TALVI ARMEIJAN HARMAISSA (TAI MUSTIKKAISISSA) GLOBE HOPE ASUSTEISSA

Jos se on kestänyt vuosia Italian armeijassa, kestää se myös luultavasti minulla pitkän. Myssyni ja lapaseni nimittäin. Älkää käsittäkö väär...

Jos se on kestänyt vuosia Italian armeijassa, kestää se myös luultavasti minulla pitkän. Myssyni ja lapaseni nimittäin. Älkää käsittäkö väärin, Italian armeijassa ei marssita mustikan sinisissä naisellisissa villapipoissa ja lapasissa vaan ihan armeijan harmaissa. Suomalainen Globe Hope vain otti hyvän materiaalin talteen, värjäsi osan mustikkaiseksi ja osan jätti harmaaksi, ompeli niistä sitten ihania asusteita meille pohjolan vilukissoille. Ei ehkä kuvista uskoisi minkä historian nämä asusteet omistavatkaan!


glope hope pipoglope hope pipo hanskat kaulahuivi4


Kaulastanikin löytyy kierrätettyä materiaalia, mutta kaiken ei tarvitse olla armeijakamaa. Tekstiiliteollisuuden ylijäämästä, laadukkaasta turvelangasta on neulottu myös asusteita: rinkula-kaulahuiveja, lapasia ja myssyjä. Lämmittää myös mieltä, eikä ikinä uskoisi kierrätetyksi ellei merkkinä loistaisi 10 vuotta kierrätysvaatteita tehneen Globe Hopen tuttu logo.


glope hope pipo hanskat kaulahuivi3glope hope pipo hanskat kaulahuivi5 glope hope pipo hanskat kaulahuivi2


Globe Hopen kaikki asusteet löytyvät heidän verkkokaupastaan. Sieltä löytyy niin ihanan mustikkaiset VIIKKI pipo ja HERMANNI lapaset kuin kaunis MEILAHTI kaulahuivikin.  Ja paljon muuta. Bellablogien joulukalenteriluukusta löytyy tänään 11. joulukuuta varsin mainio yllätys: Koodilla BELLAJOULU saat -20% alennusta kaikista asusteista, heijastimista ja koruista!


Itse sain toimia näiden kauniiden asusteiden mannekiinina ja palkkioksi sainkin näin tyylikkäät ja kestävät talvipäivien pelastajat. Äkkiseltään en keksisi itselleni sopivampaa settiä ja varsinkin tuo ihana turbaanimyssy on todellinen aarre niin lämpönsä kuin mallinsakin perusteella. Eikä edes kutita!


Jos Globe Hope on vielä vieras juttu, käyhän tutustumassa myös kesäiseen juttuuni merkin 10-vuotispäiviltä :)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

18 kommenttia

 1. Huomasitko itse, kuinka sinua pukee asusteiden ja kuvien pehmeä sävymaailma?

  VastaaPoista
 2. No sininen ja murretut siniset sopivat mulle tosi hyvin, sen tiesinkin. Harmi, kun ihminen ei vain voi elää pehmeässä sävymaailmassa ihan koko aikaa ;)

  Oikeastaan nämä kuvat silti muistutti hyvästi tuosta pehmeämmästä värityksestä, olen ollut aika tummissa väreissäkoko syksyn.

  VastaaPoista
 3. Ei mulla muuta, mutta sä oot kyllä tosi kaunis!

  VastaaPoista
 4. sävy tosissaan sopii sulle ja kivat on ;)
  harmi, että lahjat on jo hankittu..

  VastaaPoista
 5. nyt on kyllä niin ihana pipo että se täytyy saada :)

  VastaaPoista
 6. Niin söpö tuo päähine, ei oikein voi pipoksi kutsua:)

  Viime vuonna pukki toi minulle ihanat Globe Hope villasukat pitsirusetilla. Pidin niitä niin paljon, että kuluivat jo puhki:D Olivat ihan supersöpöt!

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Juu, blondakkeelle sopii hyvin sinisävyt :)

  VastaaPoista
 8. Tää oli niin kaunis, ei uskoisi alkuperää. Nytkin pääs:)

  VastaaPoista
 9. Juu, ei mikään peruspipa. Ne suksetkin on niin söpöt.

  VastaaPoista
 10. Ihana pipo ja sopii sinulle tosi hyvin! Mä olen siitä outo pipohullu, että ostelen kaapit pullolleen pipoja, mutta joka kerta valitsen ulos lähtiessä sen saman mustan pipon!

  VastaaPoista
 11. Ra-kas-tan noita turpeesta tehtyjä asioita. Loisto valinta! :)

  VastaaPoista
 12. Toi pipa on kyllä tosi kiva! Blondi ois vain kysynyt, että kumpaa kokoa tuo on? Kun Globe Hopen sivuilla on vain koko valinnassa 1 ja 2 :)

  VastaaPoista
 13. tää on kokoa 2, mun pää on 59cm ja melkein 60cmkin kun hiukset on tosi tosi paksut. jos pää on yli 58, suosittelen 2: sta!

  VastaaPoista
 14. Mulla on muutaman vuoden ollut Globe hopen ihana kukkaromallinen laukku, tykkään siitä hirmuisesti :) Näistä tuo villapipo on ihana, mun päähän ei sovi ihan minkä tahansa mallinen pipo/lakki, tuon uskoisin sopivan :)

  VastaaPoista
 15. Mulla on kyl useampi erilainen, joita käytän milloin mitenkin. Tämä on nyt kyllä uusi lemppari.

  VastaaPoista
 16. Kyllä!Mietin, että ne kintaat saattaa vielä päätyä ostoskoriin, niissähän oli nahkainen sisäosakin.

  VastaaPoista
 17. Mulla on sellasia Globe Hopen pussukoita kynille jarahoille ja tiesmillepikkusälälle,nyt on ekat talviasusteet janää on kyl ihanat <3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images