ANKANPÄIVÄT

Kävin läpi vanhoja valokuvia ja löysin kuvan kaverini pienestä Ada-tyttösestä toissa syksyltä. Adalla on päällä Kaamoksen vanha Ducksdayn k...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kävin läpi vanhoja valokuvia ja löysin kuvan kaverini pienestä Ada-tyttösestä toissa syksyltä. Adalla on päällä Kaamoksen vanha Ducksdayn kevääseen ja syksyyn sopiva haalari, mikä näyttää edelleenkin minusta ihan supersöpölle. Meillä ei olla oltu kovin merkkiuskollisia ulkovaatteissa, mutta aina on hyvässä haalarissa menty kesät ja talvet. Oikeastaan vasta tämän talven hankinta, Mini Rodinin tummansininen talvihaalari on tuntunut vähän njääh, ei niin hyvälle mitä olisin toivonut.


Muistan tykänneeni Ducksdayn haalarissa siitä, ettei se ollut kovin paksu ja sitä pystyi käyttämään hyvin viileillä kesäilmoillakin, vaikkapa sateessa. Haalari ei päästänyt kosteutta sisäänsä ja se oli helppo pyyhkiä puhtaaksi. Kirjava väritys oli ihan huippu, siinä ei nimittäin näkynyt muta ja muu lika koskaan. Nyt tuo vanha haalari odottaa jo kolmatta käyttäjäänsä, kun Adasta tulee keväällä isosisko.


ducksday haalarit


Huomasin Kahden Kuninkaan facebookstatuksesta, että Ducksdayt ovat taas saapuneet kevätvalikoimaan (ja löytyvät täältä). Musta on kiva, että monet kuoseista pysyvät vuodesta toiseen samoina ja vain teknisiä ominaisuuksia parannetaan. Tosin yksivärinen haalari voisi olla kiva lisä tällekin merkille. Tälle vuodelle vesipilarit olivat kuitenkin nousseet 5000:sta 10 000:een ja myös vetskat on uudistettu. Vetskarit olikin edellisessä haalarissa ainoa miinuspuoli, sillä siitä rapisi hieman pinnoitetta pois. Alle 60 euron (!!!) haalariksi hyvät ominaisuudet ja minun silmään sopiva ulkoasukin.


Nyt pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja etsiä kellarista viime kevään kevyemmät ulkoiluvaatteet kokeiluun. Olen varmaan ennenkin kertonut, että ostan monesti kivan näköisiä vaatteita kahdessa koossa, sillä toisinkuin monet muut, tykkään siitä että lapsella olisi kutakuinkin samat vaatteet aina. Siksi ei olisi yhtään hullumpi idea hankkia sama tuttu haalari isommassa koossa muutaman vuoden tauon jälkeen. Kuosejahan Ducksdaylla on monia, mutta ehkä tämä oranssi on se meidän näköisin. Vai mitä mieltä  olette?


ducksday kaamos


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

21 kommenttia

  1. Jotenkin nämä kelit vain yllyttävät pohtimaan kevättä. Kiitos muistutuksesta, nimittäin viime kerralla jäin nuolemaan näppejäni ja kadehtimaan ystäväperheen muksujen vermeitä ;D. Merkki kun oli vieras, samoin mitoitus, niin kävin vähän hitaalla. Tosiaan hinta ei ole paha verrattuna moneen muuhun vaihtoehtoon.

    VastaaPoista
  2. Hei joo, nämä muuten menee nopeasti. Melkein suosittelen ottamaan YHDEN KOON ISOMMAN mitä normisti, on aika pientä mitoitusta. Mutta suosittelen kyllä, mukavan raikkaita ja pitää vettäkin hyvin. Tänä vuonna vielä noita uudistuksia tullut, ei varmasti huono ostos.

    VastaaPoista
  3. Oi, mä niin rakastan Tota kuvaa, paras kuva adasta varmaan ikinä :) ja Tota haalaria, en malta odottaa että sen saa taas käyttöön, Se on kuulunut niihin vaatteisiin mitä en ole halunnut antaa eteenpäin, kun on niin ihana :) ihan harmittaa etten saa tänä keväänä ostettua tollaista uutta meille :)

    VastaaPoista
  4. Tuo on munkin mielestä aivan ihana kuva ja huippua että on uusi bebe tuolle haalarille jo tulossa. Toivottavasti noita olisi sitten vuoden päästä Adan koossa, niin voisi olla pikkusisaruksen kanssa samis :)

    VastaaPoista
  5. No älä muuta sano :)

    VastaaPoista
  6. Äkkiä jotain sutinaa sulle! Vai onko sulla sutinaa K: n isän kanssa vielä? ;)

    VastaaPoista
  7. :D :D :D Onko lastenvaatteista bloggaaminen noin suora epätoivon merkki? No ei oo ollut sutinaa K:n isän kanssa vuosikausiin, joten kyllä kiitos! Varsinkin tällaisen sairasteluperiodin jälkeen kelpaisi hyvin sutina jos toinenkin!

    VastaaPoista
  8. ps. Mistä ihmeestä tämä kommentti oikein juolahti mieleesi? :D

    VastaaPoista
  9. En tiiä mistä se tuli ja minne se meni mut sutinaa sulle toivon ;D

    VastaaPoista
  10. Muista kertoa sitten täälläkin siitä ;D

    VastaaPoista
  11. No voin melkein luvata että jos jotain vähääkään vakavampaa tulee niin täälläkin siitä kuullaan :)

    VastaaPoista
  12. Alkoi kiinnostaa nämä haalarit... Hintakin on ihan ok. Osaisi vaan valita vielä värin.. Mitä kokoa suosittelisit vajaa 2 veelle noin 85 cm pitkälle? Riittääkö toi 92/98?

    VastaaPoista
  13. Toi on tosi kiva vaihtoehto kyllä haalariksi ja iso bonus siitä kesällä käytettävyydestä. Ei siis ole liikaa vuorta.

    Mä luulen, että koko voisi olla kenties 98-104 kin. Helpoin tapa on verrata tuo lahkeen sisämitta vaikka talvihaalarin sisämittaan. Ellen ole väärässä on tuo kuvan haalari 92 ja oli 1-2-vuotiailla päällä. Henk.koht. tykkään reiluista vaatteista pitkäikäisyyden nimissä, mutta kannattaa vähän mittailla ennen tilaamista. Onneksi Kaksi kuningasta on laittanut mitat.

    VastaaPoista
  14. Täytyy mennä mittailemaan.. Nyt tulikin sellainen "pakko saada"-olo :) En halua mitään joka kadunkulmassa vastaantulevaa tickettiä tai moloa tai reimaa... Talvihaalarinakin oli Everest, eipä näkynyt muilla..

    VastaaPoista
  15. Vähänkö tekisi mieli tilata molemmille muksuille tuollaiset, kun eivät ole hinnallakaan pilattuja ja kuosit miellyttävät (omaakin) silmää.

    VastaaPoista
  16. Kannattaa muuten olla nopea ja tilata vaikka sovitukseen, sillä viime vuonna noi meni tosi nopeasti. Ja kuten tossa yllä kerroinkin niin tsekkaa noi haalarin mitat, on aika pieniä kokoisikseen.

    Meille tulee 110cm ruskee-oranssina eli samat värit kuin ennenkin :)

    VastaaPoista
  17. Kiva, että löysin sattumalta blogisi sekä myös ko. lastenvaatemerkin. :) Edullisia ulkoiluvaatteita ja tosiaan mukavan erinäköisiä kuin tutummat merkit. Jäin vain miettimään (ja laitoin jo säpoa kauppaan), että onko Ducksdaylle tulossa välikausihousuja... 5 v. tytölle voisi ostaa takin ja housut ja 1 v. 9 kk tyttöselle haalarin. :)

    VastaaPoista
  18. Moi Ulpu! Kiva kun löysit tänne!

    Mä luulen ettei välikausihousuja ole tulossa, ainakin ennen valikoima on ollut vain haalareita. Mutta Kahdesta Kuninkaasta varmasti vastataan pian ja asia saa selvennyksen. Mutta ainakin pienemmälle ehdottomasti tuo haalari, on ihana!

    VastaaPoista
  19. Juu, vastasivatkin heti aamusta, ettei housuja ole tulossa. Harmi, siellä oli kiva tummansininen pilkullinen takki ja tummansiniset housut tytöllä päällä, ne ois kivat. No, löysin toisesta nettikaupasta saman merkin koko välikausipuvun eri kuosilla, josta 5 v. neiti tykkäsi. Ja oli vieläpä tarjouksessa. :) Pienemmälle täytyy kyllä varmaan tilata haalari. :)

    VastaaPoista
  20. Kokoasiat on vaikeita... Tilasin lapselleni sovitukseen kaksi Ducksdayn haalaria. Oma lapsukaiseni on 1,5v ja n. 83cm pitkä. Ducksdayn koko 92/98 oli aika sopiva, muutama sentti olka-haara välillä kasvuvaraa, samoin hihoissa ja lahkeissa. Ennestään on serkkujen vanha 86cm Reiman haalari, jossa olka-haara mitta on aika sama, mutta hihat on lyhyet eli ei kovin kiva ole käytössä kun ranteet meinaa jäädä paljaiksi lyhyemmillä hanskoilla. Ducksdayn koko 98/104 oli joka suhteessa hurjan iso ja reilusti suurempaa kokoa kuin tuo pienempi eli tuntui, että näiden kahden koon välissä oli tosi iso harppaus koossa. (Meidän muksu hukkui täysin tuohon haalariin, kun taas pienemmässä mietin, että onko riittävästi kasvuvaraa).

    Haalarien kuosit on aivan ihania (sovituksessa oli Big Star ja Funky Green) ja meidän muksulle kävi paremmin tuo vihreä tähtikuosi. Ja niille, jotka vielä tilaamista miettii, niin vinkkinä että haalarin materiaali on tosi ihanan pehmoista, mutta kestävän oloista ja toisen lahkeen sisällä on tasku, johon koko haalarin saa taiteltua näppärästi pieneen tilaan esim. reissuun lähdettäessä! =)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images