TAMPEREEN VALOISSA

Näin viime yönä unta että bloggasin teille viime päivieni kuulumisia, joten ajattelin niin tehdä sitten ihan oikeastikin. Unessa kirjoitin, ...

Näin viime yönä unta että bloggasin teille viime päivieni kuulumisia, joten ajattelin niin tehdä sitten ihan oikeastikin. Unessa kirjoitin, että postaustauot (piiitkät kahden päivän tauot,omg!) on selitettävissä sillä, että olen ollut neljä kertaa lentokoneessa ja matkustellut lapsen kanssa ties minne etelän lomakohteisiin.


Todellisuus: olen ollut Tampereella :D


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


Jouluinen Tampere on todella kaunis ja tunnelmallinen. Nämä kuvat on otettu aamulla kävellessäni töihin ja en kyllä voi valittaa näkyä. Tällä viikolla menin mestoille jo työpäivää aiemmin ja kävin istumassa yksin tuntikausia Gastropub Prahassa ensin mausteisen gulassikeiton ääressä, sitten yhden tumman tsekioluen verran. Aluksi tuntui aika hassulle istua yksin, ihan vain tekemättä mitään ja nauttia tunnelmasta, mutta sitten siihen pääsi sisään. Kun viimein pääsin illan majapaikkaan, katselin vielä parvekkeelta Tammelan torin valoja ja mietin että joskus vielä muutan takaisin. Nyt ei ole aika, kun lähes kaikki tärkeä löytyy Helsingistä, mutta ehkä sitten kun lapsi aloittaa koulun voisi jo olla hyvä aika. Tai aiemmin, mistäs sitä tietää minne elämä milloinkin heittää. Melkein toivoisi heittävän nopeammin.


Nyt olen kuitenkin jo Helsingissä ja illalla suunnitelmissa on Club for fiven joulukonsertti. Ehkä sillä saisi startattua joulufiiliksen myös tänne Helsingin päähän, paketit on paketoimatta ja muutenkin joulufiilis vielä hieman hukassa. Kai se tästä, vaikka ajatukset joulun sijaan onkin jossain ihan muualla. Ehkä siellä Tampereella.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

  1. Tamperehan on ulkomailla, ainakin kun täältä Jyväskylästä sinne matkustaa, se tuntuu suurkaupungilta! :D

    VastaaPoista
  2. On Tää Tampere kaunis kaupunki! Ja lapsen kanssa kiva paikka asua. Välimatkat lyhyitä. Mutta: täällä ei ole toimintaa ja tapahtumia/näyttelyitä yms "kissanristiäisiä" niin usein kuin Hesassa. Siihen tottuminen vei aikansa, kun palasin takaisin Tampereelle muutaman pk-seudulla asutun vuoden jälkeen. Mutta meillä täällä ovat isovanhemmat ja työmatkoihin kuluva aika huomattavasti lyhyempi, joten ne olivat tärkeimpiä asioita tänne muuttoa suunnitellessani.

    VastaaPoista
  3. Oi, ihania kuvia! Saa meikäläisenkin kaipaamaan Tampereelle, jossa tuli asuttua 2002 - 2007. Mutta minkäs mahtaa, työt pitävät pk-seudulla, jossa toki ovat myös koti, ystävät sekä lasten isovanhemmat ja kummit.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images