CLUB FOR FIVE: JOULUNA @ MUSIIKKITALO HKI

Harmittelin hetki sitten, ettei minulla oikein ole pikkujouluja, mutta joulukuu on siinä mielessä yllättävä, että niitä tulee aika lyhyelläk...

Harmittelin hetki sitten, ettei minulla oikein ole pikkujouluja, mutta joulukuu on siinä mielessä yllättävä, että niitä tulee aika lyhyelläkin vaoitusajalla :) Kaamoksen isällä meni kinttu, mutta onneksi mummo pelasti ottamalla lapsenvahtivuoron ja pääsin kaverini Paulan kanssa kuuntelemaan Club for fiven Jouluna-konserttikiertueen iltakeikkaa musiikkitalolle.


clubforfive jouluna käsiohjelma


club for five yleisö clubforfive jouluna


club for five jouloukonsertti


club for five jouluna


club for five valot


club for five jouluna keikka


club for five oi mutsi mutsi marimekko mekko


Meillä saattoi olla hieman suhteita bändiin päin, ainakaan paikoissa heti tokarivillä ei ollut valittamista. Melkein tuntui, kuin olisi istunut yhtyeen sylissä :D


Club for Fiven aiempi joululevy, Rekiretki,  on ollut meillä kuuntelussa jo aiemmin ja uusi Jouluna levy on pakko kyllä hankkia ensi viikoksi. Uusi levy on jo tämän joulusesongin aikana myynyt kultaa, mikä on kyllä hieno saavutus Suomessa!


Tunnelmaltaan keikka oli jaettu kahteen osaan, ensimmäinen osa oli herkempi ja hartaampi, enkä sinä aikana viitsinyt kuviakaan ottaa. Väliajan jälkeen alkoi rennompi irrottelu, mutta silloinkin kuultiin vanhoja kauniita joululauluja, kuten Varpunen jouluaamuna. Muilla keikkapaikkakunnilla konserttiin kuuluu myös hienoa animaatiota, mikä oli musiikkitalolla jätetty pois, ilmeisesti salin muodosta johtuen. Jos kaipaatte joulumieltä ja kaunista tunnelmaa ja paikkakunnallanne on vielä lippuja vapaana, menkää ja ihastukaa! Jouluna-kiertueen viimeiset keikat ovat (linkattuna):


15.12. PORI Promenadi (klo 19)
17.12. HELSINKI Kulttuuritalo (klo 19)
19.12. JOENSUU Carelia-sali (klo 19)
20.12. KUOPIO Musiikkikeskus (klo 19)
21.12. ESPOO Kulttuurikeskus (klo 19)


http://www.youtube.com/watch?v=Qfk9iqTWMOI

Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

  1. Ihana video. Mä olen ollut lähes koko ikäni Mikko Kuustonen fani ja Mikko + vlub for five on syötävä yhdistelmä. Ihana video.

    VastaaPoista
  2. Ihana biisi! Kaverini mies Jouni on sen säveltänyt, pakko kehua :)

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo sun mekko, pakko kysyä mistä??

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images