NOVAN JA NIINAN JOULUKUVAT

Jotkut taistelevat sen yhden oman joulunsa kanssa, kun toiset ottavat sesongista ilon irti ja ottavat lapsiensa kanssa fiiliskuvia m...

nova1 nova2 nova3 nova4


nova10


nova5 nova6 nova7 nova8 SONY DSC Jotkut taistelevat sen yhden oman joulunsa kanssa, kun toiset ottavat sesongista ilon irti ja ottavat lapsiensa kanssa fiiliskuvia meidän muiden iloksi! Mistä näitä naisia tulee?! Retorinen kysymys, niitä tulee ainakin Nova Melina, Bee and Bambi sekä Niinan unelmia blogien takaa. Parempi kysymys olisi kai, mistä energia Nova ja Niina? Ei mulla oo vaan.


Oletteko muuten maistanut noita kuvassa näkyviä Petrisin praliineja? O_M_G. Ne on tosi hyviä. Harmi kun tämän joulun konvehtiretki ei ylettänyt Petrisiin asti, mutta pukki toi onneksi Vivanin luomusuklaata aattoiltani iloksi. Muista pukin tuomista herkuista on pakko mainita luomumarjamehut ja erilaiset luomuhunajat, mistä edelleenkin flunssan kanssa painiva on erittäin kiitollinen.


Nyt taidan kaivautua sohvalle peiton alle ja jatkaa eilen hyvin alkanutta dekkarimaratoniani. Mukavaa joulun jatkoa kaikille!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Ai mikä ihanuuskaappi! <3 Mulle nyt heti, kiitos! Ja tunnelmallisia kuvia muutenkin, oih ja voih.

    VastaaPoista
  2. :D Ehkä ne energiat aika hyvin menikin, jos ajatellaan, että nyt vasta oon jaksanut raahutua netin äärelle ehkä viikkoon. ;) Kiva että tykkäsit! Ja oikeesti, ne praliinit ja suklaat on TO DIE FOR!! Järkkyhyviä! Nyt kaipais jostain energiapaukkua ens vuotta kohti. Ehkä se tästä taas lähtee. Jos pääsee joulumahansa kanssa edes liikkeelle.. :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images