TUKKA PYSTYSSÄ TÖPPÖSISSÄ

Ehkä rennoin joulu ikinä! Joulupäivä jatkoi jo lähes viikon jatkunutta kotikökkimistä, joulukahvivieraamme tulivat yöpuvuissa ja itsekin o...

joulutonttu oi mutsi mutsi

guaranahunaja toti

mustaviinimarja mehu toti

kaamos hyppaa jouluna

turboetana oi mutsi mutsi kaamos

netflix turboetana

plasto kuorma auto joululahja

vivani eko suklaa

els aoi mutsi mutsi 1

axelda tossut oi mutsimutsi

independent beanie kaamos oi mutsi mimmi kylassa aarrekid pollo lahja joulu


Ehkä rennoin joulu ikinä! Joulupäivä jatkoi jo lähes viikon jatkunutta kotikökkimistä, joulukahvivieraamme tulivat yöpuvuissa ja itsekin olemme vain olleet pyjamissa koko päivän. Viikon sairastamisesta johtuen vuorokausirytmi on ihan sekaisin, lapsi herää vasta kymmeneltä ja itse olen saanut nukkua yli puolen päivän. Oma flunssani ei ole parantunut vieläkään, mutta alan jo tottumaan siihen, etten voi puhua paljon.


Tälle päivälle olemme katsoneet koko uuden turboetanasarjan, mikä tuli siis Netflixille eilen. Iltaisin kun olemme saaneet pojan nukkumaan olemme aikuisseurassa tuijottaneet Sillan ekaa tuotantokautta maratonina, tälle illalle on vielä 3 jaksoa jäljellä. Olen ihan muutaman vuoden sisällä seonnut dekkareihin sekä kirjoina että tv-sarjoina mutta oikeasti olen niin arkajalka etten uskalla katsoa Siltaa yksin. Eilen istuimme pojan isän kanssa sohvalla ja jouduin aina välillä tarttumaan hihasta kiinni, kun pelotti niin hulluna :D Silti odotan jo innolla tämän iltaista loppuhuipennusta kera kinkkuvoileipien ja barbequekastikkeen!


Jouludrinksuista tutuimmaksi on tullut mustaherukkamehu kunnon köntillä guarana-hunajaa. Energiaa useassa muodossa. Illalla olen tehnyt muutaman rommitotin, mutta kyllä tuo mehu vaan on paljon parempaa ja antaa virtaa flunssapäälle.


Luulenpa, että huomenna on pakko päästä hetkeksi pihalle, sillä tässä alkaa mökkihöperöityä todenteolla. Onneksi jouluperinne antaa luvan kökkiä kotosalla laatikkolautanen nenän alla, mutta ei tätä ihan uuteen vuoteen jaksa :D


Miten teillä on mennyt joulu? Sairaana vai terveenä, perinteisesti vai uusia perinteitä haaliessa?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. Kirjavinkkinä sulle Seppo Jokisen kirjoittamat kirjat komisario Koskisesta. Kirjoja on tullut jo reilu kymmenen, ja suosittelen että luet ne järjestyksessä. Aivoan huippuja, kertovat tamperelaisesta komisariosta, hänen työtehtävistään, mutta myös henkilökohtaisesta elämästä Kirjoja joita ei voi lopettaa kesken.

  VastaaPoista
 2. Pitääpä tutustua! Voin antaa vastavinkkinä Kati Hierkkapellon Kolibrin, mikä on tosi hyvä esikoisdekkaristin teos!

  VastaaPoista
 3. Arvaapas mitä ostin isälleni joululahjaksi :). Kolibri tulee mulle sitten heti, kun isäni sen on lukenut.

  VastaaPoista
 4. Jee, se on hyvä kyllä! Ja ilmeisesti saa jatkoakin jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 5. Täällä myös saatiin tuo Silta päätökseen pari iltaa sitten, olihan hyvä mutta ahdistava sarja! Ei todellakaan yksin katsottavaa.

  Paranemisia, itsekin nyt ollu 2 viikkoa flunssassa, kerran jo pariksi päiväksi muka hellitti mutta iskikin just joulun alla takas entistä kovemmin.

  VastaaPoista
 6. Just saatiin kahden aikaan yöllä päätökseen Silta. Oli kyllä jännä,kolmessa illassa katsottiin ja en todellakaan olisi voinut yksin katsella. Huh!

  VastaaPoista
 7. Just kirjoittelin omalle tontille siitä miten vietin joulunpyhät vaakatasossa kipulääkkeiden voimalla. :/

  VastaaPoista
 8. Mää oon neulonut ja katsellut america horror storya lasten sammuttua, jokayö mennyt aamukahteen :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images