulos. Mainioita voi yhdistellä loputtomasti!


Mainiot ovat arjen käyttövaatteita, mukavia ja helppohoitoisia. Mallisto sopii vauvasta 12-vuotiaalle, ja useimpia vaatteita voi käyttää ympäri vuoden.


Mainion tuotanto on avointa ja rehellistä. Tuotteet valmistetaan tehtaassa, jolla on yhteiskuntavastuullisuudesta kertova SA8000 sertifikaatti ja jonka työolot tunnemme 15 vuoden ajalta. Käyttämämme puuvilla on luomupuuvillaa. Lue lisää täältä.


Lahjoitamme ostoista 2% Intiassa sijaitsevan tehtaamme lähiyhteisön hyvinvoinnin parantamiseen, esimerkiksi työntekijöiden lasten koulutukseen. Kerromme kaikista lahjoituksista läpinäkyvästi vuoden mittaan blogissamme. Voit itse valita ostotapahtuman yhteydessä haluatko lahjoittaa tämän summan. Jos haluat ostosi ilman lahjoitusta, syötä tällöin maksamisen yhteydessä koodi MAINIO.
Rentous, luonne ja avoimuus tekevät Mainiosta mainion."


Jos tekin tykkäätte Mainiosta, share the love @ facebook & instagram #mainioclothing

Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

17 kommenttia

  1. Jes! Kiitti vinkistä. Muhun iski myös tuo keltainen ruutu ja tuo musta/valk jossa ruskea tasku

    VastaaPoista
  2. Kokoja sais kaikissa olla vielä isompiin... mut onneks keltasissa ruutu pökissä onkin :) ja sivuilla oli viel muutama must paita :D

    VastaaPoista
  3. Mulle olis iskenyt noi musta-valkoraidalliset paidat, mutta ne olikin pyjamat, höh!

    VastaaPoista
  4. Aina sama juttu et koot loppuu kesken...mut ekasta mallistosta hyvä kehittää :)

    VastaaPoista
  5. Hei, kuka määrittää pyjaman? Musta ne on arkipäiviksikin :)

    VastaaPoista
  6. Katselin pari päivää sitten näitä kuvia netistä, mutta muhun ei taas oikein iskenyt. En tiedä, ehkä liian laimeaa, tai retroa, nähtyä tai jotain.

    Mutta onneksi kaikesta ei tarvitse tykätä - ja yhtä kaikki, olen iloinen, että näitä uusia kotimaisia lastenvaatemerkkejä tulee tasaiseen tahtiin :)!

    VastaaPoista
  7. Varmaan toi meidän vaatenaulakon ero tulee täs esille :) mä kun tykkään retrommasta ja tälläisestä nostalgia vaatteesta niin tää oli mulle tosi virkistävä uutuus kun retro ja streetti lyö kivasti kättä. Mut sit taas ne rodinit ol niiiiin nähty ku småfolkilla oli kirahveja pari v. Sitte. Siis ihan selkee tyyliero vaan :)

    VastaaPoista
  8. Hehe, vaatemaun eikä naulakon :D terkkuja vaan Tallinnasta ja iPhonesta...

    VastaaPoista
  9. Niin tulee ja nimenomaan hyvä niin :). Ja nää on kyllä teidän näköisiä :).

    VastaaPoista
  10. Mun oli pakko tilata poijjaalle susipaita ja legginssit, vaikka ne legginssit muka oli tyttöjen :) Tytölle tilasin ton keltaisen haalarin, vaikka 86/92 on se koko mitä jo aloin siivoon pois kaapista, mutta jos ois reilua mitoutusta ;)

    VastaaPoista
  11. Noi keltaiset ruutuhousut on ihan törkeen hienot, kun niissä on se kengurutaskukin! Käytin ne jo eilen ostoskorissa mutta en tilannutkaan koska sain itselleni taottua järkeä että postareiden kanssa melkein 40 e collegehousuista on ehkä snadisti liikaa just nyt. Mut aaah, niin hienot!

    VastaaPoista
  12. Nämä ovat kyllä tosiaan, noh, mainioita! Tuo mustavalkoinen gollegeviitta olisi ihana niin tyttärellä kuin äidilläkin.

    Ps. Yksi lukija on takas! Aion taas alkaa lukea blogeja, vihdoin siihen on taas aikaa. Jes!

    VastaaPoista
  13. Yleisesti ottaen väreiltään vähän liian retroa mun makuun, mutta kivan mallisia vaatteita, ja mustavalkoisista tykkäsin!

    Onneks mulla ei oo tytärtä, koska muuten toi mustavalkoinen viitta olis melkeinpä pakko saada -osastoa :D

    Mustavalkoiset ruutuleggingsit on kanssa tosi hienot (miten niin tyttöjen? yhtä hyvin voi poikakin käyttää leggingsejä), mut en kyllä valkoisia housuja uskalla kaksivuotiaalle ostaa jos nyt valkoiset paidat vielä hyvin meneekin... Mutta jos niitä leggareita joskus saa aikuisten koossa, niin teetkö palveluksen ja hihkaiset! ;)

    VastaaPoista
  14. Kiitos vinkistä! Itse en ole vielä törmännytkään kyseiseen merkkiin. Ihastuin tuohon raidalliseen kokopukuun, missä on söpö tasku!

    VastaaPoista
  15. […] lopettaa hetkeksi tämän hysterian…pitkään blogiani lukeneet kuitenkin muistavat kuinka hehkutin merkkiä jo silloin kun merkillä oli ehkä 30 facetykkääjää, eli mielestäni saan olla edelleen ihan […]

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images